Chapter 6. "Complicated Relationships"

5.9K 204 21
                                    

POV Aria

De weken die volgden waren Harry en ik vaak samen, we hadden een gecompliceerde relatie wat je eigenlijk geen relatie kan noemen. We hebben de afgelopen weken nogal aan elkaars lippen gehangen om het maar zo te zeggen..

"You are beautiful" fluisterde Harry in mijn oor. Hij drukt zijn lippen zachtjes op de mijne. We staan buiten het school terrein achter een muurtje. "Harry" zeg ik zachtjes. Hij kijkt me aan met zijn prachtige groene ogen die me keer op keer lieten verdwalen. "Ja" antwoord hij. "Waar staan we nu" zeg ik. Zijn mondhoeken maken plaats voor een glimlach. "Op het beruchte Wood College zoen plekje" zegt hij. "Nee" zeg ik zuchtend "Ik bedoel waar WIJ staan" ik leg de nadruk op wij. Hij haalt die glimlach van zijn gezicht af.

"I-ik dacht dat we vrienden waren" zegt hij stamelend. "Harry kom op.. vrienden doen dit niet" zeg ik. "Oké, waar denk jij dat we staan" vraagt hij. Ik haal mijn schouders op. Hij knikt even en maakt met zijn vingers een krulletje in mijn haar. "Ik zie ons wel als meer dan vrienden, maar ik ben niet op zoek naar een relatie" zegt hij. Ik voel een vlaag van teleurstelling opkomen. "Jij toch ook niet" zegt hij. "N-nee, ik vroeg het me alleen af" lieg ik. "Ik vind het gewoon fijn met je" zegt hij terwijl hij over mijn wang strijkt. "Ik ook met jou" zeg ik. "Weet ik" zegt hij. Hij drukt zijn lippen op die van mij. Onze kus werd onderbroken door zijn telefoon. "Sorry deze neem ik even op" zegt hij.

"Hey.. tuurlijk ben ik onze afspraak niet vergeten.. Ik kom er nu aan.. tot zo" zegt Harry.

"Sorry beautiful, ik moet gaan" zegt hij met een pruil lipje. "Begrijp het" zeg ik teleurgesteld. Hij drukt een kus op mijn lippen en loopt weg.

Ik blijf alleen achter. Het voelde alsof ik leeg was.. zonder hem voelde ik me gewoon alleen. Het was duidelijk dat ik hem leuk vond, alleen het was ook duidelijk dat hij totaal niet een relatie wilt en het fijn vind zoals het nu is. Ik loop terug het school terrein op.

Mijn blik kruist die van Niall, die alleen op een bankje zat. De afgelopen weken was het enige wat we deden elkaar even aankijken en nu, nu zag ik een moeizame glimlach op zijn gezicht. Ik deed hetzelfde. Hij kwam opeens mijn richting oplopen, ik kreeg lichtelijk last van een paniek aanval.

"Hey" zeg ik zonder hem aan te kijken. "Aria.. ik wil het je graag uitleggen" begint hij. "Je hoeft me niets uit te leggen ik begreep de hint al" zeg ik terwijl ik mijn blik op hem vestig. "Nee, het stelde niks voor echt waar" zegt hij. In zijn ogen zag ik dat hij het meende. "I-ik weet niet Niall.. Ik heb met mijn eigen ogen alles gezien" zeg ik. "Het zag er misschien zo uit, maar het betekende niets.. ik vind jou leuk" zegt hij blozend. Ik kijk ademloos naar hem. Hij vind me leuk? Niall vind me leuk.. Maar dan flitst Harry in mijn gedachten voorbij.

"I-ik ehh.. Harry en ik" zeg ik stotterend. "Ik begrijp het" zegt hij voordat hij zich omdraaide en weg liep. En daar ging de jongen die ik leuk vond. Maar hoe weet ik wie ik leuker vind? Ik vond ze alle 5 stuk voor stuk leuk, maar hoe weet ik voor wie mijn gevoelens echt waren?

POV Zayn

Ik liep naar Aria toe die blijkbaar problemen had met haar auto opstarten. Vraag me niet wie daar iets mee te maken had want ik dus zeker niet..

"Lukt het" vraag ik. Ze stapt haar auto uit. "Hij start niet op" zegt ze gefrustreerd. "Zal ik eens kijken voor je" zeg ik. "Dat zou ik heel lief vinden" zegt ze. "Tuurlijk miss James" zeg ik. Ik doe haar motorkap open.
Aangezien ik hier niks te maken mee had, wist ik toevallig wel wat er mis was. Ik koppel het schakeltje van de motor om. Hoe ik dat wist tja.. dat kon je vast al raden.

"Start hem nu eens" zeg ik tegen Aria. Ze start de auto en hij werkt weer. "Oh my god thanks" zegt ze opgelucht. Ze geeft me een knuffel. "Geen probleem Ari" zeg ik. "Je bent mijn held van de dag, hoe kan ik je bedanken" vraagt ze met een glimlach. "Hoe jij maar wilt" zeg ik. "Filmpje bij mij thuis" zegt ze. "Klinkt leuk" zeg ik. "Stap in hero" zegt ze grijzend. Ik glimlach en stap in.

Who wins her heart?Where stories live. Discover now