Part 14. "Give it some time"

3.4K 153 33
                                    

POV Keylee

"Aria, Keith" zeg ik zo enthousiast mogelijk. "Hey meiden, jullie ook hier?" zegt Aria verbaasd.  "Ehh ja wij zijn hier met de rest" zegt Ally. Aria knikt even en Keith glimlacht beiden naar ons. "Zijn jullie hier als date?" besluit ik te vragen. 

"Wij ehh.." begint Keith. "Als vrienden" voegt Aria er snel aan toe. "Oh hmm okay" zegt Ally. "Jullie mogen er wel bij komen zitten" stelt Aria voor. Ik kijk Ally even aan, en ga zitten. Ally komt naast me zitten en er valt een hele awkward stilte.

"Dus" zegt Aria. "Dus.." zeg ik. "Dit is awkward" zegt Keith grijnzend. "We kwamen hier eigenlijk iets vragen" zegt Ally. "Wat willen jullie weten" vraagt Aria. "Of ehm.. jullie misschien met Niall kunnen praten en zeggen dat er niks is tussen jullie" zeg ik. Ze kijken elkaar even aan, maar Aria zucht dan even.

"Niall is vreemdgegaan en wij zijn klaar er valt niks te praten" zegt Aria. Keith knikte instemmend. "Dus het is niet, omdat jullie toevallig aan het daten zijn of elkaar leuk vinden?" Vraagt Ally. Aria keek ons ineens boos aan. "Bemoei je er gewoon niet mee, wat wij doen hebben jullie niks mee te maken, en Niall al helemaal niet" zegt ze. "Dat is waar, we maken ons gewoon zorgen om Niall en-"

"Jullie maken je zorgen om Niall?, wat zijn jullie goede vriendinnen zeg" ze wende haar blik van ons af en keek naar Keith. "We gaan" was het enige wat ze tegen hem zei voordat ze op stonden. "Aria" zeg ik. Ze gaf ons nog een laatste blik en pakte toen Keith's arm en liep met hem Nando's uit.

Ally en ik zuchten even en we schrokken van Liam die ineens naast de tafel stond. "Dat was heel smooth" zegt hij grijnzend. "We hebben gedaan wat we konden" zeg ik. "Geef het wat tijd girls, ze draait wel bij" zegt hij. Ik haal mijn schouders op.

Aria had misschien gelijk, misschien moesten we de situatie meer begrijpen en weten dat Niall zichzelf hierin heeft gewerkt.

POV Aria

"Was die uitval echt nodig?" vraagt Keith als we in de auto stappen "Ja" zeg ik boos. Keith glimlacht even en hij buigt zich naar me toe en strijkt zachtjes met zijn hand langs mijn wang. "Je bent heel mooi als je boos bent" zegt hij grijnzend. "Alsjeblieft" zeg ik grijnzend. Hij bijt zachtjes in zijn lip en blijft me aankijken. Ik geef hem een snelle kus op zijn lippen.

"Je bent leuk" zeg ik. "Alleen leuk?" vraagt hij. "Voor nu wel" zeg ik grijnzend. Hij glimlacht en buigt zich weer naar me toe, maar we schrikken beiden van zijn telefoon die afgaat. Hij pakt zijn telefoon uit zijn zak en kijkt even op het display. "Het is mijn moeder, ik neem deze even op" zegt hij. Ik keek even het raam uit en mijn gedachten dwaalden gelijk af naar wat zich net had afgespeeld.

"Aria" hoor ik Keith zeggen. "Ehh ja" mompel ik. "Mijn moeder wilt je spreken" zegt hij zachtjes. "Wat? Waarom?" zeg ik zachtjes. Hij haalt zijn schouders op en drukt zachtjes zijn telefoon tegen mijn oor aan.

"H-hallo" zeg ik.

"Ahh hallo, jij bent vast de Aria waar mijn Keith niet over kan stoppen met praten" zegt zijn moeder

Ik kijk naar Keith die langzamerhand bloost, en ik neem de telefoon van hem over. 

"Ik denk het wel ja" zeg ik zachtjes. 

"Hij beschrijft je als een mooi en lief meisje en ik als moeder wil wel graag het meisje ontmoeten die mijn zoon zo bewonderd, dus wat dacht je er van?"

"Ik ehh.." Keith pakt de telefoon uit mijn handen.

"Als Aria het graag wilt dan komen we langs oké?"Hij glimlacht naar me en ik glimlachte terug. 

Hij is zo lief, en hij pusht me niet om dingen te die ik niet wil, en ik weet dat ik gevoelens heb voor hem dat is wel overduidelijk geworden sinds de afgelopen weken. Maar ik krijg hem maar niet uit mijn hoofd. 

Who wins her heart?Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu