-chapter 14-

7.2K 402 3
                                    

Další den jsem se probudila dřív. Opatrně jsem prošla obyvákem, abych nevzbudila Sarah a začala připravovat snídani. Ale když jsem otevřela lednici, zjistila jsem že došla vajíčka a mléko. Povzdychla jsem se a v koupelně jsem se převlékla do oblečení, které jsem na sobě měla včera. Potom jsem si vzala peněženku, tašku a klíče. Vyšla jsem z bytu a zamíříla do obchodu, který byl asi dva bloky daleko.  Na ulicích ještě skoro nikdo nebyl. Jen ti, kteří spěchali do práce. Došla jem k přehodu a podívala se na obě strany. Potom jsem přešla silnic a pokračovala v cestě.

"Leno?" ozvalo se za mnou. Otočila jsem se a spatřila Joshe. Mé rty se roztáhli do úsměvu. Josh ke mě došel a objal mě. "Vypadáš nádherně," usmál se a pohledem sjel k mému břichu. "Jak se máte?" 

"Dobře," položila jsem si ruku na břicho. "A co tu děláš ty? Jsi u Carly?" 

"Jo," přikývl a prohrábl si své hnědé vlasy, které měl delší než minule. "Omlouvám se, že jsem nemohl být na svatbě. Ale s Carly jsme si udělali výlet do Norska." Vysvětlil a já přikývla.

"To nevadí," odpověděla jsem. "A jak se máš ty?" 

"Skvěle," jeho úsměv se ještě víc rozšířil. "Slyšel jsem, že Henry taky chystá svatbu." 

"Ano chystá," přikývla jsem. "Už za pár měsíců." Josh přikývl a prohlídl si mě. 

"Chci se ti omluvit," odkašlal si a já se na něho překvapeně podíval. "Nezachoval jsem se k tobě moc hezky. Byl jsem naštvaný, protože jsem si myslel, že tě miluju. Ale potom co jsem potkal Carly jsem tě konečně pochopil. Cítím k ní to stejné, co ty cítíš ke Chrisovi. A chci ti poděkovat." 

"Proč?" položila jsem mu ruku na rameno. 

"Protože za to můžeš hlavně ty," vysvětlil. "Kdyby ses se mnou nerozešla, nikdy bych asi nepotkal Carly." 

"Mám tě ráda, Joshi," zašeptala jsem a omotala ruce kolem jeho pasu. Přitiskla jsem se k němu a on mě políbil do vlasů. "Vždycky tu pro tebe budu." 

"Já taky," řekl. "Měla by si jít." Odtáhl se ode mě a já přikývla. 

"Zavoláme si," pousmála jsem se. "Zatím Joshi." Otočila jsem se na podpatku a vydala se k obchodu. Když jsem se ohlédla, Josh tam stále stál a s úsměvem mě sledoval. Byla jsem ráda, že potkal někoho jako je Carly. Když jsem všechno nakoupila a v pekárně vzala čerstvé pečivo, vydala jsem se domů. Když jsem otevřela dveře bytu, Sarah zrovna vyšla z koupelny. Vypadala tak otřesně, že jsem musela zadržet smích.

"Bolí tě hlavička?" zeptala jsem se a vyzula si boty. 

"Jo," zamumlala a následovala mě do kuchyně, kde jsem začala vykládat nákup. "Nesnáším tvého manžela!"  Zasmála jsem se a putila se do snídaně. Mezitím co se vařila káva, jsem Sarah podala krabičku s práškama proti bolesti. Do sklenice jsem napustila vodu a položila jí před Sarah. "Děkuju." 

Dokončila jsem snídani a nachystala do na talíř. "Jdu vzbudit Chrise," oznámila jsem a Sarah jen přikývla. Potom praštila hlavou o stůl a já se potichu zasmála. Odešla jsem do ložnice a sedla si na kraj postele. Pohladila jsem Chrise po jeho černých vlasech a čekala až otevře oči. ale jen něco zamumlal a otočil se na druhou stranu. "Chrisi.." zašeptala jsem. "Vstávej lásko." 

"Nechce se mi," zamumlal. "Nech mě ještě spát." 

"To bych moc ráda," řekla jsem. "Ale za dvě hodiny mám být na kontrole a ty si mi slíbil, že mě tam vezmeš," připomněla jsem. Chris se otočil směrem ke mě a otevřel oči. Promnul si oči a posadil se. Naklonila jsem se k němu a políbila ho. 

"Panebože!" uslyšela jsem Sarah. Rychle jsem se zvedla z postele a rozběhla se k ní.

"Co se stalo?!" zeptala jsem se vyděšeně, když jsem dorazila do kuchyně. Sarah pořád seděla u stolu a dívala se na mobil. 

"Je tady," zamumlala a podívala se na mě. Na rtech měla úsměv. "Vrátil se." Vyskočila na nohy a rychle kolem mě prošla do obyváku, kde si vzala ze své tašky čisté oblečení. Potom se zavřela v koupelně. Chris vyšel z ložnice a přetahoval si přes hlavu triko.

"Co se děje?" zeptal se, pořád rozespale. 

"Myslím že se Collin vrátil," odpověděla jsem s úsměvem. "Na stole máš snídani." Sarah vystřelila z koupelny a málem srazila Chrise.

"Omlouvám se," vyhrkla. "Ale spěchám." Rychle si nazula boty a otevřela dveře bytu.

"Ať to dobře do-" Nestihla jsem to doříct, protože byla pryč. "padne," zakroutila jsem nad ní hlavou a šla s Chrisem do kuchyně. "Zítra mám závěrečnou zkoušku na tento semestr." Řekla jsem a kousla si do housky s marmeládou.

"Už?" nadzvedl překvapeně obočí a napil se ze svého hrníčku. Přikývla jsem a stoupla si od stolu, abych mu dolila kávu.

 "Asi pojedu dneska do kavárny, abych se mohla učit,"  oznámila jsem. "Stejně jdeš do práce, ne?" usmála jsem se a položila hrníček znovu před něho. Chris přikývl a dojedl svou snídani. "Co by sis dal na večeři?" 

"Je mi to jedno," ušklíbl se. "Až dojdu z práce budu mít hlad jako vlk." Stáhl si mě na klín a já omotala ruce kolem jeho krku. 

"Miluju tě, víš to?" zašeptala jsem.

"Já miluju tebe." 

Forever youngDove le storie prendono vita. Scoprilo ora