Κεφάλαιο 15

2.1K 244 44
                                    

Μακάρι να είχα ξυπνήσει το πρωί από την ψύχρα και το αμυδρό φως του ηλίου και όχι από τις φωνές του Namjoon που κοπανούσε με το χέρι του τα πλάγια της καρότσας.

"Ξυπνήστε ρεεεε."

Ο ίδιος του ήταν τόσο νυσταγμένος που δεν έβλεπε καν που βαρούσε με αποτέλεσμα να χτυπήσει το κεφάλι του Taehyung, τρομάζοντάς τον. Ο Tae πετάχτηκε και από την καρότσα πήδηξε πάνω στον μισοκοιμησμένο Namjoon. Άρχισε να τον χτυπάει κι εκείνος φώναζε.

Άνοιξα τα μάτια μου και έτσι όπως ήμουν γυρισμένη στο πλάι, αντίκρυσα τον τον Suga. Τα χαμογελαστά του μάτια δεν είχαν ανοίξει τελείως ακόμα αλλά κοιτούσε εμένα.

Μου χάρισε ένα μικρό, κοιμισμένο χαμόγελο που έκανε και το δικό μου στόμα να κυρτώσει στις άκρες του.

Θυμήθηκα αμέσως το φιλί μας την προηγούμενη νύχτα. Ήταν πολύ έντονο και παθιασμένο, το ένιωθα υπέροχο. Είμασταν και οι δυο λαίμαργοι, λες και τα συναισθήματα και ο πόθος που κρατούσαμε τόσο καιρό μέσα μας απελευθερώθηκε με ένα απλό άγγιγμα των χειλιών.

Λάθος, δεν ήταν ένα απλό άγγιγμα. Ήταν το πρώτο μας φιλί. Το πρώτο μου φιλί.

"Κάποιος κάποτε μου είπε να μην εμπιστεύομαι ανθρώπους που δείχνουν ωραίοι και με ανακατωμένο μαλλί." Μου είπε σιγανά και θυμήθηκα τον θάμνο με τον οποίο ξυπνάω κάθε πρωί.

"Εμένα ξέρεις ότι μπορείς να με εμπιστεύεσαι." Τον διαβεβαίωσα και δέχτηκα το κοπλιμέντο.

Ανασηκωθήκαμε και οι δυο μας, ο Namjoon με τον Taehyung στο έδαφος ακόμη να πλακώνονται.

"Ρε μαλάκες! Που την βρίσκετε την όρεξη πρωί-πρωί;" τους μάλωσε ο Suga και πήδηξε από την καρότσα για να τους χωρίσει.

Εγώ γέλασα και σηκώθηκα επίσης.

SUGA's Pov

"ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ JIN, ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΤΑΡΤΟ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΟ ΚΟΥΔΟΥΝΙ!!!" φώναζε κανά εικοσάλεπτο αργότερα η γαντζωμένη πάνω στο κάθισμα του συνοδηγού Κίρα.

Καθόταν στο πίσω κάθισμα στα δεξιά και στη μέση ήμουν εγώ, δίπλα ο Jungkook. Την είχε πιάσει υστερία, είμασταν ακόμα πολύ μακριά από το σχολείο και είχε αγχωθεί πολύ.

"ΑΣ ΤΗΝ ΗΡΕΜΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ!" Φώναξε και ο Namjoon πανικόβλητος από το κάθισμα μπροστά της.Οι υπόλοιποι ήταν στην καρότσα.

Κορέα (SUGA BTS greek Fanfiction)Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα