Korku Okulu - 40.Bölüm - Sezon Finali

10.1K 531 165
                                    

"Kim mesaj atmış ?" dedi Tülin. Mesajı ona gösterdim ve bana "Zaten özel numaradan gönderilmiş biri seni işletiyor galiba boşver." dedi. Öyle dedikten sonra mesajı sildim. Biraz bekledikten sonra elektrikler geldi. Televizyonun altındaki kahverengi renkli dolaptan bir film seçip izlemeye başladık.
.
.
.
Filmin bitimine doğru kapı çaldı. Kapıyı açtığımda Efsun ve Melis'i gördüm. Demek ki Efsun suçlu değilmiş. Efsun'a nasıl çıktığını sordum. "Öncelikle bir oturalım." dedi ve hepimiz oturduk. "Size bir iyi bir de kötü haberim var." dedi. Tülin "İyiden başla." dedi. "Ben suçlu değilmişim yani hapse girmiyorum." dedi.

Tülin " Sen Kaan'ı öldürmedin mi ? Nasıl oldu ki ?" diye sordu. Efsun "Asıl kötü haber burada işte. Kaan ölmemiş! Mezarı açıldığından mezarda kimse yokmuş ve ölü gösterme işini de emniyetteki bazı kişiler sayesinde başarmış. Yani Kaan ölmediği için ben suçsuz sayılıyorum." dedi.

"Moralimizi bozmayalım, daha bizle uğraşamaz zaten." diyip herkesi rahatlatmaya çalıştım ama pek etkili olmadı. İçimden nasıl Kaan'ın yaşadığını düşünürken Tülin "Ben ve Efsun yiyecek bir şeyler alalım. Sizde bir korku filmi açın." dedi. "Tamam!" dedikten sonra filmlerden birini seçtim. Tülin ve Efsun çoktan evden çıkmışlardı. Perdeleri kapatıp içecekleri hazırdım. Artık sadece yiyecekler kalmıştı.

Biraz bekledikten sonra Efsun'u aradım. Telefonun sesi arkamdan geldi, telefonunu evde unutmuş. Aramayı kapattıktan sonra Tülin'i aradım, biraz çaldıktan sonra açtı.

"Merhaba Selin, beni özlediniz mi ?"

"Tülin'in telefonunun sende ne işi var ? Sen kimsin ?"

"Aaa beni tanımadın mı ? Ben Kaan!"

"Ne istiyorsun bizden Tülin nerede ?"

"Şimdi sana iki seçenek söyleyeceğim, yalnızca birini seçeceksin! Bir insan daha doğrusu iki insan ufak her yeri yanan bir odada ne kadar dayanabilir ? Belki de biri dayanabilir ve kurtulabilir. İşte bu kişiyi sen seçeceksin. Hangi arkadaşını daha çok seviyorsun bakalım. Çok az vaktin kaldı kimi kurtaracaksın ? Tülin mi Efsun mu ?"

- Bölümü nasıl buldunuz ? -

Korku Okulu Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin