Κεφάλαιο 9

2.3K 254 52
                                    

Kira's Pov

Όλη την υπόλοιπη εβδομάδα, τα αγόρια στο σχολείο με αγνοούσαν. Δε μου μιλούσαν, δε κάθονταν στο θρανίο κοντά μου και όταν τελειώναμε το μάθημα, έτρεχαν να φύγουν από την τάξη όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Μια φορά κατάφερα να πιάσω τον Taehyung, τον κυνήγησα πριν καταφέρει να τρέξει μακριά μου. Τον γράπωσα από το μανίκι της μπλούζας του και τον τραβούσα να μην μου ξεφύγει, μες τη μέση του διαδρόμου.

"ΑΑΑΑ, ΆΣΕ ΜΕΕΕΕΕ!" τσίριζε αυτός σαν νήπιο.

"Όχι!" Φώναζα κι εγώ, προσπαθώντας να ακουστώ πάνω από την φωνή του.

Τελικά κατάφερα να τον σύρω μέχρι ένα γωνιακό σημείο ώστε να μην μας βλέπουν όλοι οι μαθητές και να του αποσπάσω μερικές πληροφορίες.

"Είναι οι κανόνες, Κίρα.Δε μπορούμε να σου μιλήσουμε μέχρι να σκεφτείς ένα ψευδώνυμο για τον εαυτό σου. Ξέρεις, όπως εγώ έχω το V, ο Yoongi το Suga, ο Namjoon το Rap Mon-" Ξεκίνησε να μιλάει ακατάπαυστα.

"Ναι, ξέρω. Όμως Tae, δε μπορώ να σκεφτώ κανένα και βαριέμαι μόνη μου στο σχολείο!" Τον διέκοψα και παραπονέθηκα.

"Εεε δε ξέρω ρε, Κίρα."

Από εκεί που ήταν ανυπόμονος να φύγει, λες και ήταν ποινικό αδίκημα που μου μιλούσε, τώρα περπατούσε με αργό ρυθμό δίπλα μου και είχαμε ανοίξει κουβέντα.

"Τι να κάνω για να σκεφτώ ένα? Εσένα από που βγήκε το V?" Ήθελα μερικά παραδείγματα, δεν είχα ιδέα από που να εμπνευστώ ένα όνομα, ποτέ δε τα πήγαινα καλά με αυτά. Από μικρή όταν έφτιαχνα κάθε τρεις και λίγο email γιατί έχανα τους κωδικούς και όταν έπαιζα παιχνίδια στον υπολογιστή, από τότε δεν ήξερα από usernames.

Και βέβαια, εδώ και πολύ καιρό με έτρωγε η περιέργεια να μάθω από που προήλθαν τα ψευδώνυμά τους. Δηλαδή που κολλάει το Suga με το Min Yoongi? Ή το J-Hope με το Hoseok? (περισσότερες αληθινές πληροφορίες στο τέλος )

"Κοίτα, εγώ διάλεξα το V από άλλες επιλογές όπως Rex και Cis. Πραγματικά, δεν έχει εξήγηση. Αλλά αν θες να έχεις ένα ωραίο ψευδώνυμο, η επιλογή σου είναι ανάλογη. Αν θες να είναι απλώς κουλ και lit και δε ξέρω γω πως τα λέτε στην Αμερική, ρώτα τον Suga, είναι ο κατάλληλος σε αυτά. Αν όμως θες να έχει ένα βαθύτερο νόημα, να σχετίζεται δηλαδή με σένα, ψάξε για κάτι που σου αρέσει, που σε αγγίζει ή σημαίνει κάτι για σένα." Με συμβούλεψε.

Κορέα (SUGA BTS greek Fanfiction)Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα