Κεφάλαιο 11

1.9K 249 10
                                    

"Λυπάμαι γλυκιά μου, αλλά δε μπορώ να σε αφήσω να βγεις σήμερα με τους φίλους σου!" Προσπαθούσε να με παρηγορήσει η θεία μου.

Θα έκανε το τραπέζι σε κάτι γνωστούς της που είχαν μια κόρη στην ηλικία μου και θα ερχόταν μαζί τους οπότε κι εγώ δεν μπορούσα να φύγω από το σπίτι και να την αφήσω μόνη της.

Είχα απογοητευτεί καθώς και το προηγούμενο Σάββατο δεν είχαμε βρεθεί, οπότε έστειλα μήνυμα στην ομάδα που είχαμε στο KakaoTalk (κορεάτικη εφαρμογή ανταλλαγής SMS) να τους πω να βγούμε την Κυριακή.

Όσο περίμενα την απάντησή τους, μπήκα για μπάνιο. Ήταν 5 παρά το απόγευμα όταν τελείωσα και τσέκαρα το κινητό μου για να δω τι είπαν. Φυσικά και δέχτηκαν να το αναβάλουμε για την επόμενη μέρα και χάρηκα πάρα πολύ που έκαναν πίσω για μένα.

Πέντε λεπτά αργότερα, έχω ντυθεί με μαύρο τζιν παντελόνι με σκίσιμο στα γόνατα, μια γκρι μπλούζα και ένα ντένιμ τζάκετ.

Πέντε λεπτά αργότερα, έχω ντυθεί με μαύρο τζιν παντελόνι με σκίσιμο στα γόνατα, μια γκρι μπλούζα και ένα ντένιμ τζάκετ

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.

Ήμουν στην Κορέα σχεδόν τρεις μήνες και ήδη η ντουλάπα μου είχε επιρρεαστεί από τις ενδυματικές προτιμήσεις της χώρας.

Ξαφνικά,ακούω το κινητό μου να χτυπάει και βλέπω πως έχω μήνυμα από τον Suga.

SUGAAA

Να έρθω σπίτι σου;

Έλεγε το μήνυμα. Ένιωσα και άγχος αλλά και ενθουσιασμό, δεν είχα ξανά φέρει ποτέ αγόρι στο σπίτι. Του στέλνω "ναι, θα σε περιμένω" και βγαίνω από το δωμάτιό μου στον επάνω όροφο του σπιτιού. Πάω πάνω από τις σκάλες και φωνάζω τη θεία μου:

"ΆΝΤΖΙΙΙΙ!!! Θα έρθει ένας φίλος μου να ξέρεις!" Μα αμέσως μετά ακούγεται το κουδούνι της εξώπορτας.

"Είναι δυνατόν να ήρθε τόσο γρήγορα;" αναλογίζομαι.

Τρέχω κάτω τις σκάλες για να προλάβω να ανοίξω την πόρτα πριν την θεία μου, η οποία έχει ήδη φτάσει εκεί. Της κάνω νόημα να κάνει πίσω κι ανοίγω στον Yoongi.

Κορέα (SUGA BTS greek Fanfiction)Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα