Chapter 11. "Relationships"

5.5K 179 13
                                    

POV Aria

Ik word wakker en kijk ik Niall's ogen. Er verscheen een glimlach op zijn gezicht "Hi beautiful" zegt hij met een ochtend stem. Ik deed mijn best om niet te blozen. "Ehm.. Hey" zeg ik. "Heerlijk geslapen" vraagt hij. Ik knik even. Hij strijkt zachtjes over mijn wang.

"Aria.. kom ontbijten liefje" hoor ik mijn moeder roepen. Niall kijkt me geschrokken aan. "Wat gaan we doen" vraagt hij. "Niks, we gaan gewoon naar beneden" zeg ik kalm. "Worden je ouders niet boos" vraagt hij. Ik druk een kus op zijn wang. "Geen zorgen Ni" zeg ik. Hij glimlacht even en stapt uit bed om zich aan te kleden. Ik blijf naar hem kijken. Hij is zo leuk, lief en ongelofelijk knap.

Niall en ik liepen samen de trap af om te ontbijten. Hij pakte mijn hand vast, hij was vast nerveus voor de reactie van mijn ouders.

Mijn vader keek op van zijn krant en mijn moeder keek ons even aan. "Goeie morgen, neem plaats" zegt ze vriendelijk. Ik was ook vrij verbaasd. Zwijgend gingen we naast elkaar zitten.

"Dus vertel eens wat over jezelf" begint mijn moeder. Oh nee daar begint mijn moeders kruisverhoor. "Ik ben Niall, ik ben 18 en ehm.. ik vind Aria echt heel erg leuk" zegt hij. Mijn vader kijkt op. "Ah.. en waarom denk jij goed genoeg te zijn voor mijn dochter" vraagt mijn vader. "Pap.." zeg ik. "Het is oké Aria... Aria is een bijzonder meisje, ze is prachtig.. Ik moet moeite doen om te stoppen met staren.. Ze is echt leuk meneer, en ik zal haar behandelen als een prinses en er alles aan doen om haar nooit pijn te doen" zegt Niall. Mijn ouders kijken elkaar aan en kijken dan ons weer aan.

"Dan respecteren wij jullie relatie" zegt mijn moeder.. "Niet waar Ray". Mijn vader glimlacht naar ons. "Jullie hebben mijn toestemming, alleen als ik er achter kom dat mijn meisje één traan heeft gelaten door jou weet ik je te vinden Horan" zegt mijn vader serieus. "Ehh.. oke meneer" zegt Niall. Ik drukte snel een kus op zijn wang. Hij liet een zucht van opluchting.

"Ik ben blij hoe het is gelopen tussen ons" zegt Niall. Hij had lichtroze blosjes op zijn wangen wat zo lief was. "Ik ook, Niall" zeg ik. Hij buigt zich naar me toe en drukt zijn lippen op die van mij. Een bom van vlinders explodeerde in mijn buik.

"Ik bel je nog wel" zegt hij. Ik knikte en staarde dromerig naar hem. "Bye Ari" zegt hij. "Bye Niall" zeg ik. Hij zwaait nog even en rijd onze oprit af. Ik sloot de deur achter me. Niall was precies wat ik zocht de afgelopen tijd, ik ben zo blij dat we eindelijk samen zijn.

Ik besloot Keylee maar te bellen aangezien ik niet tot maandag kon wachten om het haar te laten weten.

'Hii Ari'

'Hey Keyl, beetje vrolijk?'

'Ja Lou is net weg en raad eens?'

'Jullie zijn samen?'

