67.rész

4.5K 339 28
                                    

Sadie szemszöge:

Ash után botladoztam, a galériából kifelé. Lehet, hogy nem kellett volna ebbe belemennem, de nem tudtam parancsolni az érzéseimnek.

Brooke járt az eszemben. Tudtam, ha egyszer a fülébe jut, hogy megtetszett nekem Ash, akkor nagyon meg lesz bántódva.

De Chase szavai sem mentek ki a fejemből.

Az embernek néha a saját boldogságára kell gondolnia.

Hát most azt tettem. Őrült akartam lenni és csak azt csinálni, amihez éppen kedvem volt. De Brookenak arról nem kell tudnia, ha lesz köztünk valami Ashel.

A "titkos" kapcsolat gondolatánál hirtelen minden megremegett bennem. Ez kurvára izgató volt!

Még mindig fogta a kezem, én pedig próbáltam összekulcsolni ujjainkat. És mivel "azt teszem amihez csak kedvem van" módban voltam, ezért engedtem az akaratomnak.

Mikor ujjaink összekulcsolódtak, felgyorsult a szívverésem, mert kíváncsi voltam Ash reakciójára.

A tekintete az ujjainkra, majd rám terelődött. Mosolygott.

Egy jó esett le a szívemről. Úgy éreztem, hogy gyorsabb lett és én alig tudtam utolérni ezekben a magas cipőkben.

- Ash ne ilyen gyorsan! A világ összes ideje a miénk. - szóltam neki nevetve. Olyan édes volt, hogy ilyen jókedve volt.

- Csak te vagy túl lassú. - mondta és egy szempillantás alatt felkapott, majd a motorjához rohant velem. Nem bírtam visszatartani egy sikítást, mért annyira megijedtem.

- Ash baszki tegyél le! - de mivel ezt én magam sem akartam, ezért nem nyűgöztem le ezzel a mondattal, mert tovább futott, míg a motorja előtt le nem rakott.

Mivel a kiállítás nem messze a házunktól volt, gyalog jöttem.

- Nincs sisakom. - szólaltam meg, de ez Ashnek nem volt akadály.

- Megkapod az enyémet. - adta fel rám óvatosan. Gyengéden bekapcsolta, nehogy megbántson és még egy tincsemet is betűrte a sisak mögé, hogy ne csusszon az arcomba. Minden érintése égetett és nem bírtam abbahagyni a mosolygást. De Ashel ugyanez volt, mert egy pillanatra mozgástalan maradt és csak bámult rám, mielőtt felpattant volna a motorra. Arra várt, hogy én is felüljek.

Elhelyezkedtem, majd átkaroltam a derekát.

- Kapaszkodj erősen Babe. - mondta csíntalanul, mielőtt elindult volna.

Igen bevallom. Már többször is álmodtam róla, hogy együtt motorozzunk, hogy átkarolhassam, hogy rá bízzam magam.

Más szavakkal: Minden percét élveztem.

Elsuhant mellettünk a belváros. A tömbházak, a neon fények, az emberek, akik örültek ennek a péntek estének. Én is örültem. Nem tudtam pontosan minek, de örültem.

Ash hirtelen lefordult egy utcába, elkígyózott az ott parkoló autók mellett és egy hátsó kertbe vezetett tovább, ahol leállította a motort. Leszálltam, levettem a sisakot és megráztam a hajamat. Ash rám vigyorgott, miközben ő is leszállt, elvette tőlem a sisakot és az ülése alá helyezte. Ezután odajött hozzám, a kezeit a derekamra helyezte és magához húzott. Sokáig néztük egymást, majd mindketten bólintottunk egyet. Ash elengedett és megfogta a kezem és a következő  sarok felé húzott.

A bőröm égett, ahol még az előbb a kezei pihentek. A mosolyt, ami a kiállítás elhagyása óta a számon van, nem bírtam lemosni az arcomról. A szívem pedig úgy vert, mint még soha.

Damn Badbabe [Magyar fordítás]Where stories live. Discover now