Part 20. "Half a heart without you"

2.8K 164 83
                                    

One Month Later

POV Aria

"Niet te geloven dat je vandaag weg gaat" zegt Keylee met een pruil lipje. Ik kijk haar even aan. "Het zat er al aan te komen, en nu is het zo ver" zeg ik. "Ari, weet je zeker dat je de goeie keuze maakt? Doe je dit eigenlijk wel voor jezelf?" vraagt Ally.

Ik ga verder met het vouwen van de stapel kleding die er nog lag en negeerde de vraag die Ally stelde. De afgelopen maand heb ik genoeg van dit soort vragen gehoord. "Ben je er wel klaar voor?" "Wil je dit echt?" "Je doe het niet voor Keith toch?" - ik was het helemaal zat. Alsof ik de Ocean zou oversteken met iemand van wie ik niet hou?

"Ari?" zegt Keylee zachtjes. "Ehm sorry, ik haat het als ik die vragen steeds krijg" leg ik uit. "Het spijt me, ik wou alleen maar zeker zijn dat je geen spijt krijgt van deze keuze" zegt Ally. Ik glimlach even naar haar. "Geen zorgen All, ik ga me redden, tenslotte is New York mijn geboortestad" zeg ik.

"Even een vraagje tussendoor. Mag ik die ene roze Jurkje hebben die je op Ally's verjaardag droeg vorig jaar?" vraagt Keylee. "Yes my dear, it's all yours" zeg ik met een zwaar overdreven Britse accent. "Wow wacht, je start nu toch niet ineens een Give-Away?" vraagt Ally verbaasd.

"Misschien. Is Miss Haydens geïnteresseerd?" vraag ik met wiebelende wenkbrauwen. "Nee natuur-.. Ja graag" zegt ze haastig. "Kies maar wat je wilt, ik kan toch niet alles meenemen" zeg ik. "Oh my god, Aria dankjewel" zegt Ally super blij, waarna ze meteen in mijn kast duikt. "Heb ik ook toestemming?" vraagt Keylee. "Ofcourse, go for it" zeg ik. Keylee sprong letterlijk haar bed af en rende naar de kast toe.

Ik keek mijn vriendinnen even aan. Ze zijn allebei geweldig, daar is geen twijfel over mogelijk. Maar het was tijd om door te gaan, en voor mijn eigen weg te kiezen.

+ +

"Meiden, waarom slepen jullie me mee naar Nando's, ik moet me straks klaarmaken voor mijn" zeg ik. "Geen zorgen Ari, we hebben met iedereen afgesproken om nog even te eten, Keith is er ook" legt Ally uit. "En Niall?" vraag ik. "Hij wou niet komen" zegt Keylee. Ik laat een zucht van opluchting, maar er ging ook wel een teleurstellende gevoel door me heen, die ik uiteindelijk negeerde. We liepen Nando's in en we zagen iedereen, min Niall, plus Keith zitten.

"Daar is onze soon to be New York chick" zegt Zayn met een grijns. Ik glimlach even, omdat hij me ooit ook eerder zo heeft genoemd. Het gaat trouwens al beter met hem, hij probeert zijn leven weer op te pakken en woont nu in het oude huis van Rose, hij werkt, gaat weer nara school en is fulltime verantwoordelijk voor Riley, hij kan overgens ook maar niet stoppen met praten over hem.

"Hey allemaal" zeg ik met een glimlach. Na nog even knuffels uitgedeeld te hebben en wat eten te hebben besteld, nagepraat te hebben, was het moment daar dat Keith en ik moesten gaan om ons klaar te maken.

"We zien jullie straks bij het vliegveld oké?" zegt Keith. "Maar natuurlijk, we willen jullie graag nog even uitzwaaien" zegt Harry met een glimlach. "Zorg dat jullie op tijd komen, en laat Loubear vooral niet rijden" zeg ik met een grijns. "Yeah, door hem komen we sowieso te laat" zegt Liam. "Ik kan er niks aan doen dat ik niet de beste auto rijder ben" zegt Louis verontwaardigd. Ik glimlach even naar hem. Ik was echt nog niet klaar om afscheid te nemen van hun.

Terwijl ik in de auto zit, laad Keith alle koffers in. "Weet je zeker dat je alles hebt, babe?" vraagt Keith. "Yeah" antwoord ik. Hij sluit de kofferbak en stapt in. "Ready to go?" vraagt hij. "Eigenlijk wel" zeg ik, en misschien zei ik dat een beetje twijfelerig.

Hij buigt zich naar me toe en kijkt me aan. "Ik hou van je" zegt hij zachtjes. Ik glimlach verlegen naar hem. "Ik hou ook van jou" zeg ik. Hij drukt een kus op mijn lippen, en gaat weer achter het stuur zitten. "Hier begint onze nieuwe toekomst dan," zegt Keith "Ben je er klaar voor?" En hij kijkt me vragend aan. "Ik ben er klaar voor" zeg ik zachtjes. "Denk ik" voeg ik er aan toe in mijn gedachten.

Who wins her heart?Where stories live. Discover now