Capitolul 20

17.9K 1K 110
                                    

Nova

Imediat ce am plecat de acasa, de fapt din casa lui Chase in care stau momentan, m-am urcat pe motor si am pornit spre "Subsol". Daca ma duc acolo degeata si Ben nu are sa-mi dea vesti bune presimt ca cineva o va incasa. E de ajuns ca m-a enervat Dough, dar si iepurasul ala neastamparat care isi baga nasul prea mult in treburile mele. Nu poate doar sa se bucure de ce ii ofer, la fel ca alte fete si sa taca naibii din gura?! Nu evident ca nu poate. Ea trebuie sa ma bata la cap cu intrebarile ei si nevoia ei bizara de a ma descoase pana la capat.

Am parcat motorul intr-un loc sigur si apoi am luat-o printre containere urmand sa cobor treptele de metal spre subteran. Am batut la usa mare din fier si imediat s-a deschis provocand un sunet ascutit odata cu atingerea ei de betonul rece. Ben mi-a facut loc sa intru. Am dat din cap in semn de salut si am facut cativa pasi in interior.

-Deci...? Care-i problema?

Ben se uita la mine apoi isi duce mana la ceafa. Presimt ca nu o sa-mi placa ce aud.

-Nu e bine, Aiden. Lumea stie deja ca esti cel mai bun, nu mai pariaza pe tine.

La naiba. Futu-i mama ma-sii.

-Si asta inseamna ca nu mai primesc mare lucru.

Ben aproba.

-Doar daca schimbam puţin.

Ma încrunt si imi bag mainile in buzunarul blugilor.

-Pierzi.

-Ce?

Sa pierd, nici gând. Eu nu pierd. Niciodată. Nu mai pierd.

-Doar un meci, ca sa le zguduim puţin siguranta.

Clatin din cap.

-Nu, eu nu pierd.

Ma intorc spre usa si ma apropi de ea apoi o deschid aruncand o scurta privire peste umar la Ben. Nu se miscase din locul ala. O sa gasesc eu alta solutie.

-Anunta-ma daca sunt schimbari.

Si plec. De ce tin astia mortis sa ma enerveze astazi...

Opresc motorul si pasesc in sala unde ma antrenam, trebuie sa scap de tensiunea acumulata in ultima ora. Altfel nu va fi bine pentru nimeni care sta in preajma mea. Ma schimb si ma apropi de sacul de box aplicandu-i cateva lovituri de pumni si picioare. Si cand zic cateva, adica pana incep sa ma doara incheieturile degetelor bandajate. Ma misc in jurul lui si nu il pierd din ochi nici macar o clipa. Cel mai important atunci cand esti pradator este sa nu iti pierzi nici pentru o clipa prada din vizor. Sa fi atent la fiecare mişcare si fiecare zgomot. Daca o faci atunci rezultatul e simplu, pierzi...

Ce fac acum? Cum fac rost de bani? Imi trec mana prin par maraind. Urasc sentimentul de neputinta. Il detest. Si al dracu sa fiu daca o sa stau asa si sa il simt din ce in ce mai puternic. Si cred ca stiu si cum, desi speram sa nu ajung chiar acolo. In fine asta e. Mai am un an. Termin apoi facultatea si o sa ma descurc mult mai bine. Davis mi-a zis ca el cunoaste pe cineva si ca mi-a obtinut un interviu. O sa fie floare la ureche.

Dupa ce stau cam doua ore si jumatate la sala ma intorc inapoi acasa. Stiam ca Chase si Monroe sunt plecati la parintii lui si rămân acolo tot weekendul, asta insemnand ca am timp berechet sa ma distrez cu iepurasul. Ranjesc si urc scarile cate doua. Zicea sa nu mai intru la ea in camera fara sa bat, dar e nebuna daca crede ca o ascult. Apas manerul si intru, dar nu e aici. Hm... Unde te-ai dus oare, babe? Salt din umeri si ma indrept spre dormitorul meu trimitandu-i un mesaj lui Brent in care il amenint puţin cu bataia. Tipul ala si-o cauta rău. Deschid usa si intru.
-Asa repede te-ai intors?

NOVAUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum