Κεφάλαιο 14

2.3K 255 81
                                    

Α/Ν: Θα το βαρεθείτε, ειναι τεράστιο Χεχε

Tae Tae <3

Θα περάσω να σε πάρω στις 6.

Θέλανε να συναντηθούμε από νωρίς όποτε κι έτσι κάναμε. Σε μια ώρα από την στιγμή που έλαβα το μήνυμα, ο Taehyung ήταν κάτω από το σπίτι μου και με περίμενε.

"Θα βρεθούμε στους σταθμούς των τρένων." Είπε. "Μη ρωτήσεις."

Περπατούσαμε γρήγορα και σύντομα φτάσαμε στους σταθμούς. Ένα σωρό μπλε βαγόνια ήταν σταματημένα αλλά ο φίλος μου με οδήγησε σε ένα συγκεκριμένο. Χτύπησε ρυθμικά την πόρτα του.

"Είναι το σύνθημά μας." Είπε. "Θα στο μάθω."

Αμέσως η πόρτα άνοιξε από μέσα κι ο Jungkook μου έδωσε το χέρι του και με τράβηξε πάνω. Μας οδήγησε βαθύτερα μέσα στο βαγόνι το οποίο παραδόξως ήταν φωτεινό μέσα.

Όλα τα αγόρια ήταν ντυμένα μέσα στα χρώματα και κάποιοι από αυτούς είχαν βάψει τα μαλλιά τους τρέλα χρώματα, όπως ο Rap Monster που τα είχε βάψει ροζ. Το γαλαζοπράσινο του Suga ξεχώριζε όμως με μεγάλη διαφορά.

"Γεια σας παιδιά!" Χαιρέτισα τους φίλους μου.

Καθόντουσαν κάτω, πάνω σε ένα χαλί. Πλησιάσαμε και καθίσαμε κι εμείς μαζί τους.

"Λοιπόν;" ρώτησε ο Tae, που κι αυτός δεν ήξερε πολλά για την σημερινή μας έξοδο." Ποιο είναι το σχέδιο;"

Είμασταν όλοι ήσυχοι κι έτσι όπως καθόμασταν σε κύκλο και περιμέναμε τους αποψινούς αρχηγούς να πάρουν τον λόγο, ένιωθα λες και ήμουν μέρος καμίας εκδικητικής ομάδας.

Οι αρχηγοί της βραδιάς ήταν ως συνήθως ο Namjoon και ο Yoongi και αυτό γιατί ήταν οι καλύτεροι ταραξίες στο σχολείο, το δίδυμο που κάθε καθηγητής και γονιός φοβόταν.

Ο Namjoon ξερόβηξε και ξεκίνησε πρώτος.

"Απόψε θα τα κάνουμε όλα μαντάρα, θα σπείρουμε τον πανικό. Δεν έχουμε και πολλά σχεδιασμένα, θα είμαστε πιο πολύ αυθόρμητοι, θα αυτοσχεδιάζουμε στην πορεία. Απλώς υπάρχουν κάποια στάνταρ πράγματα που θα κάνουμε."

Την σειρά του πήρε ο Suga, δίνοντας παραδείγματα και εξηγώντας.

"Όπως γκράφιτι· θα γράψουμε σε ένα σωρό τοίχους. Έχουμε τόσα να πούμε και αφού δε μας ακούνε, θα αναγκαστούν να τα διαβάσουν. Θα τα ριμάξουμε όλα! Παιδιά σας το εγκυόμαι, αυτή η βραδιά θα είναι από τις καλύτερές μας γιατί πολυ απλά, σήμερα είμαστε ελεύθεροι να ξεσπάσουμε!" Έμοιαζε τόσο ενθουσιασμένος και γέλασα.

Κορέα (SUGA BTS greek Fanfiction)Where stories live. Discover now