43.rész

5K 421 54
                                    

Ritkán voltam ennyire ideges. A kezeim izzadtak és remegtek. Nem bírtam nyugodtan megállni egy helyben és legszívesebben zokogva hazarohantam volna anyuhoz. 

Na jó, talán ennyire rossz nem volt. De már közel jártunk hozzá. 

Már egy öt perce biztos itt álltam az Ink közelében, de az egyik sarkon, hogy Ash ne láthassa, hogy mindjárt a gatyámba csinálok. 

Írt nekem, hogy ő már itt van és hogy nekem csak be kell mennem. 

Még elmenekülhettem. És gyávának tűnhettem volna. Amit természetesen nem akartam. 

Ígyhát vettem egy mély levegőt és megpróbáltam lenyugtatni magam, mielőtt befordultam volna az utcába. Ahogy kinyitottam a stúdió ajtaját, megszólalt egy harang. Ash és egy másik srác, aki körülbelül a feje búbjától a lábbujjáig tetovált volt, rámnéztek.

-Szóval ő a kicsikéd-szólalt meg a srác egy tapintatlan vigyorral. 

-Én senki "kicsikéje" nem vagyok-sziszegtem rá. A mai idegességem miatt, nem kellett volna a fiúknak csesztetniük engem, mert akkor kieresztettem volna a karjaimat.

A srác elmosolyodott, majd Ashre nézve rám mutatott. 

-Kedvelem őt. 

-Én óvatos lennék az első benyomásnál.

-Ha ha ha, magunk mögött tudhatnánk ezt végre?-olyan mértékben ideges voltam, de csak azért, hogy túljátszhassam a feszültségem. 

-Persze. Tiétek lehet a szoba hátul-mutatott maga mögé és újra elmerült a telójában. Ash céltudatosan ment a szobába, én pedig egy kicsit zavarodottan követtem őt.

-Miért nem jön ő is velünk?-akartam tudni Ashtől, aki odaadta nekem a kameráját. Ja tényleg. Bizonyíték.

-Mindjárt jön ő is-vett a kezébe valamit.

-Ash, tedd le! Tuti nem szabad hozzáérned!-suttogtam határozottan. Abban a pillanatban elhúzódott a függöny oldalt és a srác bejött rajta, miközben megdörzsölte kezeit. 

-Ash, te vagy az első, nem?

-Úgy néz ki-ült le higgadtan az óriási kitömött székre és ellazulva hátradőlt.

-Még mindig egy szemöldök piercinget akarsz?-bizonyosodott meg róla a tetováló még egyszer, mielőtt egy lyukat csinált volna a bőrébe, amit nem is akart. 

Én csak a sarokban álltam és az ajkaimat harapdáltam. 

-Várjunk!-kiáltottam és Ash elé léptem-Kell egy előtte-utána kép-elé tartottam a kamerát és csináltam pár képet róla, amiken nem hazudok, úgy nézett ki, mint egy model. Amit persze nem mondanék el neki. Megint odaballagtam a sarokba.

A tetkós srác először hozott egy tükröt, amit Ashnek adott és megkérdezte tőle, hogy pontosan hova akarja a piercinget. Nem sokáig gondolkodott rajta. Rámutatott a jobb szemöldökére és már el is kezdték. A fiú lefertőtlenítette a szemöldökét és rajzolt két fekete pontot rá. Egyet a bejáratnak, egyet pedig a kijáratnak. Felvette a lyukasztót, majd Ash szemöldökéhez rögzítette.

Majdnem elájultam. Ez biztos kurvára fájhatott! Úristen! És nekem még most képeket is kellett erről csinálnom??

Mikor a tetkós srác elővette a kövér tűt valami bevonattal, majdnem sikítva elrohantam. Ezt soha nem fogja tudni átszúrni a bőrén!

Valamiért megnyugtatott egy kicsit, hogy az egészet csak a kamera lencséjén keresztül kellett végignéznem. Akkor nem tűnt olyan valódinak. 

-Akkor csináljuk-vigyorgott a srác, mire Ash huncutul rám nézett. Megnyomtam a kamera gombját és abban a pillanatban beszúrta a tűt a srác, a bevonat pedig a lyukban maradt. Ashnek mégcsak a szempillái sem rezzentek meg, csak még szélesebben vigyorgott. Megkönnyebbülten kiengedtem a levegőt és csak akkor vettem észre, hogy egész végig bent tartottam. A saját tetoválásom hirtelen a háttérbe került.

Mint minden piercingnél, Ash is egy szabványos piercinget kapott először, amíg a seb be nem gyógyul, mikor már kicserélheti azt. A tetkós srác óvatosan kivette a bevonatot, letörölte a részt és megelégedve bólintott egyet.

Az egész kevesebb mint két percig tartott!

Ash kapott egy tükröt, hogy megnézhesse az újdonsült piercingjét, miközben a tetkós elpakolta a cuccokat. 

-Na Babe, mit szólsz? Most még ellenállhatattlan vagyok?-nézett rám. Nem válaszoltam semmit, csak elé álltam, hogy csinálhassak egy "utána" képet. A tetkós srác értette a célzását.

-Akkor átadom nektek a szobát-vigyorgott Ashre, mielőtt kiment volna a függönyön keresztül. 

Én csak a függönyt bámultam, ami még mozgott egy kicsit, majd újra Ashre néztem, aki már megint valami eszközöket piszkálgatott.

-Miért hagy egyedül minket?-teljesen meg voltam zavarodva-Mégsem kapok tetoválást?-nőtt remény bennem, amit Ash a következő mondatával le is rombolt.

-De. Méghozzá tőlem-mosolygott rám higgadtan, miközben bennem forrt a düh. Ash fogja rám varratni a tetkót? Teljesen ki leszek szolgáltatva neki?

-Csak a holttestemen keresztül-szólaltam meg.

-Mi a problémád? Hisz te válaszhatod ki a motívumot. Vagyis többé-kevésbé-vigyorgott.

-Nem, TE vagy a probléma! Nem is tudsz tetoválni?

-Dehogynem és még hogy. Már majdnem három éve csinálom-erre a bal alkarjára mutatott, ami tele volt tetoválva-Ez volt az első tetkóm-magyarázta büszkén. Ezután a felkarjára mutatott-Ezt pedig én terveztem, majd varrtam magamnak-egy kicsit elgondolkodott, majd csintalanul vigyorogni kezdett-Ez persze nem volt valami legális, mivel még nem voltam tizennyolc, de ismertem az egyik stúdió tulajdonosát-mesélte rám kacsintva-És azóta tetoválok és tervezek tetkókat-el állt a szavam. Erről fogalmam sem volt-Ha már nincsenek kétségeid, akkor helyet foglalhatsz és kiválaszthatod a tetoválásodat-a srác annyira elégedett volt a szituációval, hogy nem tudta leszedni a széles vigyort az arcáról.

-Ezt akkor is kibaszottul elmondhattad volna előbb is!

-Minek? Hogy meghátrálj?-nézett rám felvont szemöldökkel. Leültem a székre. Mivel a tetkós srác egyedül hagyott minket, arra következtettem, hogy biztos ismerte Asht.

-El fogod rontani a tetkóm!-intettem neki.

-Nyugi, ahogy látod, még az első tetkómat sem rontottam el, nemhogy a kétszázadikat-nyugtatott meg kacsintva. A hátsó zsebéből előhúzott egy összehajtott papírt, amit átnyújtott nekem-Jó szórakozást a választásnál!-erre kapott tőlem egy gyilkos tekintetet, majd kihajtottam a lapot, mire majdnem szívinfarktust kaptam.

-Ezt nem gondolhatod komolyan!-szoltam rá. Jéghidegen tervezett egy szívet, amibe nagyban pompázik "Ash+Sadie". Melyik óvodából jött? A második tetkó sem volt jobb. Egy gyerekrajz volt egy rétről és virágokról-Te teljesen hülye vagy! Megígérted, hogy nem lesz ennyire rossz!-nagyon mérges voltam.

-Sadie, EZ a kevésbé rossz választék. Először a babaképeimen gondolkoztam-már azon voltam, hogy mindjárt kitépem az újonnan kapott piercingjét.

-Mindjárt lenyomom a torkodon ezt a papírt, hogy megfulladj tőle-Asht ezt nem nagyon hatotta meg. Egyszercsak kihúzott a másik zsebéből két összehajtott papírt. 

-Mielőtt szívinfarktust kapnál, EZEK itt az igazi rajzok-mondta, majd odaadta a kezembe a lapokat, amiket már megkönnyebbülve nyitottam ki.

Damn Badbabe [Magyar fordítás]Where stories live. Discover now