Korku Okulu - 54.Bölüm - DNA Testi

8.3K 404 56
                                    

Telefonu kapattıktan sonra ayak sesleri duymaya başladım. Necat Bey ve karısı yanımıza geldi. Aysun Abla ve bana bakıyorlardı. Sessizliği Aysun Abla bozdu. "Merhaba, Necat Bey. Size torununuzu getirdim." dedi.

Aysun Abla'nın bu kadar emin konuşması ikisinin de dikkatini çekti. Daha sonra Necat Bey bana bakarak "DNA testi yaptırmamız gerekiyor. Torunumun nüfusa geçmesini isterim." dedi. Bu sözlerinden sonra biraz endişelenmiştim. Yalanımız kesinlikle ortaya çıkacaktı. Ne yapıp, edip DNA testini iptal ettirmemiz gerekiyor ama bu konu hakkında hiçbir fikrim yok.

Konuşma bittikten sonra evden ayrıldık. Kapının önünde Necat Bey, Aysun Abla'ya "Henüz belli değil ama birkaç gün misafirimiz olabilirsiniz." dedi. O sırada karısı araya girip "Ne münasebet! Tanımadığımız kişileri evimize sokamam Necat!" dedi. Olayı uzatmadan oradan gittik.

Eve gittiğimizde babam ve Burak'ı konuşurken gördüm. Babam bizi görünce heyecanlandı. Anlaşılan neler olup bittiğini merak ediyordu. Hemen yanımıza geldi ve sessizce kulağıma "Burak'ın hiçbir şeyden haberi yok. İşimizi bozabilir, asla söylemeyin." dedi. Aysun Abla'da duymuş olmalı ki o da babama hak verdi.

Odama geçip Melis'i aradım. Ona yaptığımdan dolayı içim içimi yiyordu. Nasıl olduğunu sormak istedim ama telefonu kapalıydı. Tülin henüz bir şey bilmiyordu. Bu sırrı ona da söylemem imkansızdı. Yatağa uzanmış telefonuma bakıyordum. En büyük tehlikeyi unuttuğumu fark ettim. Kaan eğer bu meseleyi öğrenirse bu işin peşini bırakmaz.
.
.
.
Aysun Abla'nın kapıyı çalmasıyla uyandım. Neşeli bir şekilde "Kız Selin, hadi uyan! Yeni evine gidiyoruz." dedi. Bu kadar emin konuşmasını hiç sevmiyordum. Üstüme bir şeyler alıp evden çıktık.

Konağa gittiğimizde kapıyı yine görevli açtı. Bizi içeriye davet etti. Necat Bey bizi görünce "Biz de sizi bekliyorduk. DNA testini bugün yaptıralım. Bu işler bir an önce hâllolsun." dedi. Aysun Abla "Ne gerek var canım ? Ne acelesi var ? Sonra da yapabiliriz." diye karşılık verdi. Necat Bey "İtiraz istemiyorum, doktor bizi bekliyor." diyerek konuşmayı sonlandırdı. Daha sonra karısına "Banu, kızımızı çağır!" dedi. Karısının ismini daha yeni öğrendim. O anda arkamızda bulunan görevli yanımıza geldi. "Banu Hanım'ın eski kocasından olan kızı." dedi. Aysun Abla ile birbirimize bakarken merdivenden "Selin!" diye ses geldi. Merdivene baktığımda Sinem oradaydı. Beni görür görmez yanıma geldi.

"Senin burada ne işin var ?" dedi.

Bir şey diyemiyordum. O an şaşkınlığımdan konuşamıyordum. Sessizliği Aysun Abla bozdu. "Selin, Necat Bey'in torunu." dedi. Sinem annesine bakarken, Necat Bey, "Hadi hastaneye gidiyoruz!" dedi.

2 Gün Sonra

DNA sonuçlarının çıkmasıyla hep birlikte hastaneye gittik. DNA sonuçlarının yazdığı kağıdı Banu Hanım aldı ve sesli bir şekilde okumaya başladı. "Necat Ulusoy'un diğer saç örneği sahibi ile soy bağı ..."

Bölümü nasıl buldunuz ?

Korku Okulu Where stories live. Discover now