Bölüm 22

6.5K 267 54
                                    

Bölümü bitirir bitirmez yayımladım. Biliyorum bu bölüm biraz geç geldi ama beni affedin okul gezisinden daha bu gün geldim ve siz beklemeyin diye hiç dinlenmeden bölüm yazdım umarım beğenirsiniz ❤

Umarım yeni kapağı da beğenirsiniz 😊

Azranın ağzından:

Ares "O Meriçi öldürücem benim olana hangi cesaretle böyle bir şey söleye bilir" dediginde kafam durdu. Onun söylediği kelimeleri düşündüm ne demişti 'benim olana hangi cesaretle böyle bir şey söleye bilir' şimdi o bana mı demişti benim olan diye.

"Benim olan derken" diye sordugumda bir süre bir şey söylemeden durdu öylece.

Ares "Azra benim karanlık gecemi aydınlatan yıldızım olur musun" dediğinde benim için dünya durmuştu.

Şu anda beynim durdu, kalbi  durdu ve vücudum işlevini kaybetti. Şu an ne tepki verebiliyor dum ne de bir şey söleye biliyordum. Aresin dediklerini biraz düşünüp kafamda toparlamaya çalıştım. Şu an ona bir cevap vermem lazımdı ama konuşamıyordum sanki tüm kelimeleri unutmuş gibiydim. Bu yüzden biraz zor da olsa kendimi sakinleştirip ona sarıldım. Ares bu yaptığıma biraz şaşırmış olucak ki  biraz öylece durdu sonra sarıldı. Bu okadar huzur verici bir şey di ki anlatamam. O erkeksi kokusu burnuma dolduğunda kendimi daha da huzurlu hissettim. O da kafasını saçlarıma gömmüş öylece duruyordu. O kadar sıkı sarılıyordu ki biraz daha sıksa kemiklerimi kıra bilir di. İşte o an sadece bana böyle sarılsın istedim. Sadece benim huzurum  olsun istedim. Benden başka kimseyi sevmesin sadece ben olayım istedim.
Acaba benden başkasına da böyle sarılmış mı dır. Bu düşünce canımı o kar yaktı ki şu an gözlerimin dolduğunda emindim. Sonra bir şerit misali gözlerimin önünden geçti o anlar Aslı ile gülüp, eğlendiği anlar ve hata partide onu öptüğü an. Birden ondan uzaklaştım ve gözyaşlarımı geri göndermeye çalıştım. Şu an kısakanclıktan her şeyi yapa bilirdim sanki gözlerimin önüne perde inmiş ve sadece o anlar vardı. Şu an onunda beni böyle delicesine kısakanmasını istiyordum. Ve şu an kafamdaki şeytanlar iş başındaydı ve beni onu kıskandırmam için teşvik ediyordular. Ve sanırım bu sefer onlara uyucak tım. Aklımda ki planı hemen devreye koydum ve ondan uzaklaştım sanırım küçücük! bir şakadan zarar gelmez di. Benim ondan uzuklaşmamala o da bi adım geriledi. Pek iyi bir yalancı olduğum söylenemez o yüzden onun o tapınalısı gözlerinden çektim gözlerimi. Bu yapacağım şeyin onu delirteceğini biliyorum can güvenligimin olmadığında biliyorum ama şu an kıskanclıktan bunların hiç birini umursamıyorum. Kendimi oyununa adapte edip ona bakmamak içinde kafamı eğip ayakkabılarıma bakmaya başladım. Ve istemeye istemeye söze başladım "Ares ben seni değil Meriçi..." dedim ve durdum seviyorum kelimesi ağzımdan çıkmadı. Bunu söyleyemezdim Aresi seviyordum ve oyun için bile olsa dilim o kelimeyi söylemiyordu tabi benimde söylemek istediğim pek söylenemez. Ares bi anda duvara yumruk atıp kukrediginde yerimde sıçradım "Devamını getir sene o kelimenin"

"Yapamam" diyip hemen boynuna sarıldım. Tabi o daha beni ne yaptığımı anlamamıştı bu yüzden açıklama geri duydum "O söylediğim şey daha doğrusu söylemeye çalıştığım şey doğru değil di ben seni seviyorum şimdi diyincek sin ki neden böyle bir şey yaptın ama onuda açıklaya bilirim şimdi sen bana o kadar güzel sarıldın ki bende düşündüm acaba başkasınada böyle sarıldın mı diye sonra aklıma o pis çakma sarışın Aslı geldi bende seni azıcık kıskandırmak istedim Özür dilerim" diyip ağlamaya başladım o da bana tekrar sarıldı.  Sanırım benim söylediklerimi düşünüyor du.

Ares "Ne yani şimdi o yaptığın şey oyun du. Sen beni seviyor sun ve bunu da beni kısakandığın için mi yaptın" dediğinde onu başıma onaylayıp ağlamaya devam ettim. O da saçını okşamaya başladı bu bu çok huzur verici bir şey di. Böyle yaparak beni biraz da olsa sakinleştirmiş ti. Gözyaşlarımı silip ona baktığımda o da bana kızgınca  bakıyordu. Ya yine ne yaptım acaba diye düşünürken onun söylediği sözlerle nerede ise eriyecek tim "Bu güzel gözlerin hiç bir şey için ağlamasın" ve sözlerine devam etti "Zaten ben o kızla içtenlikle gülmedim onun yanındayken bile benim aklımda sen vardın" dediğine içim biraz da olsa rahatlamıştı.

"Peki o zaman neden o kızın yanındaydın"

Ares "Çünkü seni unutmaya çalıştım zaten ben ona hiç bir zaman ümit vermedim kendisi hep peşimde"

"Peki beni neden unutmaya çalıştın" dediğimde derin bir nefes alıp bana cevap verdi "Biliyor sun tehlikeli işler yapıyorum ve senin zarar görmeni  istemiyorum"

"Ben senin hep yanındayım lütfen böyle şeyler düşünme" dediğimde o  mükemmel gülümsemesini gördüm ve bu bile kalbimi hızlandırmaya yetti.

Ares "Hadi gidelim" dediğinde onu başıma onayladım ve yürümeye başladım. O da gelip kolunu omzuma attı. Böyle korumacı davranması çok hoşuma gidiyor du. Ben hülyalı hülyalı onun davranışlarını düşünürken elinden damlayan kanı gördüm görmemle gözlerim kocaman öldu ve olduğum yerde durdum. Sanırım demin duvara yumruk attığın da olmuş olmalı.

Ares "Neden durdun güzelim" dediğinde ağlamaklı bir sesle ona cevap verdim "Ares ellin" dediğimde o da eline baktı.

Ares " Önemli değil ağlama" diyip göz yaşımı sildiğinde ağladığımı daha yeni fark ediyordum. Hemen elini tutup baktım o önemli değil dese de hiç öyle durmuyor du.

"Hadi revile gidelim" göz yaşlarım hala akıyor du o da baş parmağıyla her göz yaşımı siliyor du. Şu an kendimi o kadar suçlu hissediyor dum ki anlatamam. Bi insan çok mutlu olduğu bir gün de nasıl bu kadar çok ağlar dı ki.

"Eğer revile gidersek alamayacak sın tamam'ı" bunu tam çocuğunu kandırmaya çalışan bir anne edasıyla söylemişti ben de onu yine başımla onayladım ve burnumu çektim. O da bu yaptığıma gözlerini devirdi. Ben o kadar ağlayayım o göz devir sin.

Ares "Tam bir çocuk gibi sin" diye homurdandığında ellerimi belime koydum ve kaşlarımı çatıp ona bakmaya başladım.

"O zaman sende kendine daha olgun bir sevgili bul" diyip tam yürümeye başlamıştım ki alışkanlığını yerine getirip kolumu tutu. Beni kendine çekip hemen sarıldı tabi bende ona sarıldım. Taş gibi sevgilimi bu yelozlara bırakıcak değilim. Ayrıldığımızda elimi tutu ve yürümeye başladık. Onun yanımda olması, elimi tutması ve sevgili olmamız çok güzel bir şey di. Şu an hiç bir olumsuzluğu düşünmek istemiyor dum. Sadece mutlu olmak istiyordum ve bunun için elimden gelen her şeyi yapıcak tım.

Revile geldiğimizde içeriye girip hemşireden Aresin eline pansuman yapmasını istedik. Kadın malzemeleri toplayıp Aresin yanına geldi. Ne yani şimdi o  pansuman yaparken benim sevgilimin elini mi tutucaktı. Ama Aresin elli şu an çok kötü gözüküyor du bu yizden hiç bir şey söylemedim. Daha ben bile ne kadar tutmuştum ki elini ama bu kadın benim sevgilimin eli tutucaktı. Kendime Aresin iyiliği için olduğunu hatırlatım ve sakin olmak amaçıyla tırnaklarımı elime geçirip beklemeye başladım.
Kadın tam Aresin elini tutucakken benim biricik sevgilim elini çekti.  Tamam bu beni mutlu eti ama ne yaptığını anlamamıştım. Kadında şaşırmış gibi Arese bakmaya başladı ama Ares hiç takmayarak kadına otoriter bir şekilde konuştu "Sen çık" hemşire Aresin dediğini ikiletmeden çıkıp giti ama bozulmuş gibiydi pis yeloz. Bu sefer ben şaşırmış bir şekilde bakmaya başladım.

Ares "Bakma öyle de gel pansumanımı yap"

"Hııı" ne yani pansumanını benim yapman için mi kovmuştu hemşireyi.

Ares "Ne hı gel pansumanımı yap. Hem sen doktor olmak istemiyor muydun" evet doktor olmak istiyordum ama bunu nereden biliyor du ki.

"Evet ama sen nereden biliyor sun?"

Ares "Seni biraz araştırmış olabilirim" dediğinde ona gülümseyip yanına oturdum. Önce yarasını temizledim sonra da özen göstererek yavaşça canını yakmamaya çalışarak yarasını sardım ama bu o kadar kolay olmamıştı ben bunları yaparken bir saniye bile gözlerini benim üzerinden almadı ben se tam tersi onun gözlerine bakmayın elinden gözümü ayırmadım.

"Biti" dediğimde ayağa kalkıp elimi tutu bu çok güzel bir duyguy du. Bende ona gülümseyip sınıfa doğru yürümeye başladık. Ares tam sınıfın kapısını açıcak iken aklıma Meriçe bir cevap vermediğim geldi. O bana beni sevdiğini söyledi ve benim de ona onu sadece bir arkadaşım gibi gördüğümü söylemem lazım. Ayrıca Aresle bu şekilde sınıfa girdiğimizi görürse kesin kavga çıkar dı benim bir şekilde bunu engellemem gerekiyor du. Ama daha bir şey yapmadan Ares sınıfın kapısını açmıştı.

Piskopat MafyamWhere stories live. Discover now