Chapter 12. "The school trip"

5.3K 172 10
                                    

POV Harry

"Goed werk jongens" zegt Jaxon als hij het geld aan het tellen is. "Het was een eitje, toch Zayn" zeg ik. "Ehm Ja tuurlijk" mompelde Zayn. "Ik wist wel dat ik op jullie kon rekenen" zegt Jaxon en hij overhandigd ons beide 200 euro. Zayn keek verbaasd naar het geld, hij had vast niet verwacht dat hij zoveel zou verdienen in één keer. "Ik stel voor dat we vandaag een avondje uitgaan" zegt Jaxon. "Klinkt goed" zeg ik. "Ga je mee Zayn" vraagt Jaxon. "Oké" zegt hij alleen. "Goed zo, je moet wat losser komen, daar heb ik wel een oplossing voor" zegt hij. Ik wist wat hij als oplossing zou hebben. Hij overhandigde Zayn een zakje met pilletjes.

"Voor vanavond hebben we een missie jongens" zegt Jaxon. We staan voor een club met Jaxon, Zayn en vier andere vrienden van hem. "Zeg op baas" zegt Zayn lachend. "Die pilletjes doen zijn werk" zei Ben. Zayn gedroeg zich inderdaad vrolijker en drukker. Ik mocht niet klagen het was dit of de watjes Zayn.

"De missie is, wie er het eerst scoort krijgt 300 euro van mij" zegt Jaxon. "Zoveel" roept Zayn. "Ik ga winnen" riep Danny. Ik rol met mijn ogen. Dit spel deed me veel denken aan Who wins her heart. Ik mag niet denken aan dat spel, dan denk ik automatisch aan de jongens.

"Oké let's do this" roept Jaxon. We lopen de club in en iedereen verspreid zich meteen. Ik besloot even aan de bar te gaan zitten, waar Zayn druk bezig was shotjes naar achteren aan het gooien. De muziek stond zo hard, dat ik er gelijk barstende koppijn van kreeg.

"Hey" roep ik naar Zayn. Hij glimlacht en gooit nog een shotje achteruit. "Doe eens rustig aan, man" roep ik. "There's no limit Curly" roept hij. "Wat heeft Jaxon, je geven" vraag ik. Hij grinnikt. "Kleine pilletjes met leuke afdrukjes" zegt hij dan. "XTC" zeg ik vragend. Hij knikt lachend.

"Ik ga die 300 winnen let maar eens op" zegt hij en hij loopt naar de eerste de beste meisje die hij tegenkomt en begint haar te schuren. Ik was eigenlijk vrij verbaasd over mezelf, normaal was ik allang achter een meisje aan gegaan maar dit keer deed ik dat niet. Het enige wat ik deed was voor me uitstaren en mijn gedachten de vrije loop geven.

Ik was eigenlijk benieuwd hoe het met de jongens zou zijn.. Wat heb ik opeens? Waarom vraag ik me af hoe het met ze gaat? Tenslotte zijn wij weggegaan..

POV Aria

"We zijn er bijna" roept iedereen in de bus. We waren onderweg naar Birmingham voor een studiereis. Niall lag te slapen op mijn schouder. Louis en Keylee zaten voor mij foto's te maken en Liam zat met Ally ergens achterin. Ik keek naar Niall die heel lief aan het slapen was. Keylee draait zich om en maakt een foto.

"Hey.. wat doe je" roep ik. Ze bekijkt de foto en begint te grijnzen. "Deze gaat zo op Instagram" zegt ze. Ze laat de foto aan Louis zien die ook begint te lachen. En daarna aan mij, ik zag er niet uit. Ik keek heel suf uit mijn ogen en ook nogal eng. En Niall lag nog steeds te slapen met zijn mond open. Ik gaf haar een boze blik. "Werkt niet Ari, welke filter zal ik hem doen" zegt ze lachend. "Zwart wit" antwoord Louis. "Ik haat jullie" roep ik. Louis werpt me een luchtkusje.

Ik was blij dat hij al aardig opgevrolijkt was. Hij was er eerst zo op tegen om te gaan, maar nu vind hij het wel leuk dat hij is gekomen merk ik, na al dat gedoe met Zayn en Harry had hij zeker afleiding nodig, want hij bleef zich maar zorgen maken om die twee.

"Welkom in Birmingham, rechts van jullie bevind onze hotel waar we gaan overnachten deze week. Als iedereen zich wil verzamelen in de lobby dan kunnen we de kamer indelingen mededelen" zegt Meneer Parks. Ik druk een kus op Niall's wang. "Zijn we er al" roept hij slaperig. "Ja, sta op doornroosje" zeg ik. Hij glimlacht even en we stappen net zoals iedereen de bus uit.

"Kamer 189 is voor Keylee, Aria en Ally" zegt meneer Parks. "Yes dat is dichtbij die van ons" roept Louis. "Oh nee, dat word overlopen vannacht" zegt Ally. "Dat is zo groep acht" zegt Keylee. Ik knik, dat was inderdaad wel zo. "Wie zegt dat we daar te oud voor zijn" zegt Liam grijzend en hij geeft Ally een knipoog. "Oké, wij gaan naar onze kamer, wat dachten jullie van we meeten elkaar hier over een uurtje" stel ik voor. "Is een goed plan" zegt Louis. We zeggen elkaar gedag en lopen naar onze hotel kamer.

"Ik slaap op de single bed" roept Keylee zodra de deur open is. "Wat jij wil" mompel ik. Ze gooit zichzelf op het bed. "Ik ben zo blij dat we hier allemaal zijn" zegt ze. "Ja, Louis had echt afleiding nodig" zeg ik. Ze knikt even. "Gaan we straks Leicester city bezoeken" stelt Ally voor. "Dat is een geweldig idee Al" zeg ik. "Laten we ons dan maar gaan klaarmaken" zegt Keylee.
We maken ons alle drie klaar en vertrekken op de afgesproken tijd in de lobby.

"Jullie zijn laat" zegt Keylee. "Sorry babe, we moesten onze spullen uitpakken en het is nu al een chaos op onze kamer" zegt Louis. Niall drukt een kus op mijn wang en klemt zijn vingers in de mijne. "Ik kwam op het idee om Leicester city te bezoeken aangezien dat toch de dichtstbijzijnde stad is" zegt Ally. "Goed idee, hoe komen we daar" vraagt Louis. "Met de metro" zeg ik. Iedereen stemt met het idee in.

Niall buigt zich naar mijn oor toe. "You look really hot" fluisterd hij zachtjes. Ik grinnik even, maar die woorden zorgden er ook voor dat ik moest blozen. Liam komt tussen ons in staan. "TALK DIRTY TO ME" roept Liam. De hele lobby kijkt ons aan. Louis begint de deuntje keihard te fluiten. Ik merk dat ze waarschijnlijk hadden gehoord wat Niall in mijn oor had gefluisterd. "Jongens, kom op niet zo kinderachtig" roept Ally. "Precies, en laten we vertrekken voordat we de metro missen" zegt Keylee. We verlieten ons hotel en vertrokken naar de metrostation.

"Leicester city, here we are" roept Liam. "Wat gaan we doen" vraag ik. "We kunnen alles doen zolang we maar om 7 uur terug zijn bij ons hotel" zegt Ally. "Kom op jongens, doe eens gek, wat gaan de leraren doen als we een uurtje later komen" zegt Keylee. "Yeah, we zijn oud en verantwoordelijk genoeg om wat langer te blijven" zegt Liam. "Maar wat als we in problemen komen" vraag ik. Iedereen begint te lachen. "Aria kom op, lets have some fun" roept Keylee. Ik kijk hoopvol naar Niall of hij mijn bezorgdheid begrijpt. "Geen zorgen babe" zegt hij. Ik geef hem een moeizame glimlach.

Geen zorgen terwijl wij een groepje tieners in een onbekende stad zijn waar alles ons kan gebeuren. Makkelijker gezegd dan gedaan..

POV Louis

"Ik ben hier nog nooit geweest" roept Liam. "Dit is.. dit is.." begint Niall. "Victoria secret" vult Keylee hem aan. "Ik noem het liever de ultieme lingerie paradijs" zeg ik lachend. "Waarom gingen jullie ook al weer mee" vraagt Ally. "Zomaar" zegt Liam. Ally, Keylee en Aria beginnen te lachen en lopen voor ons uit naar de BH-afdeling. "Jongens, gaan wij een sexy setje uitzoeken voor ze" stelt Liam voor. "Oké, kom op" roept Niall. We lopen ieder een andere afdeling in.

Ik loop langs de rekken. Genoeg keuze, en alles zou Keylee fantastisch staan.. Dat is trouwens nogal zacht uitgedrukt. Ik kijk even naar buiten. Ik zag iemand langslopen met een hele bekende vest aan. Was dat.. was dat...

Ik loop zonder na te denken de winkel uit en loop achter die persoon aan. Als ik hem heb ingehaald tik ik hem zachtjes aan. De jongen draait zich om.

"Wat moet je" snauwt hij en hij laat zijn capuchon zakken. Ik zag dat hij zwart krullend haar had. "Ehm sorry i-ik dacht dat ik je herkende" mompel ik. Hij geeft me nog een vage blik en loopt dan weg. Dacht ik nou serieus dat ik Harry zag?

Who wins her heart?Where stories live. Discover now