'Jaaaaaah, ik ben zo blij behalve dat ik gisteravond zo dronken was en me nogal dom gedroeg'

'Gefeliciteeerd, ik heb ook iets mee te delen'

'Laat me raden, jij en Tyler hebben gezoend'

'Tyler? .. Wat nee'

'Vertel het eens Mevrouw James'

'Niall en ik zijn ook samen'

'Ga weg, wat heb ik gemist gisteravond'

'Niet veel, we hadden gedanst buiten -wat super romantisch was  overgens- en toen gingen we naar mijn huis, hij vertelde dat hij me leuk vind, we hadden toen gezoend en toen kwamen mijn ouders uit het niets'

'Dat is een 1000 op de schaal van awkwardheid, wat zeiden ze'

'Eigenlijk heb ik ze ontlopen door Niall mee naar mijn kamer te slepen'

'En toen, is er nog iets gebeurd'

'Wat denk je dat er gebeurd is, Keyl'

'Meer dan slapen'

'Nou nee'

'Had gekund Ari'

'Niet zo snel'

'Okay Ari, anyway ik ga hangen ik spreek je maandag'

'Is goed, tot maandag'

'Bye Ari'

'Dag Keyl'

Ik leg mijn telefoon weer neer en staar naar het plafond. Ik voelde me zo gelukkig, en dat kwam allemaal dankzij Niall.

POV Keylee

Na met Aria te hebben afgesproken om in de pauze bij te kletsen, liep ik door naar mijn klas. Mijn ogen zochten gelijk Louis, maar ik voelde teleurstelling opkomen toen hij er niet was. Teleurgesteld ging op mijn vaste plek zitten.

"Goeiemorgen Klas, allereerst heb ik een leuke mededeling voor jullie' zegt meneer Parks, onze geschiedenis docent. De deur gaat met een ruk open en Louis haast de klas in. "Tomlinson, alweer te laat" zegt Meneer Parks. "Sorry meneer" zegt Louis verontschuldigend en hij gaat naast me zitten.

Hij wend zich naar mij. Hij zag er vrij slecht uit, voor zijn doen. Hij had last van hele erge wallen en zijn haar zat erg in de war. "Hey Keylee" fluisterde hij. "Hey lou, Is er iets gebeurd" vraag ik. Hij kijkt me aan maar schud dan zijn hoofd. Ik wist dat iets hem dwars zat.. maar wat?

"Over 1 week vertrekken we voor een studiereis naar Birmingham" deelt meneer Parks mee. Aangezien het woord 'studie' er in zat, was niemand erg enthousiast. Ik keek even naar Louis die onderuitgezakt zat met zijn capuchon over zijn hoofd. Ik moest weten wat er was met hem..

Na de les zag ik hem staan bij zijn kluisje.  "Lou, gaat het" vraag ik. "Ik.. We hebben ruzie gehad met Zayn en Harry" zegt hij zonder me aan te kijken. "Oh, over wat" vraag ik. "Ze zijn weg Keyl, en we weten niet waar maar toe" zegt Louis. Ik kon merken dat hij zich zorgen maakte om hun. Ik geef hem een knuffel. "Het komt goed Lou, ze komen wel weer terug" zeg ik geruststellend. Aria, Niall en Liam komen ook net aanlopen.

"Je weet het al hé" zegt Aria. Ik knik en laat Louis los. "Die ruzie sloeg nergens op en nu zijn ze al twee dagen weg en nemen ze hun telefoon ook niet op" zegt Liam. "Enig idee waar ze kunnen zijn" vraag ik. "Nee we hebben echt geen idee" zegt Niall. "Ze zijn echt weg, en god mag weten wat ze nu allemaal uitspoken" zegt Louis. Ik strijk mijn hand door zijn haar.

"Gaan jullie eigenlijk naar de studiereis" vraagt Aria. "Weet niet of ik wel wil gaan" mompelde Louis. "Ah kom op, we moeten allemaal gaan" zeg ik. "Oke misschien word het leuk" zegt Niall. "Ja en we kunnen extra punten scoren voor geschiedenis" voegt Liam er aan toe. "Ik heb er geen zin in" zegt Louis. Ik wend me tot Louis. "Ga mee please, voor mij" probeer ik. Hij geeft me een moeizame glimlach. "Oké voor jou" zegt hij dan. Ik drukte een kus op zijn wang. Louis had afleiding nodig, ik hoopte dat de studiereis daarvoor ging zorgen.

***********

Sorry voor het saaie en korte hoofdstukje
Volgende maak ik iets leuker :)

Xx

Who wins her heart?Where stories live. Discover now