59.rész

4.5K 389 20
                                    

" A fekete ki van zárva Sadie! " a ruhásszekrényem előtt állva tudtam, hogy Ana most ezt mondaná. Mozi. Szóval nem kellett annyira kicsípnem magam, de szépnek persze szép akartam lenni. Ha Chasere gondoltam, mindig egy meleg érzés került a hasamba, bár még mindig nem volt ugyanaz, mint Ashnél. Valószínűleg túl sokáig vágyakoztam Chase után, így hirtelen eltűntek az érzéseim iránta. Mosolyogva vettem fel egy sötétkék pólót a farmeromhoz, majd egy bőrkabátot és a táskámért nyúltam, hogy lemehessek. Már a lépcsőn meghallottam egy motort. Mindig pontos.

Magamhoz kaptam a sisakom és ajtót nyitottam neki.

- Hé. - köszönt, miközben kaptam egy arcra puszit. Megfogta a kezem és a motrához húzott. Együtt száguldoztunk az utcán. Élveztem a szél érzését. Becsuktam a szemem és teljesen Chasere bíztam magam.

Túl hamar megálltunk. Chase megvárta, míg leszállok, mielőtt leállította volna a motort. Megint megfogta a kezem és így mentünk be.

- Na melyik filmet szeretnéd megnézni? - kérdezte úriember módjára.

- Van egy tök érzelgős film, várj, hogy is hívják? Menjünk arra! - nem bírtam ki, hogy ne szívassam meg egy kicsit. Vicces volt az arckifejezését nézni.

- Oké, akkor legyen a érzelgős film.

- Ha te bemész az érzelgősre, akkor én az akció filmet nézem meg. - meglepődve nézett rám, amíg le nem esett neki, hogy csak ugrattam. Megkönnyebbülve kifújta a levegőt.

- Ahh, szerencsére!

- Tényleg megnéztél volna velem egy romantikus filmet?

- Bármit, amit akarsz. - válaszolt mosolyogva. Eközben összekulcsolta ujjainkat. Akaratlanul is Ashre gondoltam, aki a játékparadicsomban ugyanígy összekulcsolta ujjainkat.

Miért követett engem?

Chasel végre kettesben voltunk, anélkül, hogy Ash befurakodott volna közénk. És most a hangulat is jó volt, vagyis mindenképp jobb, mint a lesben lévő randinkon. De észrevettem, hogy Ashnek nem kell fizikailag itt lennie, hogy megzavarjon minket.

Chase éppen megvette a jegyeket, mikor rezgett a telóm.

Ne felejtsd el a megállapodásunkat. Be kell vallanod, ha végre beláttad, hogy Chase nem a megfelelő neked.

Mit akart Ash már megint? A "fogadást" már vagy négy-öt hete csináltuk. Hogyhogy újra felhozta hirtelen? Engem elbizonytalanítani?

A zavarodottságom ellenére is gyorsabban kezdett el verni a szívem.

Mégis törődött velem? Vagy nem akarta, hogy nekem vagy Chasenek egy jó estéje legyen? Talán egy jó kapcsolata?

És egyáltalán mit érdekelt ez engem? Ash szóba sem jöhet nálam!

- Kóla és popcorn vagy sör és nachos? - kérdezte Chase, így elhessegetve a gondolataimat. Elraktam a telefonom és megpróbáltam minden gondolatom Ashel eltüntetni.

- Öööhmmm, sör és nachos. - vigyorogtam, mire Chase boldogságot sugárzott. Miután megvette a kaját, bementünk és leültünk, mire én először gyors beleittam a sörömbe.

- Amúgy hogy megy a közös munka Ashel?

Egy kicsit megdöbbenve néztem rá. Mi a pokolért jön ő is vele?! Hogyan tüntessem el az érzéseimet iránta, ha állandóan róla kell beszélnem és egyfolytában rá kell gondolnom?!

- Egész jól. - attól eltekintve, hogy beleszerettem és nem tudtam, hogy ő mit érez irántam, ezért szerelmi bánatom volt, mert úgyse jöhetnénk össze soha. De igen, ezenkívül egész jól. - Ma megírtuk az ötödik cikkünket, így márcsak három van hátra. - mosolyogtam, mintha ez boldoggá tett volna, pedig igazából szétszakadt a szívem a gondolattól.

Abban a percben lekapcsolódtak a lámpák és elkezdődött a film. Megkönnyebbülve attól, hogy már nem kell Ashről beszélnem, hátradőltem és megpróbáltam élvezni a filmet.

Mikor Chase a film közben megfogta a kezem, bűntudatom lett Ash miatt, aminek semmi értelme nem volt. Elhessegettem a rossz érzést és inkább rá mosolyogtam Chasere.

Így ültünk az egész film alatt, míg a lámpák újra felkapcsolódtak és lassan összepakoltuk a szemetünket. Némán sétáltunk ki, ahol a város esti fényében egymást néztük.

Most jött el az a pillanat, mikor be kell vallanom, hogy mi is volt ez Chasel.

- Sadie, - kezdte, miközben megfogta a kezem. - Mit... Mit szólsz ehhez az egészhez? - kérdezte nyugodtan. Szóval Chasenek is eljött ez a pillanat.

Erre hosszasan megfigyeltem őt. A szerettetel teli szemeit, a szőke fürtjeit és az ajkait, amiket még régen gyakran az enyémekre kívántam.

Megvontam a vállam.

- Nem tudom Chase. Ha öt héttel ezelőtt kérdezed ezt meg, akkor más lett volna a helyzet. Nem tudom mi történt, de... - elnémultam és lenéztem a földre. Chase felemelte az állam az ujjával és gyengéden rám mosolygott.

- Sadie... Megcsókolhatlak?

Miii?

- Öhm...

- Szerintem ez az egyetlen lehetőség kideríteni, hogy ez igazi-e köztünk.

Átgondoltam. Igaza volt.

- Ha mindkettőnk el lesz varázsolva tőle, akkor adunk magunknak egy esélyt. Ha pedig ez csak egy csók volt nekünk, akkor ennyi volt. - várakozva nézett rám. Annyira hálás voltam neki ezért az ajánlatért, mert végre meg tudhatom az igazságot. Ígyhát bólintottam egy aprót. A derekam köré fonta karjait, hogy legalább egy kicsit tűnjön úgy, mintha egy igazi csók lenne ez, és közelebb lépett hozzám. - Biztos? - suttogta, mire újra bólintottam.

Ekkor a számra helyezte ajkait, én pedig viszonoztam a csókot az összes érzésemmel, amit bele tudtam vinni. Egy kellemes, meleg érzés került a hasamba, de ez nem volt, vagyis ő nem volt Ash. Ezután már alig tudtam a csókra koncentrálni. Egy induló motor, az emberek, dudálás... Egyszerűen nem voltam ott teljes szívemmel.

Volt valami szomorú ebben a csókban, Chase részéről is és mikor elváltunk egymástól, egy kicsit fájdalmasan, de megkönnyebbülten néztünk egymásra.

- Még van a válasz? - a hangja alig volt több egy suttogásnál.

Bólintottam és a kezeimet az arcára emeltem.

- Sokat jelentesz nekem Sadie, de értsd félre. És már régóta vártam erre a csókra. De... nem érzem igazinak. - mondta halkan, mire én egyetértve vele bólintottam. - Az utóbbi hetekben megváltoztunk.

Sokáig néztük egymást.

- Köszönöm. - suttogtam.

- És most?

Megvontam a vállam.

- Mi van Janel? - kérdeztem. Mostmár nem zavart erről beszélgetnem vele.

- Hát nem tudom. Egyszer talán lesz belőle valami. Kedvelem őt. - vallta be lassan. - De addig, míg nem tudtam, hogy mi ez pontosan köztünk, nem akartam... - kereste a megfelelő szót.

- Go get her. - mosolyogtam rá. - Komolyan, szerintem megér egy próbát.

Chase sokáig csak nézett rám, majd végül bólintott egyet.

- És te? Összeszeded magad és elkapod Asht?

Elállt a lélegzetem.

- Ash? - kérdeztem.

- Sadie, ezt mindenki látja, hallja, észreveszi és érzi. Ti ketten... Ti ketten különlegesek vagytok. Amióta a cikksorozatot csináljátok... Azóta nincs esélyem nálad. - vigyorgott. Nyeltem egyet és éreztem, ahogyan elpirulok.

- De Chase ez nem fog működni. Brooke..

- Néha a saját boldogságára kell gondolnia az embernek. - elismételtem a szavait a fejemben. Igaza volt?

- De azt sem tudom, hogy kedvel-e engem. - mondtam ki a félelmem.

- Én nem aggódnék emiatt. - elkezdtem reménykedni. - Gyere, hazaviszlek. Szükséged van egy kis egyedüllétre. - vigyorgott, majd a motrához vezetett.

Damn Badbabe [Magyar fordítás]Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin