Κεφάλαιο 8

2.2K 274 51
                                    

Σε περίπτωση που το πιστεύατε, δεν πάνε για φόνο lol XD

Kira's Pov

Προσωπικά πιστεύω πως όλοι οι άνθρωποι με εμπειρίες έχουν τη δική τους γνώμη πάνω σε θέματα. Απλώς κάποιοι δεν έχουν τη φωνή να την εκφράσουν.

Καμιά φορά, το να έχεις φωνή όμως δεν αρκεί καθώς μέσα στη βαβούρα του κόσμου ίσως και να μην ακουστείς. Καμιά φορά απαιτούνται πιο δραστικά μέτρα, πράξεις δηλαδή.

Όμως ο καθένας διαλέγει πως θα πράξει. Άλλοι πρωτοπορούν ενώ άλλοι διαλέγουν έναν πιο ζόρικο τρόπο να εκφραστούν, όπως οι αναρχικοί για παράδειγμα. Προσπαθούν να περάσουν ένα μήνυμα, απλά με λάθος τρόπο.

Πάντα περίμενα πότε θα έρθει η ώρα μου να μιλήσω και να αποδείξω την αξία μου στα μάτια των άλλων. Αλλά ποτέ δε φαντάστηκα πως αυτή η ευκαιρία θα μου δινόταν στην Κορέα.

Όλες αυτές οι σκέψεις τριγυρνούσαν στο μυαλό μου καθώς κοιτούσα άναυδη τον σάκο με τα σπρέι, τις κόλλες και τα πούπουλα.

"Βανδαλισμό? Σοβαρά τώρα?" Ειρωνεύτηκα. Δεν τους είχα για τέτοιους ανθρώπους.

"Μήπως θες να κάνεις πίσω?" Με προκάλεσε ο Jin. Φερόταν περίεργα σήμερα.

Όλοι άρχισαν να ετοιμάζονται, κούμπωναν τα μπουφάν τους μέχρι πάνω, φορούσαν τις κουκούλες τους και μαύρες μάσκες που κάλυπταν τα στόματά τους.

"Δε χρειάζεται να το κάνεις." Άκουσα μια φωνή να μου ψιθυρίζει δίπλα μου.

Γύρισα και είδα πως ήταν ο Suga.

"Αν δε θες...εγώ τους είπα...τους είπα να μην σε πιέσουν..."

Τα μάτια του γυάλιζαν, θα έκλαιγε? Κάτω από το αχνό φως της χαλασμένης λάμπας του δρόμου φαινόταν ακόμα πιο χλωμός από ότι ήταν.

"Γιατί το κάνετε?" Ρώτησα.

"Κίρα, Suga, άντε ελάτε!" Μας φώναξε ο Namjoon.

"Λοιπόν Κίρα, ονόματα δε λέμε. Εγώ είμαι ο Rap Monster, ο Taehyung είναι ο V, ο Jungkook ο Kookie, ο Hoseok ο J-Hope και ο Suga ο Agust D. Αυτά είναι τα πρατσούκλια μας, θα σου εξηγήσουμε άλλη ώρα τι σημαίνουν. Ο Jin και ο Jimin δεν έχει. Εσένα για σήμερα θα σε φωνάζουμε Κέι, μέχρι να βρεις δικό σου παρατσούκλι. Πάμε τώρα."

Ξεκίνησαν όλοι τους να κάνουν ελαφρό τζόγκινγκ, χωρίς να ακούγονται.

"Κίρα, σταμάτα." Μου είπε ο Suga. Απαγορευόταν να φωνάζουμε για να μη μας ακούσουν.

Κορέα (SUGA BTS greek Fanfiction)Where stories live. Discover now