Chapter 8. "She will be loved"

5.7K 203 14
                                    

POV Aria

Ik pak mijn wiskunde boeken uit mijn kluisje voor het volgende lesuur."Ari, heb je het al gehoord" zegt Keylee vrolijk. Ik doe mijn kluisje dicht. "Wat moet ik gehoord hebben" vraag ik. "Schoolfeest vanavond" zegt ze en ze begint rondjes te dansen. "Oh.. dus" zeg ik. Keylee stopt met dansen als ze merkt dat ik niet reageer zoals zij verwacht had.

"Ga je niet" vraagt ze met grote ogen. "Feesten zijn niet echt mijn ding" zeg ik. "Je stelt me teleur Ari, naja dan moet ik wachten tot Louis me vraagt" zegt ze. "Hoe zit dat eigenlijk met jullie" vraag ik. "Oké, niet boos worden.." begint Keylee. "Oké" zeg ik. "I-ik heb soort van met Harry afgesproken dit weekend" zegt ze. "Wat" zeg ik verbaasd.

"We hebben misschien een heel klein beetje gezoend" zegt ze terwijl ze naar de grond kijkt. "WAT?!" roep ik dit keer harder. "Het was niet de bedoeling, en ik vind Lou echt leuk" zegt ze. "Dan zoen je met Harry" zeg ik. "We waren bij de bios en toen naja.. gebeurde het gewoon" legt ze uit. Voordat ik kon reageren gaat de bel. "Ik spreek je straks wel" zeg ik. "Tot straks Ari" zegt Keylee. Ik loop naar mijn lokaal toe.

"Dus vanavond is het jaarlijkse schoolfeest, de regels zijn neem ik al aan bekend" zegt Meneer Peters. "Ja" roept de klas in koor uit. "Kaartjes kan je nog last minute kopen bij de mediatheek" zegt meneer Peters. De bel gaat niet veel later. Ik loop naar mijn kluisje om mijn boeken te dumpen.

"Aria" hoor ik een stem achter me zeggen. Ik draai me om. En daar staat één van de populairste jongens, Tyler. "H-hey" zeg ik stamelend. Hij glimlacht, en oh my god wat een leuke lach had hij, bijna net zo schattig als die van Niall, wow wacht vergeet Niall.

"Zou je met mij naar het schoolfeest willen gaan" vraagt hij. "Je vraagt me mee" zeg ik verbaasd. Hij haalt twee kaartjes uit zijn zakken. En hij houd ze omhoog. "Dat doe ik zeker" zegt Tyler. "Ik wou eigenlijk niet gaan" zeg ik aarzelend. Hij strijkt zachtjes over mijn wang.

"Ik zorg ervoor dat je geen spijt hebt dat je bent gekomen" zegt hij en hij kijkt me aan met zijn helderblauwe ogen. "O-oké" zeg ik stamelend. "Mooi, ik haal je om 7 uur op" zegt hij. En hij loopt weg. Waarom was ik niet blij dat de populairste jongen mij mee uitvroeg?

POV Zayn

Ik zag Keylee staan bij haar kluisje. Ze zag er prachtig uit zoals altijd. Ik liep naar haar toe en bedek haar ogen met mijn handen. "Raad eens wie ik ben" zeg ik. "Ehh.. Louis" zegt ze vragend. Hoe bedoel je Louis.. mijn stem is wat mannelijker. "Fout" zeg ik en ik laat haar los. Ze draait zich om. "Oh..Zayn" zegt ze haast teleurgesteld. "Wie had je dan verwacht" vraag ik. "Niemand" zegt ze snel. "In ieder geval, ga je met mij mee naar het schoolfeest" vraag ik. "Ehh.. oke" zegt ze aarzelend.

"Ik haal je op om 7 uur.. en draag een blauw jurkje dat kleurt goed bij je ogen" zeg ik. Ze glimlacht moeizaam. Wat was er met haar? "Tot vanavond" zegt ze voordat ze wegloopt. Ik haal een hand door mijn haar. Tijd om een pak te kopen.

"Staat je erg mooi, Meneer Malik" zegt de verkoopster. "Vind je" vraag ik. Ik kon mijn ogen niet afhouden van haar. Ze was jong en erg sexy. Ze begint mijn kraag goed te zetten. "Erg knap" mompelde ze. Ik kijk de winkel rond. Er was verder niemand. Ik sleep haar het pashokje in. "Wat doe je nou, Meneer Malik" zegt ze geschrokken. "Je gaat me beter leren kennen babe" zeg ik. Ze geeft me een ondeugende blik. Ik druk mijn lippen ruw op die van haar. Wat zal ik zeggen.. ik blijf altijd player Malik.

"Dankje voor de korting, babe" zeg ik. "Het was erg leuk je beter te leren kennen" zegt het meisje. Ze doet haar, haar die door de war zit in een staart ik knipoog naar haar. "Ik bel je nog, Lydia" zeg ik. Ze bijt zachtjes in haar lip. "Graag Zayn" zegt ze. Ik draai me om en verlaat de winkel. Ik glimlach bij de gedachte dat vanavond Keylee van mij is. 

Who wins her heart?Where stories live. Discover now