-chapter 11-

7.8K 416 7
                                    

Probudil mě příjemný polibek na rty. Když jsem otevřela oči, spatřila jsem Chrise který se nademnou skláněl. "Dobré ráno, paní Hillová," zašeptal.

"Dobré, pane Hille," usmála jsem se a protáhla se. "Proč mě budíš?" zamumlala jsem.

"Je načase zjisiti, co za příšerku ukrýváš," vysvětlil a já si konečně všimla, že už je kompletně převléknutý. Posadila jsem se a on mi pomohl na nohy.

"Jak dlouho mi budeš říkat ještě paní Hillová?" zeptala jsem se.

"Je to týden od naší svatby.. Takže ještě tak.. navždy?" usmál se a přitáhl si mě k sobě aby mě mohl políbit. Odtáhla jsem se od Chrise a on nespokojeně zamlaskal. 

"Musím se převléknout," řekla jsem. "Máme tam být za hodinu." 

Před týdnem jsme se vrátili do San Franciska. Na svatební cestu jsme nejeli, protože bych stejně neměla tak moc cestovat letadlem. Ale myslím, že svatební cesta je hlavně kvůli tomu, aby si tam novomanželé udělali miminko.. A to už mám. Převlékla jsem se a vyčistila si zuby. Chris zatím v kuchyni pil svou kávu.

"Ani nevíš jak bych si taky dala," postěžovala jsem si, když jsem došla do kuchyně.

"Máš smůlu. Pro těhule není kofein dobrý," ušklíbl se a nalil mi čaj. Napila jsem se, ale hned jsem ho zase vypskla.

"Bože co to je?" zeptala jsem se.

"Čaj pro těhotné," pokrčil rameny. "Jsou tam nějaký bylinky-"

"A jed ne?" ušklíbla jsem se a vylila ho do dřezu. "Miláčku, udělej mi laskavost.. Nekupuj mi takový čaje dobře?" políbila jsem ho na tvář a potom jsem se šla obut. Chris došel asi o minutu později a udělal to stejné. Potom jsme vyšli z bytu a zamířili dolů. 

"Až budu vědět pohlaví pustím se do dětského pokojíku," řekl, když se rozjel. Překvapeně jsem se na něho podívala.

"Sám? Chceš celý pokojík udělat sám?" 

"Copak?" ušklíbl se. "Nevěříš mi?" položil ruku na mé stehno a já si s ním propletla prsty.

"Já jenom, jestli to je bezpečné.. Co když na tebe spadne polička nebo-"

"Jsem velice uražen, paní Hillová," řekl vážně Chris a nasadil si sluneční brýle. "Jen aby si věděla, jsem úžasný manžel, který dokáže všechno." 

"A já jsem Batwoman," zamumlala jsem, ale Chris to naštěstí neslyšel, takže to ani nekomentoval. Dojeli jsme před ordinaci a vešli do čekárny, kde bylo pár mladých budoucích maminek. Všichni si začali prohlížet Chrise a já ho vzala za ruku, aby každá věděla, že je jen můj. Chris se rozhlídl a zarazil se na cedulce s jménem mého doktora.

"Ty chodíš k chlapovi?" zeptal se a podíval se na mě. 

"Uhm," přikývla jsem a vytáhla si těhotenský průkaz. "Copak zlato? Žárlíš?" 

"Mám žárlit?" povytáhl obočí. "Dívá se ti jenom tam, kam bych se měl dívat jen já," objal mě okolo pasu a přitáhl si mě k sobě. Zasmála jsem se a políbila ho. Chris mě nadzvedl kousek od země.

"Ale ty děláš tam dole úplně jiné věci než on," zašeptala jsem mu flirtovně do ucha. Teď to byl Chris, kde se zasmál.


"Paní Hillová!" vykoukla sestřička do čekárny. Stoupli jsem si a vydali si s Chrisem do ordinace.

"Gratuluju k svatbě, Leno," usmál se na mě od stolu doktor. "A vám taky," koukl se na Chrise, který potichu zamumlal děkuju. "Vyhrňte si triko a lehněte si na lehátko. Jdeme zjistit pohlaví," sestřička mu nachystala ultrazvuk a Chris si stoupl na pravý bok. Vzal mě za ruku a hypnotizoval obrazovku ultrazvuku. Doktor mi na břicho dal studený gel a začal mi po něm přejíždět nějakým přístrojem. Na obrazovce se něco objevilo, ale vypadalo to spíš jako nějaká skvrna. Ale doktor to se zaujetím sledoval. "Tady je hlavička," ukázal a já si všimla jak se Chrisovi lesknou oči. Najednou jsem sledovala jen jeho. Na půl ucha jsem poslouchala co říká doktor, ale to bylo vše.

"Leno posloucháte mě?" ozval se znovu doktor a já odtrhla od Chrise pohled.

"Omlouvám se.. Co jste říkal?" usmála jsem se.

"Je to holka," zamumlal Chris a já se na něho překvapeně podívala. Potom jsem se podívala na obrazovku. "Budeme mít holčičku. Budu mít dceru," mumlal pro sebe a můj úsměv se ještě víc rozšířil. Vzala jsem si od sestřičky ubrousky a utřela se.

"Chcete to vytisknout?" zeptal se doktor.

"Ano prosím," přikývla jsem a seskočila s lehátka. Chris pořád vypadal trochu šokovaný. Doktor mi do průkazu dopsal všechny novinky a potom mi ho i s fotkou. "Děkuji," usmála jsem se. "Nashledanou."

"Nashledanou," zamumlal Chris. Vzala jsem ho za ruku, protože jsem se bála, že netrefí do dveří. Když jsem vyšli do čekárny, nečekaně mě vzal do náruče a zatočil se mnou.

"Budeme mít holčičku!" vykřikl nadšeně. Všichni pacienti nás s úsměvem pozorovali.

"Já vím.." usmála jsem se a políbila ho do vlasů.

" usmála jsem se a políbila ho do vlasů

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Forever youngWhere stories live. Discover now