Korku Okulu - 63.Bölüm - Pijama Partisi

6.6K 331 51
                                    

Doktorlar bize bakarak "Hastayı kaybettik." dedi. "Ne olur son kez deneyin, son bir kez." dedim.

Eline elektroşok cihazını alıp Tülin'e tutmaya başladı.

"3-2-1 hazır!" dedi ve cihazı geri çekti. Hemşire doktora bakarak "Yeniden nabız almaya başladım, hastayı kurtardık." Efsun ile birlikte odada bağırarak sevinmeye başladık. Koridora çıktığımızda Melis'in ameliyatına giren doktoru gördüm. Yanına gidip ameliyatın nasıl geçtiğini sordum. "Ameliyat gayet başarılı geçti, geçmiş olsun."

2 Gün Sonra

Hep birlikte hastaneden taburcu olduk. O korkunç geceden hiçbir iz kalmamıştı artık. Yürürken aklıma diğer kızların Kaan'ı görüp görmediği geldi. Eğer polise anlattılarsa babamın öğrenme ihtimali çok yüksekti. Ailelerinden izin alıp konağa gelmelerini söyledim. İlk başta kabul etmeselerde sonradan ikna oldular. Kızlarla birlikte konağa gittikten sonra kimseye haber vermeden annemin mezarlığına gittim.

"Annecim ben geldim. Beni uzaklardan bir yerlerden duyduğuna inanıyorum. Bugün hastaneden çıkıp yeni mutlu hayatıma ilk adımımı attım. Seni çok seviyorum." diyip konağa geri döndüm.

Kapıyı Tülin açtı. "Nereye gittin sen ?" diye sordu. "Bir yere uğrayıp geldim, önemli bir şey değil." diyerek geçiştirdim. İçeri girdiğimde Efsun ve Melis ellerinde balonlarla uğraşıyorlardı. Tüline bu balonların ne olduğunu sordum. "Pijama partisi var akşama. Kusura bakma senden izinsiz böyle bir karar aldık ama herkese moral olsun diye yapıyoruz." dedi. Gülerek karşılık verdim.
.
.
.
Parti bittiğinde konağın kapısının çaldığını duydum. Kapıya yakın olduğumdan gidip hemen açtım. Daha önce hiç görmediğim birini karşımda gördüm. Sessiz bir şekilde içeri geçti. Dedem yukarıdan indikten sonra selamlaştılar. Dedem adamın omzundan tutup konuşmaya başladı. "İşte yeni aile hekimimiz. Sağlık kontrolu için bir sürü test yaptırmamız gerekecek. DNA, kan testi vb."

DNA testinin tekrarlanmaması için dedeme "Ne gerek var dedecim ?" dedim. "Bu sizin sağlığınız için." diyerek cevap verdi. Anlaşılan bu işten kurtulamayacaktım.

- Bölümü nasıl buldunuz ? -

Korku Okulu Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin