Chapter 7. "It was all a game"

5.9K 194 10
                                    

POV Aria

Ik had mezelf voor genomen om ver uit de buurt te blijven van Zayn en Harry..

Helaas moest ik allebei hun kop straks aan zien in de klas. Ik loop door de gang naar mijn kluisje om mijn boek te pakken. Mijn kluisje is dichtbij een andere gang. Ik hoor opeens bekende stemmen en luister mee naar het gesprek.

"Jongens, we kunnen beter stoppen daarmee bedoel ik jullie Zayn en Harry" hoor ik Louis zeggen. Mijn hart klopt in mijn keel. Waar hebben ze het over? "Ja, Aria heeft genoeg gehad merken jullie dat niet, ze verdiend het niet om zo behandeld te worden" zegt Liam. Het gaat over mij..

"Jullie zijn soms echt softies, sinds wanneer kappen jullie af voordat er een winnaar is gekozen" zegt Zayn boos. Ik hoorde een luide klap tegen de kluisjes aan. "Verdomme Zayn, heb jij nog geen genoeg gehad, ik geef om Aria en dat doen meer van ons en het enige waar jij aan kan denken is fucking winnen" hoor ik Niall boos roepen.

"Ja, man na gister heb ik echt gemerkt dat ik net iets te ver bij haar ben gegaan, bij vele meisjes toen we dit spel speelden leek het me niks te schelen.. maar Aria verdiend dit niet" zegt Harry. "Dus we zijn er allemaal mee eens om de weddenschap te stoppen" zegt Louis vragend. "Totdat we een nieuw meisje tegenkomen" zegt Harry. Ik hoor Zayn een 'uhu' geluidje maken.

Ik loop de gang in. "Welke fucking weddenschap" roep ik. Ze kijken me alle vijf geschrokken aan. "Aria.." begint Liam. "Niks Aria.. was ik een of andere domme weddenschap" zeg ik boos. Ik kijk naar Louis. "Ik dacht dat we vrienden waren" hij kijkt me aan en bijt op zijn lip.. "Dat zijn we toch ook" mompelde hij zachtjes. "Dat waren we, en voor jullie alle vijf.. laat me met rust ik wil niks met jullie te maken hebben" zeg ik. Ik voel de tranen prikken in mijn ogen. Ik ren snel maar de meisjes wc's. Eenmaal daar loop ik een wc in en laat ik mijn tranen de vrije loop nemen.

Als ik de wc uit kom staat er een meisje. Ik had haar nooit eerder gezien. Ze was prachtig, mooi lang en had lang blond haar. Ze draait zich om. "Ik hoorde iemand snikken, gaat het" vraagt ze op een lieve toon. Ik knik langzaam. "Je mascara zegt iets anders" zegt ze. Ik kijk in de spiegel en mijn mascara is zo erg uitgelopen dat ik net een panda lijk. Ik pak een papiertje en besluit alles weg te halen. "Zal ik anders je ogen opmaken" vraagt ze. Ik keek in haar blauw grijze ogen, ze had een mooie eyeliner lijn met een perfecte wing en prachtig gekrulde wimpers. Ik knik langzaam.

Ik bekijk het eindresultaat in de spiegel en zag dat het er prachtig uitzag vooral mijn eyeliner. "Dankje... ehh" Ze glimlacht. "Keylee" zegt ze en ze steekt haar hand uit. "Bedankt Keylee, ik ben Aria" zeg ik en ik schud haar hand. "Mooie naam" zegt ze. "Dankje" zeg ik. "Ik ben nieuw.. kan je me misschien helpen met zoeken naar lokaal 1.34" vraagt Keylee. "Natuurlijk" zeg ik. We verlaten de wc en lopen naar haar klaslokaal. "Zie ik je in de pauze" vraagt ze. Had ik nou zojuist een vriendin gemaakt? "Ja is goed" zeg ik. Ze glimlacht en loopt de klaslokaal in.

De bel haalt me uit mijn gedachten en ik loop snel naar mijn klaslokaal.

Gelukkig heb ik mijn plekje bij het raam. Ik staar naar buiten en denk weer aan vanochtend.

Hoe had ik nooit kunnen weten dat dit allemaal één grote grap was. Het was ook te mooi om waar te zijn dat er zoveel jongens tegelijk mij leuk zou vinden.

"Is deze plek bezet" hoor ik een bekende stem zeggen. Ik keek op en keek recht in een paar groene die me eens lieten verdwalen, maar nu niet meer. Ik leg mijn tas op die stoel naast me neer. "Nu wel" zeg ik snel. Ik hoor Harry zuchten ,maar hij loopt weg naar een andere plek. Dat is maar goed ook.

Ik ontmoet Keylee weer bij de kluisjes. "Ik heb best wel een leuke klas" zegt ze vrolijk. "Dat is leuk om te horen" zeg ik. We lopen naar buiten om daar pauze te houden.

Who wins her heart?Where stories live. Discover now