Part 17. "Bad News" ll

3.2K 148 53
                                    

POV Zayn

Ik besloot na een paar minuten om weer op te staan en terug te gaan naar de lokaal, aangezien ik Rose niet zo in de steek kan laten.

Ik open de deur zachtjes en zie Rose aan haar bureau zitten. "Hey" zeg ik. Ze kijkt op en glimlacht moeizaam. "Je bent toch terug gekomen" zegt ze. Ik knik en loop de klas in. "Ik kon je niet in de steek laten" zeg ik en ik ga op de stoel naast haar zitten.

"Ik heb het Riley gister verteld en-" "En?" zeg ik vragend. "Hij denkt alleen dat ik ziek ben en snel weer beter word" de tranen zaten alweer in haar ogen. Ik pak haar hand op en druk er een kus op.

"We komen er wel doorheen, ik ga er gewoon uit met school en-" ze schud haar hoofd snel. "Zayn, nee dat verbied ik je, jij moet niets opgeven voor mij" zegt ze. "Ik wil het en je kan er niks aan doen om me tegen te houden, zowel jij en Riley hebben me nodig" zeg ik vastbesloten. Ze trekt me naar zich te voor een knuffel. "Je bent Amazing" fluisterd ze zachtjes. En na een tijdje laten we elkaar weer los.

"Ik ehm.. ga zo naar de dokter om de medicatie te bespreken en ik vroeg me af of jij Riley van school kan halen" vraagt ze. "Natuurlijk doe ik dat, maak je geen zorgen" zeg ik. Ze knikt even en glimlacht naar me. Niks gaf me weer een beter gevoel dan haar te zien glimlachen.

+ +

Ik keek de schoolplein rond op zoek naar Riley en al snel zag ik hem al de schoolplein op lopen, vrolijk zoas altijd en zijn ogen lichtte op toen hij mij zag en hij stormde op me af.

"Zayan" zegt hij vrolijk. "Hey, kleine man" zeg ik voordat ik hem op til en zachtjes druk in een knuffel. Na hem te hebben neergezet trok hij me naar mijn auto toe.

"Je hebt mijn auto geraden goed zo" zeg ik met een glimlach. "Riley, is niet meer klein" wijst hij me op. Ik aai even door zijn donkerbruine haar en doe de portier voor hem open en zorg ervoor dat hij goed zit en de gordel vast zit.

Zodra ik mijn auto in stap voel ik mijn telefoon trillen. Ik hoor Riley even zie de maneschijn zingen en glimlach even naar hem voordat ik mijn aandacht vestig op het smsje van Liam.

We weten het van jou en Starling en we willen met je erover praten, kom nu naar Nando's alsjeblieft? 

"Fuck" mompel ik. "Oh Zayan, mag niet zegge van mama" zegt Riley met zijn hand voor zijn mond geslagen. "Ik zei Puck, zo heet mijn hondje weet je nog" lieg ik. "Ow ja Puck" zegt hij met een glimlach. Ik knik even.

"Heb je honger Riley?" vraag ik. "Ik heb zooo veel honger" en hij gaf met zijn handen aan hoeveel honger hij had. Ik grinnik even. "Dan gaan we naar Nando's" zeg ik. Nadat we samen even gejuicht hebben reed ik richting Nando's. En ik wist niet wat ik moest verwachten hiervan.

Met trillende vingers doe ik de deur open met Riley's hand in mijn andere hand. Ik zie Louis' al wenken, maar zijn ogen worden groot als hij Riley zit. Ik loop naar de tafel toe waar iedereen zit zelfs Aria en Niall.

"H-hey" zeg ik zachtjes. "Ik ben Riley, wie zijn jullie?" zegt Riley met een glimlach. Eén voor één zegt iedereen zijn naam, maar ik merkte dat ik nog steeds vragend aan werd gekeken door mijn vrienden. "Dit is hopelijk niet een Love baby waarvan je het bestaan niet af wist toch?" zegt Niall vragend.

"Hey ik ben geen baby" riep Riley verontwaardigd. We moesten even om hem lachen en Niall zei snel sorry tegen hem.

"Zullen wij anders even eten bestellen samen met Riley?"  zegt Ally en ze kijkt naar Aria en Keylee. "Goed plan" zegt Aria. "Yay, eten" riep Riley enthousiast. Samen met Keylee, Ally en Aria ging hij van tafel en bleef ik achter met Harry, Niall, Liam en Louis.

Who wins her heart?Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu