Korku Okulu - 3.Bölüm - Yeni Bir Grup

50.1K 1.6K 576
                                    

Konservelere aç aç bakıp yattım. Sabah kalktığımda Arda ve birkaç kişinin daha sesini duyuyordum. Etrafıma baktım Tülin ve Cenk horul horul uyuyordu. Peki Arda kimle konuşuyordu ?

İçeri gittim Arda'nın yanında muhtemelen daha önce görmediğim 3 kişi vardı hemen adlarını ve burda ne işi olduklarını sordum!

Bi dakika ben niye bunu sordum ki sanki benim evim, iyice alıştım heralde.

İsimleri Meral,Kaan ve Yarendi.

Aslında kanım en çok Yaren'e kaynamıştı. Kaan hayattan bezmiş soluk bir kişi gibi Meral ise kendi halinde fakat buraya geldiği için endişeliydi.

Onları içeri aldık. Bize ne zamandır burda olduğumuzu sordular. Bizde henüz kısa bir süre olduğunu söyledik.Etraflarına baktılar ve onlarda buranın okul olduğunu anlamış gibilerdi.

Yeni arkadaşlarla birlikte aslında burdan kurtulmamız daha da basitleşir. Arda ve Kaan kaynaşmaya başlamışlardı. Şaşırdım nasıl bu kadar çabuk kaynaştılar diye ama Kaan'ın çantasındaki yiyecekleri görünce anladım neden olduğunu. Gerçi benimde hoşuma gitmişti.

Tüm öğlen boyunca telefonlardan sinyal almaya çalıştık fakat hâla başarısızdı. Akşam üzeri olduğunda Kaan çok yorulmuş olsa gerek, hemen uykuya dalmıştı.

Bizde aslında çok yorgunduk ama azcık daha uğraştık ve bizde yattık.

Gece kapı gıcırdamasından uyandım. Tüm gece gıcır gıcır bir de horlama sesi çekilmez oluyor. Ama içerden bir ses geliyordu, hemen gittim sesin geldiği yere.

Bir el feneri ışığı ve insan gölgesi gözüküyordu...

Kalbim yerinden çıkacak gibiydi, elime aldığım odunla ürkek bir sesle;

Kim O ?

Korku Okulu Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon