Korku Okulu - 36.Bölüm - Tatil

11.2K 509 76
                                    

Haberi aldıktan sonra Melis'in yanına gittik. Melis bizi görünce hiç şaşırmamıştı. Haberi alınca hemen yanına geleceğimizi o da biliyordu. Tülin, Melis'e bunu nereden öğrendiğini sordu. Melis "Karakoldan aradılar. Buralara yakın bir uçurumda cesedi bulunmuş." Şaşkın şaşkın bakarken Tülin "Bunu sadece bir telefona göre mi söylüyorsun." dedi. Melis "Karakoldan gelen bir telefona göre söylüyorum!" diye karşılık verdi.

Biraz daha konuştuktan sonra Tülin, "Annemlere haber vermeden çıktık. Merak etmişlerdir gitmemiz lazım." dedi. Biraz yürüdükten sonra eve vardık. Anne ve babası çoktan eve gelmişti. İçeri girdiğimizde bir sürü bavul gördük. O sırada Tülin'in annesi "Tatile gidiyoruz! Eşyalarınızı toplayın." dedi. Bir süreliğine burada kalacağım için ilk başta istemesemde sonradan Tülin ısrar edince kabul etmek zorunda kaldım.

Uyandığımda herkesi uyanık gördüm. Belli ki benim uyanmamı bekliyorlardı. Evde birkaç şey atıştırdıktan sonra yola çıktık.
.
.
.
Yol boyunca telefonla uğraştığımdan zamanın nasıl geçtiğini bile anlamadım. Kalacağımız yer Tülin'e dedesinden kalma ufak bir evdi. Etrafta birkaç ev vardı ama insan sesleri eksilmiyordu. Biraz evi inceledikten sonra içeri girdim. İlk önce eşyalarımızı dolaplara yerleştirdik. Daha sonra ise bahçeye indik. Bahçe çok küçük sayılmazdı. Bahçede yürürken annem aklıma geldi. Burada olduğumdan haber vermek istedim. Birkaç kez aradım ama açmadı. O sırada Tülin'in annesi "Annenin haberi var merak etme." dedi.

Tülin ile yürümeye devam ederken Melis tekrar aradı.

"Efsun sabahtan beri telefona bakmıyor hiçbir yerde de göremedim. Senin haberin var mı ?" dedi. "Bilmiyorum." diye cevap verdim.

Telefonu kapattıktan sonra Tülin'e Efsun'un nerede olabileceğini sordum ama o da cevap vermedi.

Tülin bana uzun uzun baktı ve konuştu. "Acaba Kaan'ın ölmesiyle Efsun'un bir alakası var mı ?"

Korku Okulu Where stories live. Discover now