Capitolul 22

16.8K 1K 115
                                    

Ava

Nu am habar de ce am fost de acord sa vin aici. De fapt ba da stiu. Si raspunsul meu are puţin peste un metru optzeci si cinci, par brunet, combinatia aia letala intre caprui si verde ca si culoare a irisilor, un corp de atlet desi nu practica sporturi, sau ma rog, nu sporturi cunoscute si frecvente, un simt al umorului inclinat ori spre exagerare ori spre perversitate, o aroganta debordanta, oh si am uitat sa mentionez, uneori, de multe ori defapt, e un magar.

-Asta da petrecere mare! il aud pe Chase exclamand.

Hanna saluta cateva fete. Arata superb in rochia aceea albastru marin. Eu am optat pentru una neagra cu argintiu.

Un baiat isi face loc prin mulţime. E blond si are un cercel in buza. Ochii sai maronii ne analizeaza pe toti trei. Cred ca el e Andrew. Zambeste si bate palma cu Chase si Nova, iar spre mine si Hanna face un semn din cap in loc de salut. Il salutam si noi.

-Simtiti-va ca acasa, ne spune dupa care este luat de alti tipi care ii povestesc ceva. Ca acasa?! Asta e un club, cum sa ma simt ca acasa. Rad in sinea mea. Cred ca Andrew avea cateva pahare la bord. Vorbind de bautura, imediat ce ne asezam la o masa baietii fug la bar. Hanna se uita la mine ciudat inca de cand am plecat de acasă si cred ca stiu de ce.

-Sunt super suparata pe tine.

Inghit in sec.

-Eu...

Nu ma lasa sa continui.

-Parca eram prietene scumpo. Dar tu in ultima vreme nu mai vorbesti cu mine. Habar n-aveam ca te-ai despartit de Spencer. Pe langa asta, vad ca te incapatanezi sa nu ma asculti in legatura cu Cross. Bine fie, treaba ta, faci cum vrei, dar sper sa nu trebuiasca sa avem discutia aia cu " ti-am spus eu".

Imi las privirea in jos.

-Imi pare rau, Hanna. Promit ca o sa vorbesc cu tine de acum incolo. Chiar vreau asta.

Prietena mea ofteaza si imi ia mana intra ei apoi zambeste.

-Bine, atunci suntem in regulă.

Ma bucur ca am lamurit asta cu ea. Baietii se intorc cu cătr un pahar in fiecare mana. Chase ii intinde unul Hannei si Nova imi pune mie unul in fata. E colorat.

-Are alcool? il intreb.

-Nup. De fapt da, dar foarte foarte puţin.

Perfect. Sorb o gura. E bun. Ei si-au luat amandoi acelasi lucru din cate vad. Si sunt convinsa ca e alcool. Si l-au baut pe tot dintr-o inghititura. Brunetul meu arogant s-a ridicat si a mers inapoi la bar, probabil mei voia un pahar. Ia stai... " meu". Oftez. El nu e al meu oricat as vrea eu.

-Iubito, haide.

Chase se ridică si ii intinde mana Hannei. Ea ii zambeste si o prinde apoi se ridica si merg amandoi sa danseze. Cred ca cei doi pot fi votati cu usurinta drept cuplul anului. Sunt perfecti impreuna. Imi simt umarul atins de cineva si ma intorc. Satenul imi zambeste si eu ii raspund.

-Haide, doar nu o sa stai aici singura, haide sa dansam.

Ma pregateam sa ma ridic si sa accept invitatia lui Spencer cand s-a auzit un zgomot de sticla trantita.

-Walsh, ne onorezi cu prezenta?

Spencer se stramba.

-Nu pe tine, Cross. Haide Ava,  imi spune si apoi ma prinde de mana. Nova o prinde pe cealalta.

-Nu merge nicaieri cu tine.

Spencer pufneste.

-Ti-e frica ca nu se mai intoarce la unul ca tine, Cross?

NOVAUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum