Korku Okulu - 71.Bölüm - Kayıp Kardeş

6K 314 40
                                    

Narkozun etkisinden yeni yeni çıkıyordum. En son evde mutfağa doğru gittiğimi hatırlıyordum. Küçük bir kulübede olduğumu fark ettim. Hızlıca ayağa kalkıp "Kimse var mı ?" diye çığlıklar atmaya başladım. Sesimi duyan birisi kilitli kapıyı açtı ve içeri girdi. Bu yüzü daha önce hiç görmediğime emindim.

"Sessiz ol! Bir daha bağırmaya çalışma! Seni kimse duyamaz."

"Benim burada ne işim var ? Niye beni buraya getirdiniz ?"

"Sana her şeyi anlatamam şuan. Kes sesini, otur şuraya." diyerek kulübeden çıktı. Her şeyden habersiz kulübede beklemeye başladım. Demirliklerden dışarı baktığımda havanın kararmaya başladığını gördüm. Dışarıya bakarken kapı açıldı.

Kapıyı açanı gördüğümde şaşkınlığa uğradım. Bana benzeyen biri bana doğru yaklaşıyordu. Ben geriye doğru gittikçe iyice yanıma yaklaşıyordu.

"Korkma benden Selincim, ben senin kardeşinim!"

"Ne saçmalıyorsun sen ?"

"Doğru duydun işte senin kardeşinim."

"İyi de benim babam annemden önce başkasıyla evli değildi ki."

"Babamız ufak bir kaçamak yapmış, biraz çapkınmış galiba. E tabii annenin sana hamile olduğu dönemde olunca bu kaçamak neredeyse yaşımız aynı olduğundan ikiz sayılırız artık kardeşim."

"Bana kardeşim deme!"

"Ama kardeşiz biz. Olmaz ki böyle, kardeşler daima iyi anlaşmalı." diyerek dibime sokuldu. Daha sonra tekrar konuşmaya devam etti.

"Arkadaşların senin yokluğunu anlamadı bile. Bu kadar benzediğimizi bilmiyordum açıkçası. Haa lafı gelmişken söylemek istiyorum. Ben onca yıl mutsuzken sen arkadaşlarınla keyif çatıyordun dimi ? Artık sıra bende, artık mutluluk sırası bende! Senin yerine ben varım, Selin değil Pelin var!"

"Beni nereden buldun ?" diye sordum. "Hmm sence nasıl buldum ?" diye karşılık verdi. Ben cevap vermeyince tekrar konuşmaya başladı. "Seni bulmam aslında çok tesadüf oldu. Şimdi anlatamam uzun hikaye ama hayatını epeyce araştırdım. Kaan diye bir düşmanın varmış. Dolayısıyla benim de dostum oluyor. Düşmanımın düşmanı dostumdur. Tabii senin yerine geçtiğimi Kaan'a anlatmam biraz zor olacak ama buna değer. Hayatını mahvedeceğim senin, bittin sen!"

- Bölümü nasıl buldunuz ? -

Korku Okulu Where stories live. Discover now