Κεφάλαιο 30

1.6K 206 46
                                    

"Που θα βρεθούμε; Μπορείς να περάσεις να με πάρεις;" λέω στον Seokjin.

"Ναι βέβαια! Οκτώ η ώρα να είσαι κάτω."

"Εντάξει, μπάι!" Τον χαιρετώ και κλείνω το τηλεφωνο.

Είναι ήδη πέντε όποτε τρέχω να κάνω ένα γρήγορο μπανάκι.

Είναι το τελευταίο Σαββατοκύριακο που θα περάσουμε μαζί πριν από τις διακοπές των Χριστουγέννων. Όλοι σχεδόν θα φύγουν από την Σεούλ για να επισκεφτούν τις πόλεις τους.

Και ο Suga θα φύγει, αύριο κιόλας, πρωί πρωί. Θα πάει με τον μεγάλο του αδερφό στο Daegu, εκεί όπου μένουν αυτό το διάστημα οι γονείς του και βρίσκεται το πατρικό του.

Δεν μου το είχε πει ο ίδιος του αλλά τα αγόρια. Πραγματικά, η οικογένεια του Suga είναι πολύ μπερδεμένη. Τα δυο αγόρια μένουν στη Σεούλ μαζί με τη μαμά τους η οποία πηγαινοέρχεται συχνά και στα δύο σπίτια, ενώ ο πατέρας τους παραμένει στο Daegu.

"Στην αρχή υποτίθεται πως η μάνα τους θα τους επισκεπτόταν πιο αραιά και που. Αλλά κάτι την έκανε να αλλάξει γνώμη και αποφάσισε να μένει εδώ μαζί τους τρεις εβδομάδες όλο το μήνα." Μου είχε πει ο Jimin.

Θα μπορούσε αυτό το κάτι να είναι η επιθυμία του Suga να γίνει μουσικός; Ότι δηλαδή η μητέρα του αποφάσισε να συζήσει εδώ μαζί τους για να βεβαιωθεί πως ο μικρός της γιος δε θα έπαιρνε τον 'λάθος δρόμο', σύμφωνα με τα δικά της δεδομένα;

Δεν έχω και πολύ χρόνο να αναλύσω το θέμα γιατί μέχρι να τελειώσω με το μπάνιο, να ντυθώ, να συμμαζέψω το μπάχαλο που γινόταν στο δωμάτιό μου και να μαζέψω τα πράγματά μου σε ένα σάκο θα έχει πάει εφτά και.

Και όντως, το ρολόι έδειχνε οκτώ παρά είκοσι όταν έβαλα και το τελευταίο σπρέι στην τσάντα μου.

Ντύθηκα ζεστά και φυσικά στα μαύρα γιατί έξω είχε παγωνιά. Έκατσα μπροστά από την πόρτα να περιμένω ανυπόμονη τον φίλο μου.

Δεν ήξερα αν θα ερχόταν μόνος του ή με τους άλλους. Δεν είχα μιλήσει όμως καθόλου με τον Suga από χθες και παρόλο που ήξερα τι θα του έλεγα, αγχωνόμουν.

Ίσως γιατί δεν ήξερα πως θα αντιδρούσε. Ίσως γιατί δεν γνώριζα σε τι διάθεση βρισκόταν. Ίσως γιατί πολύ απλά ήταν η πρώτη φορά που αντιμετώπιζα κάτι τέτοιο.

Όπως και να 'χε, έπιασα τον εαυτό μου να προσεύχεται να μη είναι μαζί με τον Jin όταν άκουσα την κόρνα απέξω.

Κορέα (SUGA BTS greek Fanfiction)Where stories live. Discover now