Κεφάλαιο 24

1.8K 212 64
                                    

Δεν είχα ιδέα που θα με πήγαινε και δεν ήξερα τι ρούχα να βάλω. Επέλεξα να ντυθώ σαν και τον Suga, οπότε και φόρεσα ένα μαύρο τζιν με σκίσιμο στα γόνατα, άσπρη μπλούζα με λογότυπο και μια μαύρη ζακέτα κάτω από το λαδί bomber μπουφάν μου. Για παπούτσια διάλεξα ένα μαύρο ζευγάρι από μποτάκια.

Έβαλα επίσης μάσκαρα, μολύβι και καφέ σκιά, έτσι γιατί δε βαφόμουν συχνά και ένιωθα πως ταίριαζαν με το λουκ μου. Ένας μαύρος σκούφος με φούντα αποτέλεσε την τελευταία πινελιά.

Οκτώ η ώρα ακριβώς κατέβηκα κάτω όπου με περίμεναν ο Suga με τον J-Hope, πράγμα που δεν το περίμενα. Νόμιζα πως θα είμασταν οι δυο μας αλλά η παρουσία του φίλου μας ίσα ίσα μου άρεσε.

Πραγματικά, ο Hoseok ήταν από τους καλύτερους ανθρώπους και ένιωθα τυχερή που τον γνώρισα. Ήταν πάντα χαρούμενος και σου έφτιαχνε την διάθεση. Μας έδινε ελπίδα όποτε την χρειαζόμασταν, εξού και το ψευδώνυμό του.

Τους χαιρέτισα και μπήκα μέσα στο αμάξι.

"Βρε καλώς την Κίκο!!!" Μου χαμογέλασε ο Hobbi μας, με αυτό το χαμόγελό του που είναι λαμπρότερο κι απ'τον ήλιο.

Ο Suga οδηγούσε. Εγώ καθόμουν στη θέση του συνοδηγού και ο J-Hope πίσω.

"Ο oppa σου δε με άφησε να κάτσω μπροστά!" Παραπονέθηκε.

Ο Suga του έριξε ένα βλέμμα θανάτου και με το στόμα του του έκανε νόημα να μην μιλήσει.

"Γιατί; Δε σε λέει 'oppa';" ο Hoseok τον αγνόησε και συνέχισε ενώ εκείνος στροφογυρίσε τα μάτια του. "Δεν το λες 'oppa', καλέ;" στράφηκε σε εμένα.

Εγώ κοκκίνησα. Δεν είχα συζητήσει με κανέναν άλλο πέρα από τον V για την σχέση μου με τον Suga και ντράπηκα.

"Εε...ο-όχι." Τραύλισα.

Πριν προλάβει να πει τίποτα άλλο, τον πρόλαβε ο Suga.

"Μην μιλήσεις!" Του είπε εκνευρισμένος.

Καθώς εκείνος ήταν απορροφημένος στον δρόμο, δεν πρόσεξε τον φίλο του στο πίσω κάθισμα που έφτασε και μου ψιθύρισε στο αυτί.

"Έχει πάλι νεύρα σήμερα, μην τον παρεξηγείς."

Δεν αντέδρασα γιατί με πείραξε λίγο. Ήθελα να ήταν εύθυμος κι όχι να έχει κατεβασμένα τα μούτρα τρία μέτρα. Εγώ είχα πολύ καλή διάθεση, αυτός γιατί δεν μπορούσε;

Κορέα (SUGA BTS greek Fanfiction)Where stories live. Discover now