Korku Okulu - 4.Bölüm - Kaan'ın Şüpheli Hareketleri

40.6K 1.7K 382
                                    

Kaan sen miydin ya! Niye öyle gizli gizli el feneriyle dolaşıyorsun dedim.Çok korkmuştum ama bunu ona belli etmemeye çalıştım.

Diğer tarafları merak edip baktığını söyledi. Gecenin bu saatinde mi bakılır ? Daha inandırıcı bir yalan söyleyeseydi bari. Bende inanmış gibi yapıp uyumaya gittim.

Sabah olmuştu. Dışarıdaki güneş tam yüzüme vuruyordu. Tülin'in "Günayyydıın" demesiyle irkildim. Masaya baktığımda konservelerin içindeki yemeklerin aşırı az olduğunu gördüm. Bayadır normal yemek yemiyordum ve en sonunda artık yeme kararı aldım. Ama biz ne yapacağız bir kaç gün sonra ?

Meral'in yanındaki yemekler çoktan bitmişti bile. Yemeklere bakarken birden Kaan aklıma geldi. Hemen Ardaya sordum bilmediğini söyledi. Yaren'e sorcaktım ki hâla uyuyor, uyandırmak istemem. Hemen geçen gece onu gördüğüm yere gittim kimse yoktu ama yerde bir not vardı.

"Artık dayanamıyorum...
Beni dışlamanıza, bana önyargılı davranmanıza dayanamıyorum yeter artık! Benden bu kadar bir yolunu bulup aileme kavuşmak istiyorum.Selin sana söylüyorum eğer bu notu görürsen, gece merak ettiğimden değil işe yarar bir şey varmı diye bakıyordum. Hoşçakalın...

Ne alaka ya kim dışladı ki bunu ve bu tek başına bu ıssız yerde nereye nasıl gidecek?

Görüşlerinizi yazmayı ve vote atmayı unutmayın :)

Korku Okulu Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin