Capitolul 16

16.4K 1.1K 78
                                    

Chase avea mingea. Alerga cu usurinta printre echipa adversa. L-am observat pe Spencer făcându-i semn sa ii paseze. Chase arunca mingea spre el. Spencer o prinde apoi se roteste si evita astfel un alt tip din echipa adversă. Se pregateste si arunca la cos. Mingea se invarte pe inel de doua ori apoi intra in cos. Eu si Hanna aplaudam. Eram in curtea din spate a caminului studenţesc. Exista un teren de baschet si unul de fotball plus o pista de alergat. Nu ii cunosteam pe toti baietii care jucau. Hanna se chinuise sa mi-i numeasca pe toti insa ii si uitasem pe cativa. Inca nu i-am spus ca eu si Spencer suntem într-o relatie. Bine, nu au trecut nici douazeci si patru de ore de atunci.

-Amice, nu e corect, se plange un tip din echip adversa. Eu am numai amatori in echipa. Asta a făcut baschet in liceu, zice si arata spre Spence.

-Nu ma intereseaza, ii raspunde Chase razand.

Ma uit cum incep din nou sa joace. E aprope ora trei dupa amiaza, azi nu am avut multe cursuri spre fericirea mea. Hanna, norocoasa de ea a avut trei, dar la doua nu a mers. Maine e vineri si ar trebui sa imi cumpar biletul de avion, chiar vreau sa trec pe acasa. Imi e dor de mama si tata si Matthew.

Un grup de baieti se apropie de noi. Defapt se uit la mine. Nu par mai mari decât mine, probabil tot anul intai. Unul din ei se apropie de mine si zambeste. Ii zambesc si eu din politete.

-Tu esti Ava nu?

Aprob. El se uita in spate si rade, iar ceilalti doi la fel.

-Eu si baietii voiam sa te intrebam ceva.

-Sigur, ce anume?

Deschide gura inca razand, dar nu apuca sa scoata niciun sunet caci pe umerii sai se aseaza un brat masiv. Nova ranjeste spre el.

-Sunt sigur ca nu vrei sa o mai intrebi nimic, hm?  Maraie spre baiatul acela si isi strange degetele in pumn spre el. Sau preferi sa iti raspund eu? continua pe acelasi ton amenintator.

Baiatul acela inghite in sec, ceilalti deja se departau. Mda, asta era Nova, baga pe toate lumea in sperieti. Mie una nu imi era frica de el.

-Mnu, scuze.

Baiatul pleaca, iar Nova se tranteste nonsalant pe banca scotand din buzunar pachetul de tigari.

-Ce-a mai fost si asta Cross? Il intreaba Hanna.

El nici macar nu se sinchiseste sa se uite la ea.

-Treaba mea, bombane si isi aprinde tigarea. Si, ce face cuplul anului?

Maresc ochii. La naiba cu gura lui mare si pactoasa.

-Care? replica Hanna.

El se uita in sfarsit spre noi, spre mine, si zambeste amuzat etalându-şi gropitele.

-Russel si pamplaul de Walsh.

Ma stramb la el. Hanna ma prinde de brat. Am dat de naiba.

-Ce zice asta?

Ma chinui sa zambesc stramb.

-Ăăm...intentionam sa iti zic, incep eu sa ma scuz.

-Deci e adevarat? Aaa... Cat ma bucur.

-Bleah, se aude si comentariu lui Nova.

Hanna il ignora si ma felicita apoi ma imbratiseaza strans dupa care se ridica si topaie spre baieti. Sigur merge la Spencer sa il felicite si pe el si apoi sa ii zica si lui Chase.

-Nu puteai sa taci?

El sufla fumul in fata mea. Dau din maini intr-o incercare zadarnica de a-l indeparta.

NOVAUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum