Κεφάλαιο 19

1.7K 222 16
                                    

SUGA's Pov

Ήρθε η ώρα να της πω την αλήθεια.

Δεν θέλω να το κάνω γιατί παρόλο που μπορώ να φανταστώ διάφορες αντιδράσεις, δεν ξέρω ποια θα εφαρμόσει. Πάντως ένα είναι σίγουρο, δε πρόκειται να το πάρει καλά.

Όμως πρέπει να της πω, δικαιούται να μάθει.

Παίρνω μια βαθιά ανάσα προετοιμάζοντας στα γρήγορα τον εαυτό μου ψυχολογικά. Κανονικά θα αγχωνόμουν μα εδώ που το έφερα το θέμα δεν υπάρχει επιστροφή.

Ξεκινάω να διηγούμαι την ιστορία.

"Εγώ και ο Jackson γνωριστήκαμε πριν δυο χρόνια σε έναν αγώνα μπάσκετ. Παίζαμε εναντίον και υπήρχαν πολλές εντάσεις μεταξύ των ομάδων μας, όποτε και εμείς δεν συμπάθησαμε ο ένας τον άλλο.

Τέλος πάντων, το παιχνίδι βγήκε ισοπαλία αλλά ακόμα και έπειτα από αυτό είχαμε πολλές κόντρες. Από την τελευταία τάξη του γυμνασίου μέχρι και πέρισι πέρασα κι εγώ από μια φάση...αλητεία σκέτη."

Ένα μικρό γελάκι ξέφυγε από το στόμα της και κατάλαβα γιατί.

"Όχι, όχι, μη γελάς. Καμία σχέση με το τώρα. Ήμουν κάτι σαν το bad boy της τρίτης γυμνασίου, έκανα φάση με το κάθε πουτανάκι, κοπάνες ένα σωρό, κόντεψα να μείνω." Της έκοψα το γέλιο.

Όταν ανέφερα τις ερωτικές μου σχέσεις, έσκυψε κάτω το κεφάλι της και σούφρωσε τα χείλη της παίζοντας με τα χέρια της αμήχανα.

Ίσως και να μην έπρεπε να το είχα αναφέρει αυτό.

"Τέλος πάντων." Πήγα να δω αν θα με άφηνε να συνεχίσω ή θα το έκανε θέμα.

Προς έκπληξή μου, δεν είπε τίποτα. Μόνο σταμάτησε να παίζει με τα χέρια της και με έστρεψε την απόλυτη προσοχή της σε μένα.

"Ο Jackson τότε ήταν ερωτευμένος με μια κοπέλα από το Γυμνάσιό μας. Μιλάμε για μεγάλη αγάπη, την λάτρευε την κοπέλα, ήταν όλη του γ ζωή." Συνέχισα. "Όπως εσύ για μένα." Πρόσθεσα για να δω ένα χαμόγελο να σχιματίζεται στο πρόσωπό της καθώς με κοίταξε.

"Ήταν Μάρτιος, πριν τελειώσουμε  την τρίτη γυμνασίου, που μαθεύτηκε πως τα φτιάξανε. Δεν μου χρειάστηκε πολύ, δυο μήνες ήταν αρκετοί για να την κάνω να με ερωτευτεί. Πίστεψε πως είχε έρθει για να μείνει, η μοναδική ανάμεσα στις ξεπέτες.Δεν φανταζόταν πως εγώ ήθελα μόνο να την φέρω στον Jackson."

Στο άκουσμα αυτού του τελευταίου, η Κίρα γούρλωσε τα μάτια. Τα χείλη της άρχισαν σιγά σιγά να χωρίζουν ενώ η έκπληξη στο πρόσωπό της ολοένα και μεγάλωνε καθώς συνειδητοποιούσε τι έγινε μετέπειτα.

Κορέα (SUGA BTS greek Fanfiction)Where stories live. Discover now