Capitolul 5

867 41 2
                                    

   Mă trezesc cu o durere de cap și îmi amintesc de petrecerea de aseară la care am băut ceva. Știu că m-am pus în pat și am adormit imedia, dar nu țin minte să mă fi învelit cu o pătură. Lumina patrunde pe fereastră, căzând ușor pe corpul meu. Mă întind relaxată, căscând. Îmi iau telefonul și mă uit la ceas. La naiba e 7:45. Mai sunt doar 15 minute până când încep orele. De ce nu m-a trezit nimeni?

  Mă ridic repede din pat picioarele mele făcând contact cu podeaua rece. Deschid ușa camerei și îi văd pe Zach, Kate și Logan dormind pe jos în living. Mă duc în camera părinților lui Ashley și o văd dormind.

– Ashley, trezeşte-te! spun eu punându-mi mână pe brațul său și mișcându-l.

– Mhmm... mamă lasă-mă încă puțin, mormăie Ashley.

– Trezeşte-te! Întârziem la liceu! spun mai tare de data asta.

   Ashley își deschide ochii și cască întinzându-se.

– Cât e ceasul? întreabă Ashley relaxată.

   Iau telefonul și îi arăt, apoi ia se ridică ca arsă din pat.

– De ce am dormit atât? spune Ashley mergând spre living și trântind ușa.

   Eu mă duc la baie, unde mă spăl rapid pe față, mă spăl pe dinți și îmi pieptăn părul prinzându-l într-o coadă. Rămân îmbrăcată cu hainele pe care le-am avut la petrecere și îmi dau cu puțin parfum.

   Îmi iau de pe biroul din cameră lui Ashley geanta și mă îndrept spre living. Acolo erau toți, probabil așteptându-mă.

–În sfârșit! E 7:50. Sigur vom întârzia, spune Ashley.

– Haide odată! spune Kate.

   Mergem cu toții spre liceu. Eu merg împreună cu Ashley care accelerează mașina, apoi merge cu 120 km/h spre liceu, ceea ce nu cred ca este permis, dar trebuie să ajungem la liceu.

   Suntem în fața liceului la 8:00, deschid rapid portiera mașinii punându-mi pe umărul drept geanta, o briză lovindu-mi obrajii. Alerg pe holul liceului ce era gol, toți elevii fiind la ore sau poate chiulind. Îmi deschid dulapul și îmi iau cartea de engleză, fugind spre clasa unde aveam cursul.

   Când ajung în fața ușii mă opresc din alergat și o deschid rapid. Toate privirile erau ațintite pe mine. Am avut noroc, pentru că profesorul nu venise încă. Mă așez în ultima bancă, cea care a rămas neocupată, văzându-l pe Logan în dreapta mea. Cum de a ajuns mai repede decat noi la liceu?

– Hei! îi spun eu.

– Hei, Loren! Ce s-a întâmplat cu mine seara trecută? întreabă confuz.

– Ai consumat prea mult alcool, îi spun aproape râzând.

– Și am făcut ceva prostesc? mă întreabă el.

– Nu. Nimic, spun dând negativ din cap.

– Ah! Bine, spune el.

   Profesorul apare în clasă și începe, iar o oră plictisitoare. După ce ne predă lecția și ne explică tot ceea ce trebuie să știm, lucrăm câteva exerciții împreună.

    Ora ia sfârșit, iar elevii eliberează clasa împrăștiându-se pe holul mare al liceului.

   Până acum nu i-am văzut pe Zach, Nick și Kate. Merg spre cantină, unde știu că îi voi găsi sigur. Pătrund în încăpere și aud râseste de la masa unde Vanessa și "slugile" ei stăteau. Îmi îndrept privirea către Vanessa, dându-mi ochii peste cap și încercând să o ignor. O privesc preț de câteva secunde și pot observa că îmi arunca priviri pline de foc.

Doar PrieteniUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum