Bölüm 8

10.2K 402 20
                                    


Kapıdan girdiğimde gördüğüm manzara neden içimi acıtı. İşte bunun cevabını bilmiyorum.

Azranın ağzından :

Aresin yanında bir kız vardı ve gülüşüyorlardı. Bunu boş verip artık ne kadar becerebildiysem onların yanına ilerledim. Yanlarına vardığımda Aresin yanındaki kız bana tip tip baktı. Ben onu direk boş verip direk Arese döndüm
"Ben nerde oturacağım" dedim. Her gün bey efendiyle mi uraşacağım!
"Bana ne. Nerede istersen orada otur" dedi umursamaz bir şekilde ve arkasına yaslandı.
"SEN DEGESIZIN TEKISIN BILIYORMUSUN ARES"dedim sesimi yükselterek. Bu benimle oyun mu oynuyor du. Onun cevap vermesini beklemeden tek boş olan yere yani yine Meriçin yanına gitim. Ben şimdi ne diyecekti. Çocuk ilk önce bana yer verdi ama ben ne yaptım salak gibi gidip Ares ne derse onu yaptım. Ben bidiğin aptalın tekiyim. Onun yanına gidip başımı önüme eydim. Daha ben sorana kadar "Otura bilirsin" dedi
Bende mahçüp bir şekilde " Teşekür ederim " dedim ve yanına oturdum. Resmen çocuğun yüzüne bakacak yüzum yoktu. Bu yüzden hemen çantamdan defterimi falan cıkardım ve derse odaklanmaya calıştım. Ama olmuyor aklımdan çıkmıyor RESMEN BENİMLE OYUN OYNUYOR bu aklıma gelince sinrlerim bozuluyor. Bu da dünkü yaşadıklarımıza ek olarak artık gerçektende sabır taşım çatlamak üzere. Hem o yanındaki kız kim di acaba aman bana ne, ne haleri varsa görsünler. Ben büşüncelere dalmışken derte bitmişti. Hemen kızların yanına gitim.
Irmak " hadiyin yiyecek bir şeyler alalım" dedi. Bu kız gerçektende doymuyor ama hâlâ zayıf. Aslında bende yiyip yiyip kilo almayanlardandım ama her neyse.
"Tamam hadi" dedim bende. Üçümüz beraber kantine indik biz İrem ile bir masaya oturduk Irmak gidip bir şeyler alıp geldi.
İrem" Yine Meriçin yanında mı oturacaksın?"diye sordu
"Başka şansım mı var?. Görmediniz mi Ares direk benle oyon oynuyor!" dedim ve gözüm karşı masaya kaydı Ares, Arda, Ateş (Aresi arkadaşları ) ve şu sabahki kız oyuruyorlardı. Benim şaşırdığım şey ise Aresin tam güzlerimin içine bakmasıydı. Ama ben daha fazla dayanamadım ve bakışlarımı kaçırdım ama onun hâlâ bana baktığını hisdeyordum. Onu takmamaya çalışarak kızlara döndüm.
Irmak " Şu Aresin yanındaki kız kim?"
dedi.
İrem "O mu Aslı okulun sürtüğü" dedi Irmakla ikimizde anladık anlamında başımızı saladık.
Biraz daha kızlarla konuşup sınıfa çıktık. Sınıfa girdiğim an Meriçin olmadığını gördüm ama umursamadım. Gidim yerime oturdum ders başlamıştı tam derse konsantre olcağım sırada kapı biden açıldı ve içeri Ares ve Aslı gidi. Bi an Aresle gözlerimiz kesişti ama hemen önüme döndüm ve bugünün bitmesi için dualar etmeye başladım. Haca onlara ters bir bakış atı ama bir şey diyemedi ne de olsa Ares mafya oğluydu ve ona hiç kimse bir şey diyemiyor du. Bende dersi dinlemeye çalıştı ama üzerimde sanki biri beni izliyormuş gibi bir his vardı. Bende kafamı Arese doru çevirdim ve yine göz göze geldik. Sen yanındaki sevgilini izlesene, neden beni izliyor sun. Ama Aslı baya bozülmuş gibiydi bu işe ama yinede Arese bir şey biyemedi ve sırnaşmaya başladı. Ares ona tiksinrcesine baktı ve bana bakmaya geri döndü. Tabi bende hemen önüme döndü ve bu sefer Irmakla göz göze geldik. Bana 'sonra konuşacağız ' bakışı atıp önüne dündü. Bende deris kalanını dinledim,tabi ne kadar becerebildiysem. Aklımda hep şu soru vardı 'Ares neden gene gene beni izliyor ' ama bu sorunun cevabını bilen tek bir kişi var oda Ares.

Sonunda son ders zilide çalınca hemen defterlerimi tapladım. Çou kişi sınıfat çıkmıştı. Ama Ares hala sırasında oturuyordu. Ona bakmayı kesip sıramdan kalktım. Hemen kızların yanına gitim. Bu gün zaten yeterice kötö geçmişti, hemen eve gidip uyumak istiyordum.
"Hadiyin gidelim artıkkkk" dedim bıkın bir şekilde
Irmak " Tamam gidiyoruz kanki hemen isyanlara geçme" dedi
"Hahaha çok komikti Irmak " dedim gözlerimi devirerek
İrem " Tartışmanıza bir ara versenizde artık gitsek. Zaten sıkıcı bir gündü " dedi
Kapıya doğru ilerlediğimizde kapıda Meriçi gördüm. Tam kapıdan çıkacakken beni durdurdu.
"Azra ben bu akşam bir parti düzenliyorum gelirmisin. Eğer gelirsen çok mutlu olurum" dedi. Ben daha cevap bile veremeden arkadan bir ses benim sözümü kesti.

"Hayır, gelemez!" Sizce bu kim ola bilir ? Yabikide öküzlerin öküzü Aresten başkası değildi. Bende hemen ona döndüm. Ama benden önce Meriç cevap verdi
"Sen kim oluyorsunda karışıyorsun? "
Ares tam Meriçe cevap vereceken araya ben girdim.

"Sen kim oluyorsunda benim yerime karar veriyorsun? Üstelik ben gidip gitmeyeceimi sana mı sorucam. Sen git de sevgiline karış "

Sonra ağzının içinde bir şeyler geveleyip giti. Sırf ona inadıma gidecektim o partiye. O bana karışamazdı.

" Eeee geliyormusun" diye sorusunu yeniledi. O sırada beni bekleyen İrem ve Irmağı gördüm ve aklıma bir şey geldi.

"Gelirim ama... Irmak ve İremde gelicek " dedim ve yavru köpek bakışları atmaya başladım. O da kakaha atmaya başladı.

"Tamam gelsinler ama böyle bakma çok tatlı oluyorsun"

Onun iltifatıyla kızardım ve teşekür edip kızların yanına adımladım ama o yine arkamdan seslendi. Bende durup bekledim yanıma gelmesini

"Azraaa. Sana mesaj atarım adresi " dedi

Tekrar kızkarla yürümeye başladığımızda beni sorguya çektiler.

Irmak "Ne dedi Meriç ? Peki arkanızda Ares neden bağırdı ?"

Onların sorularını es geçip "Kızlarrr " diye bağırdığımda ikiside bana döndü ve ne var der gibi bana baktılar.

"Bu akşam partiye gidiyoruzzz "

Sizce bu partide neler olacak ?
Peki Ares neden o kadar tepki verdi Aranın partiye gimesine ?

Piskopat MafyamWhere stories live. Discover now