Korku Okulu - 19.Bölüm - Hazır Mısın ?

16.1K 871 116
                                    

Sonunda eve girmiştik. Örümcek ağlarından ve tozlu eşyalardan evde uzun zamandır birilerinin yaşamadığı anlaşılıyordu. Dosyayı ev içinde aramaya başladık. Cebimden çıkardığım mendilden tutarak dolapları açmaya başladım ama tüm dolaplar boştu.

Efsun'un "Buldum!" demesiyle arkama doğru yöneldim ve yanına gittim. Dosyayıda aldığımıza göre buradan gitme vakti gelmişti. Koşarak kapıya doğru gittik. Kapıyı açmaya çalıştığımda kapının kolu elimde kaldı. Kolu geri yerine takmaya çalıştım ama yapamadım.

En sonunda Tülin bize geri çekilmemizi söyleyip camdan kaplı kapıya tekme attı. Kapı açıldı ama her yerde ufalanmış cam parçaları vardı, dikkatli çıkmamız gerekti. Ben ve Efsun önden çıkmıştık ve Tülin'in çıkmasını bekliyorduk. Tam çıkmışken ayağı kaydı ve yere düştü.

Yüzü ufalanmış cam parçaları yüzünden kanlar içindeydi. Yerden kaldırdıktan sonra hızlı bir şekilde hastaneye götürmeye çalıştık ama hastane nerede onu bile bilmiyorduk. Biraz yol katettikten sonra küçük bir klinik gördüm. İçeri girdiğimizde bizi bir hemşire çağırdı ve kısa bir sürede yüzünü sargıya aldı. Tülin'e baktığımda karşımda mumya görüyordum, yüzü bembeyazdı. Klinikten çıktıktan sonra Tülin "Dosya nerede?" dedi. Hakikaten dosya neredeydi?

Dosyayı orada bırakmış olamazdık yola çıkmadan önce etrafa iyice bakındım yerde hiç dosya yoktu. Aklımdan bu düşünceler geçerken Efsun elini çantasına atarak dosyayı çıkardı. İçime su serpilmişti adeta. Bu sırada yoldan geçen taksiye binip okula doğru yol almaya başladık.
.
.
.
Okulun önüne varmıştık. İçeri koşar adımlarla girip hemen dosyayı teslim etmek istiyorduk. 3.katın önüne vardığımızda o kata açılan kapı biz geldiğimizde kendiliğinden açıldı. Tülin'i o halde riske atmamak için onu alt katta bıraktım. "İşte geldik al dosyayı!" dedim.

"Öyleyse yeni göreviniz için bir odaya gir." dedi bana. Bunların kimin söylediğini bilmeden daha fazla bir şey yapamazdım. "Senin kim olduğunu bilmezsem daha bir şey yapmıyorum!" dedim. "Tamam öyleyse benim kim olduğumu öğrenmeye hazır mısın?

                                     1K OKUNMA İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)

Korku Okulu Where stories live. Discover now