Capitolul 15

524 28 3
                                    

     Era 20 decembrie, priveam pe fereastră primii fulgi de nea ce cădeau din cerul înghețat, căzând mai apoi pe solul rece. Nostalgia mă cuprinde amintindu-mi de anii în care așteptam Craciunul cu atâta nerabdare, îi recitam Moșului poezii, ne adunam cu toții cântând colinde în jurul bradului de Crăciun, pe care îl decoram împreună.

       Încă nu m-am gândit cum și cu cine îmi voi petrece Craciunul, dar vreau ca acesta să fie unul de neuitat. Șirul gândurilor este întrerup în momentul în care o mână caldă îmi atinge spatele. Întorcându-mă o zăresc pe mama, ce îmi oferă o cană de ciocolată caldă cu frișcă. Era chiar ce îmi doream acum.

— Mulțumesc, mamă! spun zâmbind.

— Nu ai pentru ce! spune, făcând o pauză. Scumpo, eu și tatăl tău am decis să mergem la munte pentru câteva zile, desigur dacă ești de acord cu asta, îmi spune mama așezându-se lângă mine.

— Da, sunt de acord, spun, gãndindu-mă la Nick. Aș fi vrut să fie și el cu noi.

— Vom pleca marți, la ora șase dimineața. Va fi un drum lung, vom merge în Carolina de Nord.

— Mă bucur mult că putem petrece sărbătorile împreună! îi spun mamei cu un zâmbet pe față.

— Și eu draga mea! spune îmbrățișându-mă. Voi pleca câteva ore la cumpărături. Dacă ai nevoie de ceva sună-mă, spune înainte să părăsească casa.

    Îmi amintesc de decorațiunile lasate în colțul livingului, deplasându-mă și luând cutia prăfuită de jos. Deschizand-o vad o multime de globulețe, roșii, verzi, aurii, argintii și alte culori. Brusc, soneria ușii se aude, croindu-mi drum pentru a deschide ușa.

— Vin acum! spun astfel încât persoana de pe cealaltă parte a ușii să mă poată auzii.

- Hei! spun toți prietenii mei împreună în momentul în care deschid ușa. Mi-au făcut o surpriză venind toți la mine acasă, având pe cap căciuli de Crăciun, iar Logan un brad natural.

— Hei! Mă bucur că ați venit! Intrați! le spun făcându-le semn să intre înăuntru.

       Ashley e ultima care intră, punându-mi pe cap o căciulă la fel ca cea a celorlalti și zâmbind satisfăcută.

— Deci presupun că acum ar trebui să decorăm bradul, corect? spune Logan așezând bradul în suportul pe care nu îl observasem. Vă rog nu-mi spune-ți că am cărat bradul ăsta degeaba până aici.

— Nu, nu ai făcut asta degeaba, spune Kate dându-și ochii peste cap.

— Așadar, Loren unde ții decorațiunile? întreabă Nick.

— Sunt chiar aici câteva cutii, spun arătând spre cutiile pe care le verificasem mai devreme.

       Începem să așezăm globurile de diferite culori pe crenguțele bradului verde, inspirand mirosul său ce mă duce cu gândul la vremurile trecute. Îmi văd reflexia într-unul din globurile ce erau acum în brad, observându-l pe Nick în spatele meu. Eram sigură că voia să mă sperie, având o față oribilă.

       Zach pornește muzica, iar întreaga încăpere este cufundată într-o atmosfera plină de magie.
Simt doua mâini calde pe șoldurile mele, lucru ce mă face să mă întorc. Imediat ce ochii mei au căzut pe Nick, buzele sale calde și catifelate s-au lipit de ale mele într-un sărut scurt.

— Aww. Ce drăguți sunteți! spune Kate zâmbind.

— Aww. So sweet, spune Logan punându-și mâinile pe obraji, toți ceilalți începând să râdă, iar eu încep să roșesc.

Doar PrieteniUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum