Korku Okulu - 56.Bölüm - Yılbaşı

7.6K 390 64
                                    

"Sana diyorum Selin! Ne işi var babamın fotoğrafının burada ?"

"O senin baban değil ki. Hem bu fotoğraf mezunlukta çekilmiş. Aradan kaç yıl geçmiş, nasıl tanıyabilirsin ki ?"

"İnsan babasını tanımaz mı hiç ? Selin sana diyorum ne işi var bu fotoğrafın burada ?" diyerek beni köşeye sıkıştırdı Melis.

O sırada odaya Sinem girdi. "Ne bu gürültü ? Burası sizin oralar gibi değil. İyice kendi evinize benzettiniz." diye bağırdı.

Ona karşılık verecekken odaya Necat Bey girdi. "Ne oluyor burada ? Niye kavga ediyorsunuz ?"

"Biz kendi aramızda konuşurken Sinem odaya girdi dedecim." dedim. Cümlemin bitmesiyle Sinem kapıyı hızlıca kapatıp odadan çıktı. Necat Bey'de arkasından gitti. Tekrar kızlarla baş başa kaldık. Melis bana inanmış bir şekilde bana baktı. Biraz daha durduktan sonra birlikte dışarı çıktık.

Kafenin önüne geldiğimizde Burak'ı gördüm. Yolda onu çağırmama rağmen bizden erken varmıştı.Hava soğuk olduğundan hiç beklemeden içeri girdik. Sıcak olan bir yer seçip oturduk. Yılbaşı için hazırlanmış eşyalar dikkatimi çekti. Şarkı söyleyen kızı dinlerken Tülin'e baktım. Dudaklarının ucundan şarkıyı fısıldıyordu. "Tülin istersen sen de kalk, söyle." dedim gülerek.

Dediğimi ciddiye almış olmalı ki o anda ayağa kalktı. Şarkıyı söyleyen kızın şarkısı bittikten sonra rica edip elinden mikrofonu aldı ve söylemeye başladı...
.
(Multimedia)
.
Şarkısı bittikten sonra alkış sesleri eşliğinde yanımıza geldi. Saate baktığımda 23:58  olduğunu fark ettim. Dışarıda yeni yıla girmek için bekleyenleri gördüm. Dışarı çıkıp geriye doğru saymaya başladık. 3..2..1.. 2018!

Telefonumdan gelen mesaj sesini duyup mesaja baktım. Mesaj gizli numaradan gelmişti. "Sırrınızı biliyorum! -Kaan"

Bölümü nasıl buldunuz ?

Korku Okulu Where stories live. Discover now