50.rész

5.3K 427 39
                                    

Erre Ana eldöntötte a fejét és szkeptikusan vizsgált engem.

- Kedveled őt?

Kedveltem őt? Igen. És nem. Mármint valamennyire igen. De nem úúúgy. Vagy mégis úúúgy? Talán jobban, mint úúúgy?

- Szóval igen. - következtetett Matt, mivel nem válaszoltam. 

- Igen. De nem tudom mennyire. És minden olyan bonyolult. Képzeljétek el, hogy bele szeretnék. - ezeket a szavakat alig bírtam kimondani. - Hogyan lenne akkor? Együtt volt a nővéremmel! Összetörném a szívét! És akkor én lennék a... pót Brooke. Akarok egyáltalán olyasvalakit, aki el lett zavarva a nővéremtől? És valamilyen okból kifolyólag úgy gondolom, hogy csak felültette Brookeot. Ezt hogyan fogadhatnám el?

- Ki mondta, hogy téged nem csak felültet? - folytatta Matt a gondolat menetem. - És gondolj csak vissza arra, hogy az elején milyen szarul bánt veled. A Michaeles szerelmi vallomás például? 

Erről valahogyan teljesen elfeledkeztem. Vagy csak elbújtattam. És valamiért úgy tűnik, mintha egy örökkévalóság óta lett volna. Annyi minden történt közben.

- Csak... Minden alkalommal, mikor együtt vagyunk, jobb lesz a viselkedésünk. Mélyebb. Mintha ott folytatnánk, ahol abbahagytuk, mikor elment. És ez tetszik. - vallottam be most először hangosan. - Basszus, én...

Épp jó úton voltam ahhoz, hogy szerelmes legyek Ashbe. Ez mégcsak most esett le. 

De ez akkor sem menne, ha Ash is érezne valamit irántam. Ezt nem tehettem meg Brookeal. 

Meghát ott voltak még a hangulatingadozásai. Az egyik nap még kedves és érdeklődő volt velem, aztán másnap már ignorált. Nem értettem.

- És Chase? - kérdezte Ana halkan, mire kicsit megijedtem a nevét hallván. Megvontam a vállam. 

- Szerintem semelyikünk sem tudja, hogy pontosan hogy állunk egymással. De egyre jobban úgy tűnik, mintha csak egy... fázis lett volna.

Erre hallgattak. Magam sem tudtam, mit mondhatnék.

- Sajnálom, hogy eddig nem mondtam ezt el nektek. - kezdtem el gyűrögetni a kezeimet. - Azt hiszem, hogy magam sem akartam ezt átgondolni. És azt sem tudtam, hogy pontosan mit érzek. És attól is féltem, hogy majd mit mondtok. - az utolsó mondatomnál sokatmondóan Anara néztem, aki erre csak gonoszan fintorgott. 

- Sadie, mi azt hittük, hogy utálod Asht. Soha az életbe nem gondoltunk volna arra, hogy most hirtelen kedveled őt. - magyarázta Matt.

- És megcsókolod! - tette hozzá Ana természetesen. - Mégis mi volt az a bulin? 

Most már nem tudtam kikerülni ezt a kérdést. 

- Öhm, egy csók? - tetettem a hülyét. 

- Sadie, AZ nem egy csók volt. Az egy szenvedélyes és gátlástalan smárolás volt. - mondta Matt, mire rossz lelkiismeretem lett. 

- Oké, szóval... Ennek van egy előtörténete. - basszus, basszus, basszus. - Vasárnap,  a buli előtt, felmentem Ashhez a víziparkos cikk miatt.

- Te felmentél Ashhez azon a napon, amelyik után Brooke szakított vele? - kérdezte Matt, hogy biztosra menjen. Hogy még rosszabb lelkiismeretem legyen. Bólintottam.

- Délután elmentünk egy tóhoz, ahol fürödtünk is. - Istenem, ez annyira hülyén hangzott! Erre miért nem jöttem rá már akkor? Már akkor sejthettem volna, hogy mire fog ez az egész kilyukadni. Mégis hogy lehettem ilyen hülye?? - És ott, hát, kicsit furák lettek a dolgok... Ash megpróbált megcsókolni. - mondtam olyan gyorsan, hogy reménykedhessek abban, hogy Ana és Matt nem hallották meg. 

Damn Badbabe [Magyar fordítás]Where stories live. Discover now