Capitolul 3

18.6K 1.1K 130
                                    

A trecut o saptamana din noaptea aceea. Am inceput facultatea, eu si Hanna suntem cele mai bune prietene, ma inteleg bine si cu Chase. Pe el nu l-am mai vazut. Chase spune ca nu mai vrea sa iasa cu el atunci cand e cu Hanna pentru ca stie ca sunt si eu. Deci ma evita. Nu am inteles de ce mi-a spus lucrurile acelea in noaptea in care l-am vazut ultima oara... N-am spus la nimeni. Hanna stie ca a stat cu mine si ca ne-am certat apoi a plecat. Adevarul e ca il visez. In aproape fiecare noapte. Ma apasa sentimentul de vinovatie pe care l-am avut cand ochii lui m-au privit atat de distrusi. Nu stiu de ce. Nu i-am facut niciun rău, dar tor ma simt rau.

Acum ma grabesc inapoi la camin. Sta sa ploua si eu n-am umbrela. Hanna e in oras cu Chase si a spus ca se intoarce mai târziu tocmai de aceea nu am acceptat sa merg cu ei. Ma simt prost sa-i deranjez mereu. Pot sta si singura. Am intrat in campus. L-am salutat pe paznicul ce a sosit din prima zi de facultate. Acum se pare ca nu mai puteam sa mergem fete la baieti sau invers decat daca aveam un motiv serios si important. L-am salutat politicoasa pe barbatul mai in varsta si am inceput sa urc treptele. Imi cautam cheia de la usa cand cea de la camera vecină s-a deschis.

-Nesimtit porc ce esti! Ma lasi asa?

Recunosc tatuajele de pe spatele acela.

-Asa cum? Vorbeste si el si iese cu spatele.

-Asa neterminata! Striga si vocea pe care am impresia ca o recunosc de undeva.

El se sprijina cu umarul de tocul usii. Vad un tricou zburand pe deasupra capului sau. Se loveste de peretele din hol si cade jos.

-Tu te ridici si mi-l aduci inapoi. Misca!

Tresar la felul aspru in care a spus-o. Peste cinci secunde. O fata roscata iese invelita intr-un cearsaf portocaliu. Ridica tricoul si il intinde. Tipa ma observa si eu ma grabesc sa revin la cautatul cheilor. Acum stiu de unde o recunosc. E Cleo. Puteam paria atunci cand am cunoscut-o ca e ceva intre ea si Nova. Cleo rade si ii sopteste ceva la ureche cat se imbraca. Umerii lui se incordeaza. Cleo se ridica si ii intaltuie gatul cu bratele. Il apasa cu palma pe ceafa si il saruta lung. Unde naiba imi sunt cheile alea?! E ridicol. El o desprinde de el.

-Cand mai vii? Il intreaba.

El ridica din umeri.

-Cand o sa am chef, diseara probabil...

Cleo rade.

-Te astept.

Corpul lui se rasuceste. Ma uit oriunde altundeva numai nu in direcţia aia. Ii aud pasii. Din nou descult... Astept sa treaca de mine incercand in continuare sa cotrobai prin geanta. S-a oprit. Oh, nu... Bratul lui tatuat se intinde prin fata mea. Scoate cheile mele din usa. Fir-ar! Cum de nu am observat ca le-am uitat in usa?! Intind palma. El le arunca pe jos. Rasul lui Cleo se aude zgomotos. Ma aplec sa iau cheile.

-Jalnic, ii aud vocea groasa si apoi pleaca. Ma ridic si descui usa. Cleo e langa mine, inca infasurata in cearsaf.

-Stii trebuie sa-ti multumesc. Daca nu l-ai fi scos din sarite atat de tare nu m-as mai bucura de el acum. Deci multumesc ca l-ai trimis pe Nova in bratele mele refuzându-l.

Evit sa o privesc si intru in camera. Ea e in spatele meu.

-Nu stiu despre ce vorbesti.

Ea se aseaza pe pat. Fata asta nu e pudica deloc.

-Ba stii. Nu stiu ce i-ai facut, dar te detesta acum. Initial am crezut acum o saptamana cand am venit prima oara la voi in camera si era peste tine ca i-ai cazut cu tronc, dar fata, vorba accea, pe urma i-ai dat un sut in cur. Cred ca de la tine venea in noaptea de acum o saptaman si a intrat la mine in camera turbat.

NOVAUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum