Capitolul 24

164 7 0
                                    

Nick POV

    
     Îmi trag gluga neagră pe cap, mergând rapid pe străzile New York-ului și încerc să mă fac neobservat. Din când în când mă uit în jurul meu, fiind paranoic. Aveam ceva important de făcut și nu voiam să fiu văzut sau chiar urmărit. Dacă asta s-ar întâmpla totul s-ar duce dracu'. Încerc să-mi fac un plan, să mă gândesc cum vor decurge lucrurile pentru că în mintea mea era un haos.

   
      Nu știu încă cum voi intra acolo, dar o voi face. Totul trebuie să decurgă perfect, fără a fi prins de cineva. Dacă reușesc să fac asta îmi pot repara greșeala din acea noapte în care nu am fost cu ea. Ar fi trebuit să fiu cu ea, nu ar mai fi fost în pericol. Îmi pot da viața pentru ea, nu-mi pasă atât timp cât era bine. Vreau să vorbesc cu ea, dar nu pot. Nu vreau să știe ce voi urma să fac. Îmi e greu într-adevăr fără ea, dar am avut probleme în ultimul timp, plus un deces în familie. Bunicul meu în vârstă de 90 de ani s-a stins acum o zi și nu am vrut să o fac să se gândească la mine și la felul cum mă simt. Nu puteam face asta dacă vorbeam cu ea și îi spuneam anumite lucruri.

     Nu îmi place să o mint sau să-i ascund lucruri, dar nu îi pot spune de asta. Nu știu cum va reacționa și cred că este mai bine dacă nu află. Într-o zi sau alta va afla și poate lucrul ăsta o va face să mă privească diferit, dar accept ceea ce ea va decide. Absenta mea poate deja a făcut-o să se gândească la o posibilă despărțire. Nu vreau să o pierd și fac asta pentru ea. După ce toate astea se vor termina, mă voi întoarce la ea. Și abia aștept să o strâng în brațe din nou. E atât de sensibilă și firavă și nu o pot lăsa singură acum, fără să știu nimic de ea.

    Am vorbit cu Logan și se va ocupa de ea până mă întorc, sper să nu facă ceva prostesc, pentru că nu vreau sub nicio formă să o atingă pe Loren, așa cum doar eu o pot atinge. Sunt posesiv, dar asta doar pentru că nu pot accepta gândul că o pot pierde oricând. O iubesc și nu vreau ca povestea noastră de dragoste să se termine aici. Aș vrea să continue până la nesfârșit, pentru că nu mă voi plictisi de ea niciodată.

     Iubesc să o văd zâmbind, doar zâmbetul său îmi dă o stare mai bună. Logan ar fi bine să se abțină din orice. A trebuit să-i cer să mintă că nu știe nimic de mine, pentru că după ce mă voi întoarce am o altă poveste ce ascunde ce va urma să fac.

    Sper că mă va ierta pentru asta, am lăsat-o baltă. Dar vreau să știe că ea contează pentru mine mai mult ca orice și nu aș putea vreodată să o las baltă fără vreun motiv.

     Motivul absenței mele este acela că vreau să pun la punct o situație și vreau să termin cu acel monstru. I-a făcut rău și a rănit-o, dar nu-și dă seama. Însă, îl voi face eu să-și dea seama de ce a făcut. Se simțea oribil și puteam să-i văd durerea în ochii săi căprui ce tot timpul m-au fascinat. Aveau o culoare specială, la fel de specială ca și ea, aveau o tendință de verde, dar coloarea ochilor săi era un fel de combinație între ochii verzi și cei căprui.

      Știu că nu sunt destul de bun pentru ea și mereu am simțit asta. Ea are visuri și aspirații mari, iar eu nici măcar nu știu ce voi face după liceu. Poate nu mă ridic la nivelul ei, dar o iubesc nebunește, iar iubirea te face să te simți nebunește. Vreau să o revăd cât mai curând.

    Să-i simt din nou buzele catifelate și să o țin în brațe strâns, dincolo de orice pericol și problemă. Nu pot permite nimănui să o mai rănească așa cum a rănit-o nenorocitul ăla. M-aș simți atât de vinovat dacă asta s-ar întâmpla și nu mi-aș putea ierta niciodată greșeala asta. Sper că Logan are grijă de ea așa cum i-am cerut și sper să nu se întâmple nimic cu ea până mă întorc.

      Ea era slăbiciunea mea cea mai mare și mă făcea slab, pentru că iubirea te face slab. Dar acum aveam nevoie de un singur sentiment pe care să mă bazez. Pe ură, ură pe care o port față de acel monstru ce a făcut-o să sufere pe fata pentru care aș fi în stare să fac orice. Când spun orice, chiar mă refer la orice. Sentimentele pe care le port față de ea sunt atât de adevărate, chiar pure. Nu am simțit asta până acum în nicio relație de a mea și am avut multe relații, însă nu îmi pasă de vechile relații când o am pe ea. Ea e îngerul meu și știu că are mereu intenții bune și nu ar vreau să mă rănească. 

Doar PrieteniWhere stories live. Discover now