Chapter 16. "Am i going to die?"

4.9K 171 25
                                    

POV Louis

"We moeten een ander plan bedenken om Zayn en Harry te vinden, we kunnen de meiden niet meer in gevaar brengen" zeg ik. "Je hebt gelijk" zei Liam. "Ik heb een idee" zegt Niall. "Laat horen Ni" zeg ik. "Nou.. We kunnen dat appartementen gebouw weer bezoeken en kijken of we Zayn en Harry daar kunnen vinden" zegt Niall. "Your Brilliant" zeg ik. Liam kijkt ons verward aan, aangezien hij niks wist over dat appartementen gebouw legt Niall het hem opnieuw uit.

"Hoe bedoel je we mogen niet mee" zegt Aria. "Het word te gevaarlijk" leg ik uit. "Jullie kunnen er niet zomaar met zijn drieën op uit gaan" zegt Ally. Liam trekt Ally naar zich toe. "Maak je geen zorgen om ons" zegt hij. Keylee slaat haar armen om mijn nek. En Niall geeft Aria ook een knuffel. "Dit is geen afscheid" zegt Niall om de sfeer te doorbreken. "Shh Ni, just enjoy the moment" mompel ik. En ik trek Keylee nog steviger tegen me aan.

"Hier was het toch" vraag ik aan Niall. Niall knikt als bevestiging. We stonden bij de ingang van de appartement gebouw."Eén vraagje Sherlock hoe in hemelsnaam weten we waar we moeten beginnen, ik neem aan dat jullie niet toevallig weten op welke huisnummer ze kunnen zijn" zegt Niall. "Well.. we kunnen gewoon bij huizen aanbellen" stelde ik voor. "En wat gaan we zeggen" vraagt Liam. "Dat we woudlopers zijn en koekjes verkopen" zegt Niall. "Serieus Niall," zeg ik met opgetrokken wenkbrauwen. Liam geeft Niall een duw. "Of we vragen het aan die man die daar komt aanlopen" zegt Niall.

We kijken naar de man die onze richting komt oplopen. "Mogen we misschien wat vragen" vraagt Liam aan de man. Hij bekijkt ons van top tot teen. "Niet jullie weer" zei hij de man. "Meneer u kent ons niet" zeg ik. "Ik ken jullie types allang, van die bende leden die mensen bedreigen en bestelen, dat moet eens afgelopen zijn" zegt hij en hij vist zijn mobiel uit zijn zak. "Nee, nee meneer we zijn opzoek naar iemand" zeg ik. Hij kijkt me doordringend aan. Niall pakt zijn mobiel en zoekt naar foto's van Zayn en Harry.

"We zijn op zoek naar deze twee jongens" zegt hij terwijl hij de man een foto laat zien. "Nooit gezien" zegt de man. "Weet u het zeker" vraagt Liam. Hij blijft kijken naar de foto. "Alhoewel.. deze met krullen heb ik gister nog gezien" zegt de man. We kijken elkaar alle drie aan. De man legt ons uit op welke verdieping hij Harry zag en we gaan er meteen naartoe.

"We hebben alle deuren gehad van deze verdieping behalve deze" zei Liam. "Op hoop van zegen" zegt Niall. Ik bel even aan. Er word niet gelijk open gedaan dus ik wil net een tweede keer aanbellen als de deur met een ruk open gaat. We bestuderen alle drie de jongen, met donker haar en felblauwe ogen die ons vragend aan kijken. "Kan ik jullie helpen" zei hij nors. "Wij.. ehh.. wij" stameld Liam. "Jullie?" herhaald de jongen Liam. "We zijn op zoek naar twee vrienden van ons.. Ze heten Zayn en Harry, zeggen die namen jou soms iets" vraag ik. De jongen kijkt ons bedenkelijk aan. "Nee nooit van gehoord" zegt hij. "Oh.. toch bedankt" zeg ik. We willen net weglopen als hij ons terug roept. "Zijn jullie soms geïnteresseerd in coke" vraagt hij. Ik kijk Niall even aan. "Ehh.. best" mompel ik. Niall geeft me een verbaasde blik. Maar het hoorde bij mijn plan om te kijken waarom hij eerst zo bedenkelijk keek naar ons.

"Snuif wat met me mee jongens" zei de jongen. We zaten in zijn woonkamer. En tot zo ver hadden we geen teken van Zayn en Harry gevonden. "I-ik hoef niet" zei Niall. "Ik ook niet" zei Liam. "Jongens, ik ben de beste dealer van de stad Jaxon.. Jaxon Robins, tegen mijn coke kun je geen nee zeggen" zei Jaxon. Ik zag de aarzeling in Niall's ogen. "Oké ik snuif wel iets" zeg ik. Hij maakt op een bordje een lijntje en geeft mij een opgerolde briefje die een rietje moet voorstellen. Liam wierp nog een -je hoeft het niet te doen- blik, maar ik deed het toch. Ik voelde de cocaïne door mijn neus gaan en dat zorgde voor een prikkelende gevoel. "Goed zo man, jouw mag ik wel" zei Jaxon die mij een schouderklopje gaf. Ik plofte op de bank neer. Heb ik nou serieus cocaïne gesnoven?

Who wins her heart?Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang