Final Part. "Don't let me go"

2.5K 165 81
                                    

POV Veronica

"En hoe zie ik eruit?" zeg ik. En ik draai me om naar Emily en Hannah die me met een open mond aan kijken. "Je lijkt net op een sprookjes prinses" zegt Hannah. "Niall gaat echt sprakeloos worden als hij je ziet" zegt Emily. Ik draai me weer om naar de spiegel en bekijk mezelf weer.

Mijn jurk was strak om mijn bovenlichaam heen, versierd met allemaal kleine diamantjes en aan de onderkant was het groot en liep het uit in mooie laagjes. 

"Helemaal mijn smaak" had mijn moeder gezegd, toen we de jurken gingen passen.

Terwijl mijn haar werd gedaan door mijn vaste kapster zat ik ondertussen te sms-en met Niall.

Niall: Ik kan niet wachten om je te zien, kun je me niet een kleine sneek-peak geven van je jurk? Alsjeblieft? 

Ik grijns even, hij was altijd zo nieuwsgierig. Maar hij zorgde altijd voor een glimlach op mijn gezicht en vanaf vandaag word hij mijn man.

De dag dat hij me ten huwelijk vroeg was echt één van de beste dagen uit mijn leven. We gingen uiteten, en in diezelfde restaurant ging hij op zijn knieën en vroeg hij me ten huwelijk. Het was misschien niet een hele bijzondere aanzoek, maar ik voelde me super speciaal en had zonder er nog over na te hoeven denken 'Ja' gezegd. 

"Je ziet er prachtig uit Vero" zegt mijn moeder. "Bedankt mam" zeg ik. Hannah komt weer naar binnen lopen. "Ik heb alles geregeld, en de limo staat er al" zegt ze met een glimlach. Ik merkte hoe nerveus ik ineens werd. 

Vanaf vandaag word ik Miss Veronica Horan, en niemand die dat zomaar kan tegenhouden. "Ik ben er klaar voor" zeg ik nog even in mijn gedachte voordat ik in de limousine stap en we vertrekken naar de kerk waar onze huwelijks ceremonie plaatsvond.

POV Niall

"Wakker worden Niall" hoorde ik ineens iemand roepen. Ik deed mijn ogen langzaam open en zag een veel te vrolijke Louis boven me hangen. "Hoe laat is het?" vraag ik terwijl ik mezelf uit rek. Ik voelde hoe mijn hoofd ineens begon te bonken en legde mijn hoofd weer op de kussen neer. 

Het was gister ook hartstikke laat geworden op mijn vrijgezellenfeest, en we hadden nogal veel gedronken, maar het was zeker weten een onvergetelijke avond geworden.

Moet ik Veronica eigenlijk vertellen over die stripster die me een lapdance had gegeven?

Uh beter niet.

"Het is 8 uur" antwoord Louis. Ik knik langzaam en sluit mijn ogen even. Louis neemt plaats op mijn bed. "Is er iets Niall?" vraagt hij. Ik ga rechtop zitten en kijk Louis verbaasd aan. "Nee hoor, wat moet er zijn dan?" vraag ik. "De laatste tijd doe je anders dan normaal, weet je zeker dat trouwen niet een impulsieve daad is? Ik bedoel zo lang zijn jullie niet bij elkaar" zegt Louis.

"En wie ben jij om te oordelen over mijn relatie" zeg ik boos. "Sorry, dat was niet mijn bedoeling" zegt Louis. "Het spijt me ik hoefde niet zo tegen je uit te vallen, ik wil geen ruzie met je, ik heb mijn beste vriend nodig vandaag" zeg ik. Louis glimlacht even naar me, 

"Kleed je even om in iets comfortabels, dan gaan we eerst ontbijten en om 10 uur naar de kapper" zegt Louis en hij stapt uit mijn bed. "Bedankt Lou, voor alles" zeg ik. "Geen probleem Niall, daar zijn we vrienden voor" zegt hij met een glimlach voordat hij mijn kamer uitloopt.

We zitten nu bij de kapper en Liam en Louis waren meegekomen, maar van Zayn en Harry heb ik niks meer gehoord. "Waar zijn Harry en Zayn trouwens, ik heb ze na gisteravond niet meer gezien of gesproken?" vraag ik.  "Geen idee, ik heb ze beide tien keer gebeld net, alleen krijg geen van beiden te pakken" zegt Liam. "Misschien bellen ze straks nog wel" zegt Louis. Ik knik even en kijk in de spiegel.

Who wins her heart?Donde viven las historias. Descúbrelo ahora