Part 16. "Bad News" l

3.2K 143 49
                                    

POV Aria

Niall's ogen deden me gewoon staren, en het was zo moeilijk om me niet te concentreren op zijn lippen.

Ik haal me zachtjes los uit zijn armen. "I-k ehh.. moet gaan" zeg ik snel. Hij knikt langzaam. "Het was fijn om je weer te spreken, Niall" zeg ik. "Het was ook fijn om jou weer te spreken" zegt hij met een kleine glimlach. Er viel een awkward stilte.

"Dan ga ik maar eens, ik spreek je nog" zeg ik. "Bye Aria" zegt Niall. Ik glimlach even naar hem. "Dag Niall" zeg ik voordat ik me omdraai en snel wegloop naar mijn kamer. En ik stop pas met lopen als ik de gang inloop en tegen niemand minder dan Keith aanloop.

"Jou zocht ik net, waar was je?" zegt Keith met een glimlach. Ik kijk hem even aan en bijt op mijn lip. "Is er iets?" zegt hij bezorgd. "Ik was net met Niall" zeg ik. Hij kijkt me aan met opgetrokken wenkbrauwen. "Wat deed je met hem?" zegt hij vragend.

"We gingen praten over ons en onze situatie" zeg ik. "Jullie zijn zeker weer bij elkaar en als dat zo is Aria dan-" ik schud mijn hoofd. "We zijn alleen vrienden" zeg ik."Vrienden? Jullie zijn vrienden?" zegt hij vragend. Ik knik even. Hij begint ineens te lachen.

"Sorry dat geloof ik niet, hij is nog lang niet over je heen dat merk je zo" zegt Keith. "Ik wel over hem" zeg ik. "Luister Aria, ik heb geen zin in games ik vind je leuk en ik wil-" ik moest die jongen echt de mond snoeren en welke manier is het beste dan hem gewoon te zoenen? En dat is wat ik deed, ik drukte mijn lippen op die van hem en hij zoende me teder terug.

Zachtjes lieten we elkaar los en ik keek Keith aan met een glimlach. "Wow, mag ik vragen waar dat voor was?" vraagt Keith duidelijk verward. "Ik heb mijn keuze gemaakt" zeg ik. "Welke keuze?" vraagt hij nog steeds verward. "Ik wil jou.." zijn lippen vormen een kleine glimlach.

"Je wilt mij? Niet Niall?" zegt hij verbaasd. "Ik vind je leuk oké" geef ik toe. "Eindelijk, hier heb ik zo lang op gewacht" zegt hij. "Op wat?" vraag ik.

"Ik ehm.. op het moment dat je mijn vriendin zou worden, want dat ben je nu toch ook?" zegt hij onzeker. "Alleen als jij mij vriendje word" zeg ik. Zijn bezorgde blik maakt plaats voor een glimlach.

"Mag ik dan dit doen?" zegt hij vragend en hij drukt zijn lippen zachtjes op die van mij. Ik voel hoe hij lacht tussen de kus door, voordat hij me loslaat. "Dat mag je heel vaak doen, Rivers" zeg ik grijnzend. Hij glimlacht even en strijkt zachtjes het losse plukje haar achter mijn oor.

"Het zou me een eer zijn Aria James" zegt hij met een glimlach voordat onze lippen elkaar weer ontmoeten.

POV Zayn

"Wat is er aan de hand je smsje klonk zo serieus?" zeg ik terwijl ik Mevrouw Starlings' lokaal inloop.

En ja we waren nog steeds 'bezig' met elkaar, in feiten hebben we een relatie. Ze zorgt ervoor dat ik me zo speciaal voel. Terwijl het gek is, wie heeft er nou een relatie met zijn leraar? Ik dus. Zo zie ik haar ook niet eens meer en veel ouder is ze niet dan mij. Wacht.. is 10 jaar ouder, oud? 

Maar het punt is ik kan het gewoon super goed met haar vinden, ik ben haast elke zaterdag bij haar en ik heb haar 6-jarige zoontje Riley ontmoet, hij is een hele lieve jongen die mij gelukkig ook mag. 

Alleen ik kan de anderen niet vertellen over mij en Rose, zo heet mevrouw Starling. Ze hebben al meteen hun oordeel klaar, dus daarom heb ik ze verteld dat ik elke zaterdag werk ergens net buiten de stad, terwijl ik eigenlijk bij Rose ben.

"We moeten praten" zegt Rose en ze kijkt me emotieloos aan. Ik ga tegenover haar zitten en kijk haar afwachtend aan. "Ik had je toch verteld dat ik de laatste tijd veel last had van hele erge hoofdpijn" zegt ze. Ik knik langzaam.

"Ik ben naar de dokter geweest en-" ze sluit haar ogen en slikt even "Ik heb een hersentumor" zegt ze dan. Ik voel mijn ogen groot worden. "N-nee d-dat k-kan niet" breng ik er stotterend uit. Ze knikt langzaam en slaat haar handen voor haar ogen. Ik ga naast haar zitten en sla mijn armen om haar heen. We blijven zo even zitten.

"Ik heb een jaar" mompeld ze zachtjes. "Een jaar?" zeg ik vragend. Ze laat me zachtjes los. "De tumor is al flink gevorderd" zegt ze zonder me aan te kijken. Tranen prikken in mijn ogen, ik keek haar aan zonder iets te zeggen. "Er is niks meer aan te doen Zayn" fluisterd ze zachtjes en er rolt een traan over haar wang. Ik sta op en trap de stoel om.

"Nee dit mag niet.. ik. wil je niet kwijt" zeg ik boos en duw de eerste en de beste rafel omver. "Zayn" zegt Rose smekend. En ze komt voor me staan en strijkt zachtjes over mijn wang.

De deur van de klas gaat open en ik zie een verbaasde Keylee naar binnen kijken. Rose haalt snel haar hand weg en we kijken haar beiden aan. "I-ik zocht mijn boek" zegt ze en ze loopt zonder nog iets te zeggen naar een tafel achterin en loopt snel naar de deur. Ik kijk Rose even aan en loop snel achter Keylee aan.

"Keylee" roep ik door de gang. Ze draait zich even maar loop snel door. Ik trek een sprintje en haal haar in. "Waarom loop je zo snel weg" zeg ik.

"I-ik heb met Louis afgesproken" zegt ze zachtjes en ze kijkt me bang aan. "Luister, vergeet wat je net hebt gezien" zeg ik. Ze kijkt me bedenkelijk aan. "Jij en Mevrouw Starling hé" zegt ze. Ik duw haar zachtjes tegen de kluisjes aan.

"Je hebt niks gezien, en waag het om het met de rest te bespreken ik weet wat voor flapuit je bent Keylee" zeg ik en ik kijk haar doordringend aan. "Begrepen?" Keylee knikt zachtjes en loopt langs me de gang uit.

Ik merk nu pas hoe rustig de gang is. Ik laat mezelf zakken tegen de kluisjes en ga op de grond zitten. Mijn leven is altijd al een puinhoop geweest, maar even dacht ik dat mijn alles een keer mee zat gebeurd er dit. Ik trek mijn benen op en laat mijn hoofd zachtjes rusten op mijn knieën

Ik denk dat ik het eerst de rest moet vertellen en misschien tijdelijk met school moet stoppen om zoveel mogelijk tijd met Rose door te brengen, en haar zoveel mogelijk te helpen met Riley.

Riley

Ik kan me niet voorstellen waar die kleine jongen door heen moet gaan.

*Lees de Authors Note even*

[Important A/N]

Hiiii lovely reader,

Okay ik heb Zayn er weer bijgehaald omdat zijn verhalenlijn verwatert was en ik ineens een idee voor hem, en ik hoop dat jullie nu begrijpen wat er speelt. 

Dit is overgens 'Bad News' part 1, part 2 ga ik proberen om zaterdag of zondag te updaten :)

Ik ben nu ook nog bezig met het vertalen van een boek genaamd Dear Zayn. Het is boek dat bestaat uit brieven ik zou het heel leuk vinden als jullie een kijkje zouden nemen.

Love you all <3
En bedankt dat jullie keer op keer stemmen en een lieve reactie achter laten, betekend zoooo veel voor me. 

p.s De persoon die een leuke reactie achterlaat met wat zijn gedachtes zijn over deze hoofdstuk vond je het bijvoorbeeld leuk dat Karia nu 'alive' is? en hoe denk je over Zayn's situatie? Die wint de opdraging voor deze part :) 

p.p.s het einde is al bijna in zicht :(

XXXX

Who wins her heart?Where stories live. Discover now