Korku Okulu - 38.Bölüm - Katil Efsun

10.2K 562 189
                                    

"Neyi anlatacaksın ?" dedim.

" Sizin tatile gittiğiniz ilk gece, sizim tatile gittiğinizi bilmediğim için Tülin'in evlerime gittim. Kapıyı uzun uzun çaldım ama açan kimse olmadı. Hava kararmaya başladığı için daha fazla beklemeden bizim eve doğru gitmeye başladım. Evin sokağına girerken önüme kapşonlu biri çıktı. "Hemen benimle gel!" diye fısıldadı. İlk önce umursamamaya çalıştım ama daha sonra belime silah tuttu. Hava karanlık olduğundan da kimse bir şey göremedi. Mecburen onun istediği yere doğru gittik. Geçenlerde gittiğimiz okulun hemen yanında ki çalılığa götürdü. Biraz orada bekletti ve telefonda birisiyle konuşmaya başladı. Konuşma bittikten sonrasını hiç hatırlamıyorum. Gözümü açtığımda bir uçurumun kenarında yatıyordum."

Tülin "Bunun Kaan'ın ölümüyle ne alakası var ?" dedi.

"Uyandığımı görür görmez yanıma doğru gelmeye başladı. Ellerimi bağladığından doğru düzgün harekette edemiyordum. Eliyle beni aşağı itmeye çalıştı. Ben direnince geriye çekilip bana doğru koşmaya çalıştı, o anda ayağımı öne atınca takılıp uçurumdan aşağı düştü."

"Bu kayıttaki kişi sen misin yani ?" dedi Melis. Efsun hemen kayıtı eline alarak bu kayıtta o görüntüler mi var ?" dedi. "Evet, polis her yerde bu kişiyi arıyor, yani seni!"

"Öldüğü kesin mi, cenazesi felan nerede ?" dedim.

" O uçurum çok yüksekti, hiç bilmiyorum." dedi Efsun.

Melis Efsun'un kolundan çekerek " Polis çoktan tespit etmiştir Efsun'u. Hemen saklamamız gerek." dedi. Koşarak parktan çıkmaya başladık. Tülin "Bizim eve gidelim orada saklanalım şimdilik." der demez onların evine gittik.

Eve yaklaştığımızda evin önünde polisleri gördük. Efsun polisleri görür görmez durdu ve geriye doğru gitmeye başladı. Onunla birlikte bizde geriye doğru giderken polis bizi gördü. Görmemezlikten gelmiş gibi yapmaya başladık.

Biraz daha ilerledikten sonra arkamızdan biri "Durun!" dedi. Yavaşça geriye doğru döndük. Bizi gören polis arkamızdaydı. "Efsun Özdemir sen misin ?" dedi. Efsun kısık bir sesle "Evet, neden sormuştunuz ?" dedi. "Kasten adam öldürmek suçundan gözaltına alınacaksınız, zorluk çıkarmadan bizimle gelin!" Hatta arkadaşlarınızın da ifadesine ihtiyacımız olabilir. Hepiniz arabaya binin."

- Bölümü nasıl buldunuz ? -

Korku Okulu Where stories live. Discover now