-chapter 10-

8.3K 453 24
                                    

Svatba je pro každou dívku jako pohádka. Nevím jestli bývají stejně nervozní jako teď já. Stojím před velkým zrcadle a pozoruju se. Uběhli dva měsíce, což znamená že teď už jsem ve třetím měsící těhotenství. Otočím se bokem, abych zjistila jestli to na mě už jde vidět. Břicho už mám trochu nafouklé, ale člověk který neví, že jsem těhotná by to nepoznal.

Na sobě mám nádherné šaty, které jsem vybrala se Sarah, Marrinet a mámou. Nikdo kromě nás čtyř je ještě neviděl. Do obřadu zbývá deset minut a já vím, že bych už měla jít, ale nohy mi to nedovolují.

Někdo zaklepal na dveře a já je šla otevřít. Předemnou stál Henry a když mě uviděl, pootevřel pusu.

"Jsi nádherná," zašeptal. 

"Děkuju," v mém hlase zazněla nervozita a Chris si toho všiml. Vešel do pokoje a zavřel za sebou.

"Tak co se děje?" zeptal se a založil si ruce na hrudi. "A neříkej, že nic protože na to ti neskočím." 

"Bojím se," řekla jsem pomalu a znovu se na sebe podívala do zrcadla. "Co když si to Chris rozmyslí? Co když nás potom opustí?" položila jsem si ruku na břicho a pomalu si ho pohladila.

"To ti Chris nikdy neudělá," usmál se Henry a objal mě. "Miluje tě," dodal. "A možná bychom měli jít, protože si může myslet, že ten kdo si to rozmyslel jsi ty." 

"Máš pravdu," přikývla jsem a naposledy jsem s ena sebe podívala do zrcadla. Potom jsme opustili pokoj a Henry šel do sálu, protože byl Chrisův svědek.

"Holčičko moje," usmál se táta, když jsem k němu došla. "Vypadáš kouzelně... Jsi připravená?" přikývla jsem a ze sálu se rozezněla hudba. Zahákla jsem se za tátu a pomalu jsme vešli dovnitř. Všichni hosté se na mě otočili a s úsměvem mě sledovali. Spatřila jsem Base, Lilien a malého Tonyho. Usmála jsem se na ně. Potom jsem se podívala dopředu, kde stál můj budoucí manžel. S úžasem v očích sledoval každý můj krok.

Když jsme k němu došli, táta mě políbil na obě tváře. Potom poplácal Chrise po zádech a podal mu mou ruku. Otočili jsme se s Chrisem k sobě a on mě stále držel za ruku.

"Vítejte," začal oddávající. "Jsme tady, abychom spojili tyto dvě mladé duše. Chrise Hilla a Lenu Grace Parksovou. Můžeme přejít k vaším slibům," pobídl nás. Kývla jsem na Chrise, aby začal.

"Grace," pousmála jsem se nad jeho oslovením. "Vím, že jsem ti už několikrát ublížil a za to se omlouvám. Nikdy jsem to tak nechtěl. Už od prvního okamžiku, když jsem tě viděl na Henryho párty jsem tě miloval. Byla jsem naprosto dokonalá. Byla si jako hurikán, který se mi připletl do života a celý jsi ho změnila. Myslím že to odloučení, kdy jsem byl na vysoké a ty tady jsme potřebovali. Vím jak moc ti to ublížilo, protože já to cítil taky. Takže teď ti tady před samotným bohem slibuju, že tě budu opatrovat a chránit, po zbytek naších životů. Je mi jedno, jestli budeš nemocná a já se o tebe budu muset starat. Nebo až zestárneš.. Budu tam s tebou. Vždycky budu," dokončil svůj proslov a mě po tváři stekla slza. Chris mi jí opatrně utřel. Potom si vzal z polštářku prsten a navlékl mi ho na prst.

Nadechla jsem se a začala. "Snažila jsem se na tebe zapomenout, Chrisi. Snažila jsem se tě nenávidět, ale nemohla jsem. Byl jsi moje první láska a já tě pořád milovala, i když jsem si to něchtěla připustit. A nikdy jsem si nepředstavovala, že tu teď budu stát při tvém boku a a vyměňovat si tyto sliby. Máš pravdu, ublížil si mi. Ale to já tobě taky. Měla jsem za tebe bojovat. Měla jsem přijet do San Franciska už dřív. Ale já to neudělala, protože jsem na tebe chtěla prostě jen zapomenout. Jsi to nejlepší, co mě v mém životě potkalo.A možná nám to předtím pouze nebylo souzeno. Měli jsme pokaždé špatné načasování, ale teď jsme tady spolu... Protože je čas. Přesto, že ponesu to miminko devět měsíců, bude stejné jako ty. Takže teď ti tady před samotným bohem slibuju, že tě budu opatrovat a chránit po zbytek naších životů. A zestárnu pod tvém boku ať se děje co se děje." usmála jsem se a vzala do třesoucích prstů prstýnek, který jsem navlékla na jeho prst. 

"Prohlašuji vás za muže a ženu. Můžete políbit svou manželku," otočil se kněz ke Chrisovi, který ho s radostí poslechl. Přitáhl si mě za pas k sobě a věnoval mi ten nejkrásnější polibek. "Přivítejte manžele Hillovi!" 

Všichni hosté si stoupli a začali tleskat. Zabořila jsem hlavu do Chrisova saka a zasmála se. Tak moc jsem se toho bála, ale nic to nebylo. 

"Miluju tě," zašeptal mi do vlasů.

"Já tebe víc," řekla jsem a znovu ho políbila. Chris mě zvednul ze země a zatočil se, se mnou. Potom nám začali blahopřát a my jim s úsměvem děkovali. Ale stále jsem z něho nedokázala spustit pohled, stejně jako on ze mě. 

Všechno bylo dokonalé. Stala se ze mě paní Hillová a za šest měsíců, budeme mít malé miminko. Takže, co by se mohlo stát?

 Takže, co by se mohlo stát?

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Forever youngWhere stories live. Discover now