15.rész

7K 436 24
                                    

Még mindig úgy le voltam döbbenve, hogy csak bámultam magam elé és nem tudtam értelmesen gondolkodni. Egyszerűen nem tudtam összekötni ezt az érzékeny, együtt érző és odafigyelő Asht az arrogáns, beképzelt és önző Ashel. Hogy bújhatott ez a két teljesen ellentétes személyiség egy testbe? Ha ez a szimpatikus oldala tényleg megvolt, akkor miért mutatta mindig a másikat, ami mindenkit elijesztett?

Teljesen megvoltam zavarodva.

Mivel senki nem szólt semmit, Chase próbált meg újra egy laza hangulatot hozni.

-Szóval Sadie, akkor a motortúránkat a következő hétvégére tervezzük? És hova megyünk?-várakozva nézett rám, de mielőtt bármit mondhattam volna, Ash már megint belevonta magát a beszélgetésbe.

-Motortúra? Oh, ez jól hangzik, akkor már rögtön mehetnénk a víziparkba is és ezzel le lenne tudva a cikk is-mintha a világ legjobb ötletét mondta volna, felváltva nézett engem és Chaset.

Mi is csak bámultuk őt. De teljesen ledöbbenve. 

Chase csak a 'randinkat' akarta tervezni. De ez nem jött össze.

Most Asht is vihetjük magunkkal. 

Francba.

-Szerintem félreérted Ash-próbáltam menteni a menthetőt-Máskor is tudunk a víziparkba menni-reménykedve néztem őt, de vagy nem akarta csekkolni, hogy Chase és én el akartunk tölteni egy kis időt kettesben, vagy csak egyszerűen nem érdekelte.

A másodikra tippeltem.

-Egyszer be kell fejeznünk a cikksorozatot, szóval az egészet olyan gyorsan, ahogyan csak lehet, maguk mögött kell hagynunk. A víziparkba csak hétvégén tudunk menni, szóval most ajánlatos, míg szép az idő-Úgy beszélt velem, mint egy háromévessel. Sóhajtva Chasere pillantottam. Le tudtam olvasni a nézéséről, amit gondolt: Asht nem fogjuk tudni egy hamar lerázni. 

***

Mikor hazaértem, rögtön ledobtam magam a rendetlen ágyamra. Kurvára elfáradtam. Először iskola, aztán Paintball, majd dupla randi...Pillanat. Ez nem egy dupla randi volt...Még csak nem is egy randi...Egyszerűen csak két figyelmet igénylő srác, akik véletlenül nem is voltak rondák, de nem bírták egymást. Valójában Ash és én sem álltuk ki egymást.

Igazából Ash és én jól szórakoztunk ma. Ez...jó volt. Megkönnyebbültebben éreztem magam, hogy nem úgy viselkedtünk, mint két harcoló kakas. 

Összeráncoltam a szemöldökömet, mikor Instagramon nézelődtem.Okéééé, egy pillanat! Az Ashről, Chaseről és rólam készült képen, amit kiposztoltam, már 105 like volt. És egy halom hozzászólás. 

Wow, neked aztán van merszed!

Most a Paintballra gondolt, vagy arra, hogy egyszerre két fiúval lenni?

Haha, ütős fotó, ki kapta a legtöbbet?

Na, nem tudsz dönteni, mi?

Nővéred tud erről?

Upsz.

A nővérem tuti ki...

-Sadie! Ezt nem hagyhattad ki, mi?-jött be végszóra a szobámba.

-Istenem, most mi van?-nyögtem idegesen és megforgattam a szemeimet.

-El akarod venni tőlem Asht!

-Miiii?-kérdeztem hihetetlenül, de egyszerre unalmasan is és átfordultam a hátamra. 

Még mindig a kezemben fogtam a telefonomat és a fejem fölé tartottam az Instagram posztokat tovább olvasva, miközben Brooke nonstop hülyeségeket szövegelt. 

Bla bla bla.

Bla bla.

Blaaaaaa.

Bla.

-...egyértelmű, hogy még szereted!-fejezte be a beszédét. Az utolsó szavaitól olyannyira meglepődtem, hogy az iPhoneom kicsúszott a kezemből, egyenesen a pofámba.

Ez minden kibaszott alkalommal megtörtént, ha így feküdtem!

Idegesen elfordítottam a fejemet és Brookra néztem. Nem csak mérges, hanem szomorú is volt. Könnyek csillogtak a szemében.

Sóhajtva az ágyam szélére ültem és feltekintettem rá.

-Brooke, hallgass meg, oké?-feltettem a kezemet megelőzve, hogy ne szóljon közbe, amit épp akart-Csak hallgass meg az istenért még egyszer és a büszkeséged meg a gyanakvásod rakd el valahova máshova-erre nyelt egyet.

-Nekem. Nem. Jön. Be. Ash. Oké? Még csak ki sem állhatom őt, érted? A szerkesztőség miatt és nem magamtól kötelező Ashel dolgoznom ezen a cikksorozaton, oké? És igazából egyáltalán nem akarok vele dolgozni. És semmi esetre nem akarom ellopni a pasidat. Ilyet csak a ribancok tesznek. Na ja, ha Ryan Goslinggal lennél, akkor lehet, hogy mégis megpróbálnám-fűztem elgondolkodva hozzá, majd megráztam a fejem és újra Brookera figyeltem. Egy kicsit lenyugodott-Brooke, az, hogy köztem és Ash között lenne valami, csupán fantázia. Egy rémkép. Egy rémálom-jegyeztem még meg, mielőtt felálltam volna-Szóval ne aggódj emiatt és többet ne hozz fel ilyen hülyeségeket, oké?

Brooke némán bólintott és a földet bámulta.

-És ha ez mind amiatt van, mert nem bízol Ashben, akkor még egyszer át kéne gondolnod a kapcsolatod vele.

-Ennek semmi köze ahhoz!-ordított már megint és mérgesen kitrappolt a szobámból. 

Hihetetlen egy nőszemély!

Mondjuk nem volt semmi új. Tulajdonképpen már lassan meg kellett volna szoknom, de minden egyes alkalommal újra felidegesített.

Leültem a laptopommal az ágyamra és hogy eltereljem a figyelmemet, elkezdtem jegyzetelni, hogy miket is akarok majd a Paintballcikkbe beleírni. Így nem felejtettem el semmit. 

De önkéntelenül Chasen és Ashen járt az agyam.

Ash ma tényleg meglepett. Szokatlan és fura érzésem volt, ha a közelében voltam. Legalábbis időnként.

De leginkább a Chasel való randinknak örültem, még akkor is ha Ash valahogyan meghívatta rá magát. Remélhetőleg nem ront el semmit.

Kb. fél óra -és sok eltérő gondolatmenet- múlva, meg volt minden fontos a cikkhez. Lementem a konyhába innivalóért és egy kis nasiért. Pont mikor leértem, csöngettek, én pedig kinyitottam az ajtót. 

Damn Badbabe [Magyar fordítás]Where stories live. Discover now