Κεφάλαιο 5

2.2K 298 31
                                    

SUGA's Pov

"Πραγματικά, δε καταλαβαίνω το πρόβλημά σου. Η Κίρα δεν είναι σαν την Σου." Είπα καθώς δεν άντεχα άλλο την γκρίνια του Namjoon.

"Με εκνευρίζεις, Suga. "Σχολίασε πέφτοντας στον καναπέ δίπλα μου και παίρνοντας μια κονσόλα.

"Εγώ;" άνοιξα το Play Station.

"Ναι εσύ. Εσύ και οι απότομες αλλαγές στη διάθεσή σου. Τη μία έλεγες όχι κορίτσια στην παρέα και την άλλη μας έφερες την καινούρια!"

Γέλασα αν και δε θα έπρεπε. Όντως η διάθεσή μου μπορούσε να αλλάξει πάρα πολύ γρήγορα και αυτό συνήθως την έδινε στα παιδιά. Είχαν δίκιο φυσικά αλλά δε μπορούσα να κάνω κάτι για αυτό.

"Πρώτον, αυτό δεν είναι αλλαγή διάθεσης αλλά γνώμης. 'Ντάξει τελικά καλή μου φάνηκε." Σχολίασα.

Ο Moonie με κοίταξε πονηρά.

"Τι λες, θα είναι η επόμενή σου;"

Εννοούσε κοπέλα φυσικά.

"Δε ξέρω ρε, Namjoon, τι να σου πω; Άντε συγκεντρώσου τώρα στο παιχνίδι!" Τον μάλωσα.

Απέφυγα να του πω για το απογευματινό παιχνίδι μπάσκετ στο οποίο θα ήταν και η Κίρα. Ήξερα ότι θα τσατιζόταν και θα έφευγε και εγώ έπρεπε να περάσω αυτήν την καταραμένη πίστα πια, χρειαζόμουν τη βοήθεια του κολλητού μου.

Kira's Pov

Η επόμενη μέρα στο σχολείο ήταν το ίδιο καλή με την προηγούμενη καθώς πέρασα όλα τα διαλείμματα με τα αγόρια. Ήταν και ο Namjoon εκεί αν και δε μου μιλούσε και είχε μούτρα.

Όταν γύρισα σπίτι βιάστηκα να κάνω τα μαθήματά μου για αύριο καθώς ήταν Τρίτη και μιας και ήθελα να βγω, έπρεπε να τα έχω τελειώσει μέχρι εκείνη την ώρα.

Μπήκα έκανα μπάνιο, ντύθηκα στα αθλητικά για να ταιριάζω με την περίσταση τουλάχιστον και έβαλα την Άντζι να μου κάνει τα μαλλιά δύο πλεξούδες.

"Που θα πας έτσι ντυμένη;" με ρώτησε. Από όσο ήξερε δεν είχα κάνει καμία εγγραφή σε γυμναστήριο κτλ.

"Στο γήπεδο." Απάντησα. "Θα παίξουν κάτι παιδιά από το σχολείο μου και θα πάνε πολλές κοπέλες."

Στα αλήθεια έτσι νόμιζα πως θα ήταν. Φανταστείτε την έκπληξή μου όταν βρήκα τον Suga μόνο του στο γήπεδο, να εξασκείται στα καλάθια μόνος του.

"Γειά!" Χαιρέτισα από μακριά και τον πλησίασα. "Που είναι οι υπόλοιποι;"

Χαμογέλασε αχνά και μου είπε πως θα αργούσαν λίγο. Μιλούσε άτονα και ήρεμα και σκέφτηκα πως κάτι έτρεχε. Βέβαια πάντα ήταν ήρεμος αλλά τώρα ήταν υπερβολικά.

Κορέα (SUGA BTS greek Fanfiction)Where stories live. Discover now