Chapter 14. "She's gone"

5.1K 166 16
                                    

POV Zayn

"Al die sexy dames" riep Jaxon boven de muziek uit. Hij trok het meisje de dansvloer op. Haar vriendin bekeek mij en knipoogde. Ik wenkte dat ze moest komen en daar stond ze dan. "Ik wil wel eens zien hoe je dans" zegt ze in mijn oor. Ik pak haar hand vast en leid haar naar de dansvloer.

Ze drukt haar billen tegen mijn onderlichaam aan en begint me te schuren. Ze wist zeker wat ze aan het doen was, want ze schuurde haar kont mee op de ritme van de muziek.

Ik keek de overvolle club door, mijn ogen vinden de ogen van iemand die ik hier niet had verwacht. Ik duw het meisje zachtjes van me af. "Sorry ik moet gaan" zeg ik tegen haar. Ik wacht niet eens op haar antwoord en zorg ervoor dat ik zo snel mogelijk buiten sta.

Eenmaal buiten verstop ik me bij het zij- muurtje naast de club. Ik hoor de deur open en dicht gaan. Ik keek even en zag Aria staan. Ze keek haastig in het rond, maar zag niemand staan. Uit mijn ooghoeken zag ik Rick aankomen lopen.

"Wat doet zo'n mooi meisje als jij helemaal alleen hier buiten" vraagt hij aan haar. "I-ik ik ga weer naar binnen" antwoord ze. En ze wilt om hem heenlopen maar hij grijpt haar pols vast. "Toe nou, blijf even rondhangen, dat kan toch geen kwaad" zegt Rick. "Mijn vriendje wacht op me" zegt ze. Ze had het vast over Niall. Wacht eens als zij hier was dan zijn Niall, Louis, en Liam er ook..

"Je vriendje is dom dat hij je zo alleen laat rondlopen, maar hij is hier nu niet dus kun je net zo goed blijven" zegt Rick. "Kun je me loslaten" zegt Aria, ik hoorde de angst in haar stem. "En wat nou als ik dat niet wil" antwoord Rick "Laat me los" roept ze dit keer harder. Rick leek niet echt te luisteren want hij liet haar niet los.

"Ze zei toch loslaten" hoorde ik een stem zeggen. Ik zag Louis aankomen lopen. Ik had gelijk, ze zijn er dus.. maar wat doen ze hier?

"Wie ben jij" vraagt Rick "Doet er niet toe, laat haar los nu" zegt Louis boos. "En wat als ik dat niet doe" zegt Rick.

Louis stroopte zijn mouwen en liep op Rick af, ik had nooit verwacht dat hij hem een vuist op zijn neus zou geven. Rick viel op de grond en greep naar zijn neus. "Ga aan de kant Aria, NU" zei Louis. Ze deed wat hij zei.

Ik zag Rick die op ging staan en een mes uit zijn zak haalde. Hij hief de mes op. "NEEEEE" gilde Aria. Dit kon ik niet laten gebeuren. Ik rende van het muurtje vandaan en duwde Rick weg van Louis. "Zayn" zei Louis geschrokken. "Ga weg, nu" riep ik. Ik zag de angst in zijn ogen, maar hij deed wat ik zei. Hij pakte Aria's hand en liep de club weer in met haar.

"Gozer, waar de fuck ben jij mee bezig" roep ik naar Rick. "Chill out, ik wou hem niet echt vermoorden" zei hij. Ik rook de alcohol lucht. "Je weet echt niet waar je mee bezig bent" roep ik en ik duw hem aan de kant. Ik hoor hem nog lachen, als ik er niet was geweest had hij waarschijnlijk de domste fout van zijn leven gemaakt.

Ik moest dit met Harry bespreken, dus vertrok ik weer terug naar Jaxons Huis.

"Harry" riep ik door het huis. Ik hoorde wat gelach van onze slaapkamer vandaan komen dus daar liep ik naartoe. Ik doe de deur open. "Dude, what the actually fuck" riep hij. Hij lag daar met een meisje onder de dekens. "We moeten praten" zei ik tegen hem. Hij begint stom te lachen. "Je ziet toch dat ik bezig ben" zegt hij en hij lette de nadruk op bezig. "Harry we moeten echt praten" zeg ik weer tegen hem. Het meisje komt onder de dekens vandaan. "We moeten eerst afmaken waarmee we bezig" waren" zegt ze voordat ze haar lippen op doe van hem drukt. "Ughh" riep ik. En draaide me om naar de woonkamer, waar ik mezelf op de bank liet vallen en in slaap viel.

"Psst Zayn" hoorde ik iemand zeggen. Harry hing boven me. "Waar wou je over praten" vraagt hij. Ik wrijf de slaap uit mijn ogen. "Ik zag Aria en Louis" zei ik. Hij keek me aan met grote ogen. "Dit meen je niet, wat doen ze hier" vraagt hij. Ik haal mijn schouders op. "Ze hebben je toch niet gezien" zegt Harry. "Ehm.." breng ik eruit. "Dit meen je niet hé" riep Harry. "Harry.. jij wilt hier net zo graag weg als ik" zeg ik. Ik zag de twijfel in zijn ogen. "Natuurlijk niet, ik wil hier blijven dit is mijn nieuwe leven" zegt hij.

Who wins her heart?Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu