Capitolul 2

21.8K 1.2K 272
                                    

Dimineata urmatoare, rămân singura o buna bucata de vreme. Hanna a iesit cu Chase si mi-a dat un mesaj. Mananc, invat si ma plictisesc in camera. Oftez si imi infund capul in perna. Se simte inca mirosul lui in tesatura. Telefonul imi suna. E mama. Raspund si ma pregatesc sa-i explic faza de ieri. Sunt aici de o zi si deja e ingrijorata pana peste cap pentru mine. Iar el a contribuit la asta. Stau pe burta cu picioarele fluturand in aer si ma joc cu parul in timp ce vorbesc.

-Da, bine, si eu mama, pa-pa.

Ma rasucesc si ma intind. Cand deschid ochii aproape ca icnesc. Nova sta lipit de usa cu bratele incrucisate peste pieptul gol. Ochii mi se plimba in viteza peste muschii sai si apoi din nou spre chipul lui. Are ochii rosii si niste cearcane. Pantalonii de trening ii atarna pe solduri, iar V-ul proeminent ar face orice fata sa saliveze. De data aceasta poarta niste slapi. Macar nu mai e descult. Ochii lui verzi sunt fixati mai jos de gatul meu. Ma fac rosie la fata. Asta primesc daca stau in maiou decoltat si pantaloni mult prea scurti. Trag grabita cearsaful pe mine. El zambeste amuzat. Se dezlipeste de perete si se aseaza in patul Hannei.

-Ce vrei? Il intreb.

Se stramba cand se rasuceste in patul Hannei. Se ridica si se apropie de al meu. Flutura din mana spre mine. Ma apuca de umar si ma impinge la perete. Se pune in pat desi abia daca incapem amandoi.

-Il cautam pe Chase, are cartela mea. Banuiesc ca e cu Hanna deci il astept aici.

-De ce?

El pufneste si nu se oboseste sa-mi raspunda. Raman perplexă. Dupa aproximativ zece minute respiratia lui e regulata. Ma sprijin intr-o mana si ma uit la el. A adormit. Ma ridic din pat incet. Trag cearsaful peste el si il las sa doarma cat ma asez la birou si deschid laptopul Hannei. Trebuie sa imi verific e-mail-ul. Am comandat cateva carti pentru facultate si trebuie sa primesc confirmarile. Cat astept sa se incarce trag cu coada ochiului spre Nova. E mult mai simpatic cand doarme. Isi misca un brat spre partea mea de pat. Se incrunta si se rasuceste cu spatele la mine.

Peste o ora usa camerei se deschide. Ma asteptam sa fie doar Hanna, dar e si Chase. Cei doi sunt adorabili impreuna si par fericiti. Amandoi amuţesc cand observa cine doarme la mine in pat. Hanna ma intreaba din priviri ce s-a întâmplat. Eu ridic din umeri. Chase ranjeste si se apropie. Ia un pahar de apa de pe birou ce era pe jumatate plin. Il avanta spre Nova. Realizez ce vrea sa faca prea tarziu.

-Nu! Strig.

Nova se ridica speriat. Apa ii curge din par pe fata. Priveste buimac in jur. Ma apropi si analizez daunele. Perna mea e uda, la fel si patura. Nova ofteaza. Isi da parul pe spate. Inca e obosit caci abia isi tine ochii deschisi. Capul i se clatina si ajunge lipit de abdomentul meu, cat incercam sa imi trag perna si sa o pun la uscat.

-Ti-am spus sa nu mergi cu Brent aseara, il mustra Chase.

Nova se stramba.

-Am nevoie de o tigare, bombane nebagand in seama spusele lui Chase. Vreau sa ma departez ca sa imi asez perna pe calorifer. Bratul sau se strange in jurul taliei mele oprindu-ma. Incepe sa-mi placa de tine mai mult decat de Hanna.

Se alege cu o injuratura din partea Hannei. Eu zambesc fara motiv. Imi pun mana peste a lui si o desfac apoi imi vad de treaba. Se ridică din pat si ii cere Cartele lui Chase. Iese din camera fara sa spuna nimic in plus. Pleaca si Chase dupa el.

-Ti-a facut ceva?

Ma uita la Hanna curioasa.

-Nu. A dormit pana ati venit voi.

-Uite Ava, trebuie sa te previn. Stai la distanta de Nova. Nu il lasa sa se mai apropie de tine. O sa te raneasca...

Rad.

NOVAUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum