Bölüm 9

10.2K 401 40
                                    

Meriçin ağından:
Orada Azra ile Ares tartıştığında işler tam planladığım gibi gidiyordu. Ares onu kendinden uzaklaştırsın bakalım.

Burada durupta sırıtmayı bırakıp Aresin arakasından gitim. Ona yetişince omuzuna vurup
"Azrayı bana verdiğin için teşekürler" dedim ve cevap vermesini beklemeden arabama yürüdüm. Arkamdan küfür etiğini duyuyordum.
Ama acele etmem lazım ne de olsa bu akşam büyük bir parti var.

Azranın ağzından :

"Bu akşam partiye gidiyoruzzz " dediğimde ikiside aynı anda
"Ne partisi" diye bağırdılar. Bende onları bekletmeden cevapladım
"Meriç bizi partiye davet eti" ve yine ikiside aynı anda
"Bizi "dediler. Bende bıkın bir şekilde
"Evet" dedim
Irmak "Gidicezmi peki? "
"Evet"
Irmak"Ama sen böyle şeyleri sevmesin ki "
"Gidicez dedim biti. Tamam "
Irmak"Tamam. Kim sinrlendirdi seni?"
"Kim olucak kendini değenmiş bay ego "
Irmak "O kim be"
"Beni Aresten başka kim sinirlendire bilir"
Irmak" Ne dedi ?"
"Ben Meriçin partisine gidemezmişim. Hayır sen kim oluyorsunda bana karışıyordun değilmi? " dedim ve beni onaylamalarını bekledim. Irmak beni başıyla onayladı ama İrem bir şeyler düşünüyordu sanırım. Şimdi fark etim de biz konuşurken hiç yorum bile yapmamıştı. Bende ona seslendim "İremmm" hemen bana baktı.
"Hıı bir şey mi dedin"dedi
"Nereye daldın öyle"
İrem"Şeyi düşünüyordum ya"
"Neyi"
İrem" Meriçin bizi davet etmesi pek normal değil" biz Irmakla beraber
"Neden ?"diye sorduk
İrem "Benim tanıdığım Meriç hiç kimseyi davet etmez. Üstelik Arda (İremin kuzeni ve Aresin çok yakın akradaşı ) izin vermez. Beni orada görürse öldürür. Birbirlerini sevmediklerini anlamışsınızdı. Hata birbirlerinde nefret etiklerini bile söyleyebilirim" dedi benim hemen yüzüm düştü
"Tamam. Sende gelmesin o zaman"
İrem "Bu işin içinde bir şey var. Sizi orada yalnız bırakamam "

İrem öyle dedikten sonra biz de bir şey demedik. Ama bunu daha sonra sormak için aklıma not ettim. Sonra da beraber eve adımlamaya başladık.
Biz Irmak ile ne giyeceimizi düşünürken, İrem yine dalgın dalgın düşünmeye başladı. Acaba yine Meriçin neden bizi partiye davet etiğinimi düşünüyordu. Ne var ki bunda sadece partiye davet eti, ne gibi bir çıkarı olabilir ki. Üstelik Ares neden Meriçin beni partiye çağırmasına sinirlendi ki ?. Peki Meriçin bizi partiye çağırmasına İrem neden bu kadar tepki verdi ?. Resmen düşünmekten beynimin içinde deve küşları tepiniyordu. Aslında bu partiye gitmeye pekte hevesli değilim ama bay ego Arese inat gidecektim. Sen kim sin de benim kararıma karışıyorsun. İnatlığım tutuğunda kimse beni vazgeçiremezdi. Bende kafama takmıştım ne olursa olsun o partiye gidecektim.

Ben bunları düşünürken çoktan eve varmıstık. Hemen içeriye girip çantamı fırlatım ve saniyeler içerisinde bir kırılma sesi. Gözlerimi kapatım arkamı döndüm. Gözlerimi açtığımda sa gördüğüm manzara tam olarak şü idi ağzları 'O' şeklini almış arkadaşlarım ve annemin en sevdiği daha buraya taşınırken verdiği ve ' bu vazoya bir şey olursa senin kafanı kırarım!' dediği vazosu yerde bin parça halindeydi. Yine sakarlığım tutmasaydı, çantam o vazoya gelmesydi ne olurdu. Bakışlarımı vazodan alıp çok sevdiğim arkadaşlarıma baktım.
Irmak " Kanka ne yaptın. Annen kafanı kıracak" dedi
"Saol ya ben bilmiyodum "dedim ve ekledim " Napıcam ben nolur bir çözüm bulun" dedim ve kırılmıs vazoyun yanına çöktüm
"Ya acaba yapıştırsak olur mu? " diye sordum ve dudak büzdüm
İrem "Neresini yapıştırmayı planlıyorsun. Vazonun tozlarını falan mı " ve arkasından Irmak ta destek çıktı " Kanka o nasıl bi atıştı öyle vazonun tozu kaldı" dedi. Ben ağlamaklı bir hal alınca benim çok sevdiğim! arkadaşlarım benim bu halimi umursamadan gülmeye başladılar. Bende bu olayı unutmaya karar verdim ve annem sorarsada en iyisi bilmiyor numarası yapmaktı. En iyisi bu diyerek yerden kalktım ve kırık vazo parçalarını topladım ve kızların yanına geçtim.

Biz kızlarla dedikodu yaparken saat baya bi geç olmuştu. Bizde hazırlanmaya karar verip benim odama geçtik.
Irmak " Ne giyeceiz?"dedi ve gardrobumu karıştırmaya başladı.
"Ben yeni bir elbise almıştım. Onu giysem" dedim ve beyaz elbisemi gösterdim
İrem "Çok güzel"
Irmak "Bence de sana çok yakışacak. Eee peki ben ne giyeceim " dedi ve kıyafetleri karıştırmaya başladı ve elinde siyah payetli bir elbise gösterdi. Elbise çok güzeldi siyah mini bir elbise idi.
"Çok güzel "
Irmak "Sen bunu ne zaman aldın?"dedi. Bende onun bu sorusunu düşünmeye başladım ama ne zaman aldımı hatırlamıyordum. Ben böyleydim bir şeyi beğenip alırdım sonrada ne zaman aldığımı unuturdum. Irmağa döndüm ve "Bilmiyorum" dedim
İremde kırmızı bir elbise seçti ve saçlarımızı yaptık. Ben saçlarımın arkasına bir örgü ördüm, Irmak düzleştirdi, İrem de at kuyruğu yaptı.

Hepimiz hazır olduktan sonra evden çıkıp Meriçin mesaj atığı adrese doğru yürümeye başladık

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.


Hepimiz hazır olduktan sonra evden çıkıp Meriçin mesaj atığı adrese doğru yürümeye başladık.
Kızlarla vardığımızda bizi Meriç kapıda karşıladı.
"Hoş geldiniz kızlar" dedi ve yanımıza adımlamaya başladı yanımıza geldi ve beklemdediğim bir anda bana sarıldı. Ben orada öylece donup kalıverdim ama sanki benden bir karşılık bekliyormuş gibi benden ayrılmadı. Bende meçburiyeten elerimi sırtına koydum.
Meriç "Çok güzel olmuş sun" dedi
"Teşekür ederim" dedim ve başımı eğdim. Ne yapıyim birisi iltifat etiğinde utanıyordum. Tam içeriye geçeceken sanki bir izlenme hisi ile arkamı döndüm ama hiç beklemediğım o kızgın bakışları gördüm.

Sizce Azra kimi gördü?
Bence tahmin etmişinizdir ama olsun siz tahmin yürütmeye devam edin.
Yorum yazarsanınz çok sevinirim.
Sizin yorumlarınız ve oylarınız benim içim çok önemli.

Piskopat MafyamHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin